• Direct contact: Service & contact
  Direct contact?

  Maandag t/m vrijdag
  Van 08:30 tot 17:30 uur

  088 3279 800

  Bel me terug
  Snel geregeld

  De DAS OndernemersDesk: voor al uw vragen over o.a. incasso en rechtsbijstand.

  •  Uw zaak aanmelden
  •  Vordering indienen

  DAS OndernemersDesk
  Kennisbibliotheek

  Direct aan de slag met:
  •  Informatiegidsen
  •  Voorbeeldbrieven
  •  Infographics
  •  Vragen & Antwoorden

  Bekijk bibliotheek
 • 088 3279 800

On­ze dien­sten

Waar kunnen wij u mee helpen? Hieronder vindt u een overzicht van alle diensten waarmee u als ondernemer veilig en slim kunt ondernemen.

Rechtsbijstandverzekering

Rechtsbijstand als u een juridische vraag of conflict hebt. Maar ook hulp om problemen te voorkomen. Zoals u van ons gewend bent.
 
 

Meer over rechtsbijstandverzekering
Incasso

Hebt u een klant die maar niet betaalt? Wij kunnen u helpen om de factuur toch te incasseren. Bekijk hier onze incassodiensten.
 
 

Bekijk incassodiensten
Business Club DAS

Altijd hulp bij vragen over juridische vraagstukken en creditmanagement. Een actieplan op maat voor uw bedrijf, gratis modeldocumenten en telefonisch sparren met onze specialisten.
 

Dit is Business Club DAS
Factoring

Werkkapitaal nodig? Draag uw facturen aan ons over en krijg tot 85% van uw facturen al binnen 24 uur betaald. Voor uw klanten in binnen- én buitenland.
 

Ga naar Factoring
DAS Privacy Protect

Bent u al klaar voor de AVG? Wij helpen u graag met alle voorbereidingen voor de nieuwe privacywet. Met uw persoonlijke Functionaris Gegevensbescherming gaan we samen aan de slag.

Bekijk DAS Privacy Protect
On Demand hulp

Bent u niet bij ons verzekerd, maar hebt u wel direct hulp nodig? Geen probleem! U kunt altijd bij ons terecht. Bekijk hier de mogelijkheden.
 
 

Hulp on demand
Bedrijfsinformatie

Wilt u zeker weten of uw klant kan betalen? Of uw leverancier kan leveren? Wij geven u vooraf inzicht in het betaalgedrag en kredietwaardigheid van uw relaties.
 

Ga naar Bedrijfsinformatie
Loon vorderen

Is uw werknemer ziek of arbeidsongeschikt en draait u op voor de kosten? Wij kunnen de kosten voor u verhalen op de veroorzaker.
 
 

Bekijk Loonregres
Op maat voor uw branche

Zoekt u hulp op het gebied van creditmanagement en juridische zaken binnen uw branche? Voor een aantal branches hebben wij op maat gemaakte producten. Staat uw branche er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Speciaal voor uw branche
Grootzakelijk

Ook voor de grootzakelijke markt hebben wij oplossingen op maat. Acceptatie, outsourcing, bedrijfsjuridisch advies, incasso... Bekijk hier hoe wij u kunnen helpen.
 
 

Voor de grootzakelijke markt