Juridisch advies of conflict melden?

Bel 020 651 8815
Telefonisch helpen wij je graag direct verder, op werkdagen tussen 08.30 en 17.30 uur. Toch liever online? Meld je probleem dan hieronder. Je hoort dan zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 6 werkdagen van ons.

Verkeersschade melden?
Heb je een verkeersschade zonder letsel? Upload dan hieronder je schadeaangifteformulier. Zo kunnen wij je het snelst verder helpen.

Zaak gemeld? Zo helpen wij je verder

Als jouw probleem onder de dekking van jouw rechtsbijstandverzekering valt, schatten we in welke hulp je nodig hebt. Vaak ben je al geholpen met een goed persoonlijk advies. Dat is onze ervaring. Heb je meer hulp nodig? Dan krijg je een vaste juridisch specialist. Die stelt in overleg met jou het plan van aanpak op en gaat voor jou aan het werk. Natuurlijk blijf je op de hoogte van de voortgang. Lees meer over hoe we je verder helpen.

Veelgestelde vragen

Na aanmelding van je zaak via das.nl krijg je binnen enkele minuten een mailbevestiging met onder andere je dossiernummer.

Na je melding nemen wij zo snel mogelijk, uiterlijk binnen zes werkdagen contact met je op over de inhoud van de zaak.

Bekijk ons overzicht Reactietermijnen om te zien hoe snel wij op je vragen en verzoeken reageren.Zo meld je online je geschil bij ons

Je juridische geschil aanmelden

Je kunt zelf geschillen over onder andere overeenkomsten en contracten, privacy, contacten met personeel, leveranciers en klanten online melden.

Verkeers-/aanrijdingsschade melden

Heb je verkeers- of aanrijdingsschade? Upload hier dan direct je schadeformulier.

Heeft deze informatie je geholpen?

We horen graag je feedback. Daarmee help je ons om deze informatie verder te verbeteren.

Complimenten van klanten

Dit zeggen onze klanten over ons.

DAS heeft ons super geholpen

De heer Broeren

"Perfecte juridische assistentie, duidelijke woorden en uitleg, correct met afspraken en agenda, de jurist van DAS heeft ons super geholpen met het geschil met mijn werkgever. Zonder u/ jullie hadden we dit niet gekund, in deze wereld van regels en wetgeving. Hiervoor nogmaals dank."

Ik had echt het gevoel dat ze mijn belangen behartigde

Mevrouw Voorneveld

"DAS heeft mij fantastisch geholpen met een arbeidskwestie. De juriste heeft me heel fijn ondersteund in het proces, was goed bereikbaar en dacht heel fijn mee. Ik had echt het gevoel dat ze mijn belangen behartigde en voor mij streed. De communicatie was fijn en snel en gaf mij veel vertrouwen. Dit scheelde mij ook veel stress. Dankzij haar is de kwestie naar mijn volledige tevredenheid opgelost. Namens deze weg wil haar nogmaals bedanken."

Ik heb de juridische hulp van DAS als zeer goed en professioneel ervaren.

Mevrouw Schoep

"De jurist die namens DAS onze zaak behandelde heeft mij erg fijn geholpen bij mijn zaak. Hij was vaak goed bereikbaar per telefoon maar zeker ook per mail. Hij reageert snel en had ook ideeën voor oplossingen in het geschil met mijn werkgever. Ik heb de juridische hulp van DAS als zeer goed en professioneel ervaren. Nogmaals dank daarvoor!"

Klantbeoordeling


0 reviews
1 van 4