Rechtsbijstand­verzekering voor ondernemers

In sommige situaties kun je als ondernemer of zzp'er advies of juridische hulp goed gebruiken.

Met onze rechtsbijstandverzekering DAS voor Ondernemers is je bedrijf verzekerd voor juridische hulp bij de meest voorkomende conflicten.


Zzp'ers vanaf
€ 503,16
per jaar exc. assurantiebelasting

Mkb'ers vanaf
€ 600,19
per jaar exc. assurantiebelasting

Verzeker je bedrijf voor juridische hulp bij conflicten

  • een conflict met klanten of leveranciers
  • een probleem met een werknemer
  • hulp bij verhalen van letsel- en materiële schade
  • conflicten met de verhuurder van je bedrijfsruimte
  • hulp bij onbetaalde facturen

Richard

Verzekerd bij DAS"Zeer goed. Het is fijn om bij twijfel mbt een vraagstuk over een mogelijke conflict situatie, dit te kunnen bespreken met een vriendelijke en zeer deskundige medewerk(st)er van DAS en vervolgens advies op maat krijgt, wat te doen. Hartelijk dank hiervoor."


0 reviews
800+

Juridische specialisten werken bij DAS

Wat is verzekerd?

Altijd advies vragen aan onze juristen

Als ondernemer wil je een conflict het liefst voorkomen. Daarom kun je bij ons altijd terecht voor advies: online of persoonlijk. Of je nu vragen hebt over de inhoud van een overeenkomst of advies wilt over je aanpak als een werknemer niet goed functioneert. Onze juristen beantwoorden graag je vragen.

Juridische hulp tot het conlict is opgelost

Is er dan toch een conflict? Dan roep je de juridische hulp van DAS in. Je jurist of advocaat van DAS verdiept zich in je zaak en bepaalt samen met jou de aanpak. Zij bemiddelen en onderhandelen namens jou met de tegenpartij en doen er alles aan om het conflict snel en goed op te lossen.

Hulp bij onbetaalde facturen van je klant

Niets vervelender dan klanten die je factuur niet of veel te laat betalen. Betaalt je klant na herinneringen nog steeds niet? Dan kun je hulp krijgen van het incassokantoor waarmee wij samenwerken. Je relatie met je klant is belangrijk. Daarom benaderen zij je klant altijd tactvol en met respect.

1 van 3

Meer informatie of verzekering afsluiten?

Met onze rechtsbijstandverzekering voorkom je hoge onverwachte kosten voor juridische hulp. Wil je meer weten over DAS voor Ondernemers of wil je weten wat de premie voor jouw bedrijf is? Neem dan contact op met je verzekeringsadviseur. Ook als je de verzekering wilt afsluiten.


Waarom verzekeren voor rechtsbijstand?

DAS vroeg aan 500 ondernemers waarom zij een rechtsbijstandverzekering hebben. Bekijk de 5 belangrijkste redenen.


Vind een adviseur bij jou in de buurt

Onze verzekeringen sluit je af via een verzekeringsadviseur met wie wij samenwerken. Wij vinden het belangrijk dat je goed advies krijgt van een adviseur die jouw persoonlijke situatie kent. Met hun uitgebreide kennis en ervaring helpen ze je met het vinden van de oplossing die het best bij jou past. Vul je straatnaam, postcode of plaats in.


Heeft deze informatie je geholpen?

We horen graag je feedback. Daarmee help je ons om deze informatie verder te verbeteren.

Wat onze klanten zeggen

Directe, persoonlijke en deskundige begeleidingDirecte, persoonlijke en deskundige begeleiding. DAS heeft om tot een oplossing te komen zelf een voorstel naar de verzekeraar opgesteld zodat sneller een oplossing voorhanden was en de zaak kon worden afgesloten.

Strijdbare juristen“De juristen van DAS hebben mij nooit in de steek gelaten, hebben altijd naar mij geluisterd en hun deskundige feedback daarop gegeven. Zij zijn strijdbaar geweest en hebben het maximale uit de zaak gehaald.”

Ontzettend goed geholpen“DAS heeft mij ontzettend goed geholpen. De jurist heeft me altijd duidelijk uitgelegd welke stappen gevolgd worden, fijn advies gegeven en me echt het gevoel gegeven dat ze volledig achter mij stond in de situatie. Ik ga deze ervaring niet vergeten. Heel erg bedankt!”

Goed advies en snel contactDe afgelopen ben ik weken ben ik goed geholpen door DAS. Zij hebben mij goed advies kunnen geven met de vaststellingsovereenkomst die ik heb ontvangen van mijn werkgever. Er werd snel contact met mij opgenomen toen ik mijn zaak online had gediend.

1 van 4

Wat je verder nog moet weten

Bekijk ook de Verzekeringskaart van het Verbond van Verzekeraars. Hiermee zie je in één oogopslag de meest relevante productinformatie. Je kunt de verzekeringskaart gebruiken om ons product te vergelijken met andere aanbieders.