Polisvoorwaarden en dekking

Wij kunnen uw verzoek om rechtsbijstand alleen behandelen als u hiervoor verzekerd bent. Bij de beoordeling van de dekking gaat het niet alleen om de inhoud van de polisvoorwaarden maar bijvoorbeeld ook om de vraag of er een clausule op de polis van toepassing is.

Beoordeling van uw verzoek om rechtsbijstand
Om u een globaal beeld te geven van de vragen die DAS doorloopt bij het beoordelen van de dekking zijn hiernaast staan veelgestelde vragen. Dit overzicht is niet volledig en geeft slechts in algemene zin informatie over dit onderwerp.

DAS voert rechtshulp uit voor zowel eigen rechtsbijstandverzekeringen als voor verzekeringsproducten van andere verzekeraars en volmachten. Dit betekent concreet dat als u niet rechtstreeks bij of via DAS verzekerd bent, DAS u toch rechtsbijstand kan verlenen.Voor de uitvoering van de rechtshulp maakt dat geen verschil.

Kennis en informatie

Wij delen graag onze kennis met u. Dit doen wij onder andere in de vorm van gratis publicaties zoals de DAS Wijzers, maar ook via de juridische kennisbank geven wij het antwoord op al uw vragen.

Naar de kennisportal
Con­tact met DAS
De DAS OndernemersDesk beantwoordt graag al uw vragen op het gebied van juridische en financiële risico's.