Polisvoorwaarden en dekking

We kunnen jouw verzoek om rechtsbijstand alleen behandelen als je hiervoor verzekerd bent. Bij het beoordelen van de dekking gaat het niet alleen om de inhoud van de polisvoorwaarden, maar bijvoorbeeld ook om de vraag of er een clausule op de polis van toepassing is.

Beoordeling van jouw verzoek om rechtsbijstand

Om jou een globaal beeld te geven van de vragen die DAS doorloopt bij het beoordelen van de dekking, staan hier veelgestelde vragen naast. Dit overzicht is niet volledig en geeft slechts in algemene zin informatie over dit onderwerp.

DAS voert rechtshulp uit voor zowel eigen rechtsbijstandverzekeringen als voor verzekeringsproducten van andere verzekeraars en volmachten. Dit betekent concreet dat als je niet rechtstreeks bij of via DAS verzekerd bent, DAS je toch rechtsbijstand kan verlenen. Voor de uitvoering van de rechtshulp maakt dat geen verschil.

Heeft deze informatie je geholpen?

We horen graag je feedback. Daarmee help je ons om deze informatie verder te verbeteren.

Regel direct online

Kennis en informatie

We delen graag onze kennis met jou. Dit doen we onder andere in de vorm van gratis publicaties zoals de DAS Wijzers, maar ook via onze juridische kennisbank geven we antwoord op al jouw vragen.

Contact met DAS

De DAS OndernemersDesk beantwoordt graag al jouw vragen op het gebied van juridische en financiële risico's.


1 van 3