Rechtsbijstandverzekering voor ondernemers en mkb'ers

Met DAS RechtsPartner bent u verzekerd van hulp bij bijna alle juridische problemen waarmee u te maken kunt krijgen als ondernemer. En wij helpen u graag problemen te voorkomen! U kunt altijd onze juristen bellen als u vragen heeft. Ook als het gaat om incassozaken.

Heeft u of verwacht u nu al een juridisch probleem, en bent u nog niet verzekerd? Dan is Rechtshulp on Demand een oplossing voor u.

Bel voor advies gerust onze DAS Ondernemersdesk, op telefoonnummer 088 32 79 800. U krijgt een medewerker aan de lijn. Natuurlijk kunt u ook met ons mailen of chatten.

Premie-indicatie
Wilt u een indicatie hebben van wat een rechtsbijstandsverzekering kost? Vul hieronder dan uw gegevens in. Wilt u de verzekering ook sluiten? Ga dan naar uw verzekeringsadviseur of zoek hieronder uw dichtstbijzijnde verzekeringsadviseur.

Wat moet u verder nog weten?

Bekijk ook de Verzekeringskaart van het Verbond van Verzekeraars. Hiermee ziet u in één oogopslag de meest relevante productinformatie. U kunt de verzekeringskaart gebruiken om ons product te vergelijken met andere aanbieders.

Bekijk de Verzekeringskaart hier