On­ze dien­sten

Waar kunnen wij u mee helpen? Hieronder vindt u een overzicht van alle diensten waarmee u als ondernemer veilig en slim kunt ondernemen.

Bekijk ook onze diensten voor particulieren.

Rechtsbijstandverzekering

Rechtsbijstand als u een juridische vraag of conflict heeft. Maar ook hulp om problemen te voorkomen. Zoals u van ons gewend bent.

Bekijk verzekering
Incasso

Heeft u een klant die maar niet betaalt? Wij kunnen u helpen om de factuur toch te incasseren. Bekijk hier onze incassodiensten.

Bekijk incassodiensten
Factoring

Werkkapitaal nodig? Draag uw facturen aan ons over en krijg tot 85% van uw facturen al binnen 24 uur betaald. Voor uw klanten in binnen- én buitenland.

Ga naar Factoring
Rechtshulp on demand

Bent u niet bij ons verzekerd, maar heeft u wel direct hulp nodig? Geen probleem! U kunt altijd bij ons terecht. Bekijk hier de mogelijkheden.

Rechtshulp on demand
Business Club DAS

Altijd hulp bij vragen over juridische vraagstukken en creditmanagement. Een actieplan op maat voor uw bedrijf, gratis modeldocumenten en telefonisch sparren met onze specialisten.

Business Club DAS
Grootzakelijk

Ook voor de grootzakelijke markt hebben wij oplossingen op maat. Acceptatie, outsourcing, bedrijfsjuridisch advies, incasso... Bekijk hier hoe wij u kunnen helpen.

Grootzakelijke markt
Bedrijfsinformatie

Wilt u zeker weten of uw klant kan betalen? Of uw leverancier kan leveren? Wij geven u vooraf inzicht in het betaalgedrag en kredietwaardigheid van uw relaties.

Bedrijfsinformatie
Privacy Protect

Bent u al AVG-proof? Wij helpen u graag met alle voorbereidingen voor de nieuwe privacywet. Met uw persoonlijke Functionaris Gegevensbescherming gaan we samen aan de slag.

Bekijk Privacy Protect
Loon vorderen

Is uw werknemer ziek of arbeidsongeschikt en draait u op voor de kosten? Wij kunnen de kosten voor u verhalen op de veroorzaker.

Bekijk Loonregres
DAS Zeker

Of uw klant nu vergeet te betalen, niet wil betalen of niet kan betalen: wij ontzorgen u en bieden u financiële zekerheid.

Naar DAS Zeker
Op maat voor uw branche

Zoekt u hulp op het gebied van creditmanagement en juridische zaken binnen uw branche? Voor een aantal branches hebben wij op maat gemaakte producten. Staat uw branche er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Voor uw branche