Door ons ontvangen complimenten

Gelukkig hebben wij veel tevreden en enthousiaste klanten. Dit blijkt uit de reacties die wij dagelijks ontvangen.

Wil je reageren op onze klantbeloften, een compliment geven of heb je een suggestie of tip? Dan horen wij dat graag van je. Je ontvangt binnen 14 dagen een reactie van ons op jouw feedback.

Zelf je compliment met ons delen?

Complimenten kunnen met jouw toestemming geplaatst worden op onze website.

9 maart 2024 - mevrouw D.A. Vermeulen

Er is goed naar ons verhaal geluisterd en we kregen duidelijk uitleg over de mogelijkheden. Op berichten van onze kant werd snel gereageerd en beloftes zijn waargemaakt. We zijn dus heel tevreden.

8 maart 2024 - de heer P. van Vliet

Ik ben erg blij met de vakkundige afhandeling van mijn zaak!

7 maart 2024 - de heer J.H. Kroon

Ik wil graag de DAS bedanken voor de hulp en de raad die jullie aan ons gegeven. Ik zal persoonlijk aan een ieder die dat vraagt de DAS aanraden.

7 maart 2024 - mevrouw L. van de Velden

Zeer goede afhandeling, snel contact, fijne jurist.

4 maart 2024 - de heer J.A. Chapman

Ik heb de behandeling van mr. Engel en zijn assistent als zeer zorgvuldig en adequaat ervaren. Het bijstaan en advies in mijn casus was helder en zijn advies was goed te volgen.

23 februari 2024 - de heer J.N. Boon

Op een aantal punten heeft de deskundige een aanvullend advies gegeven op de standaard vaststellingsovereenkomst van mijn (vorige) werkgever. Snelle service via mail en waar nodig via telefoon op basis van afgesproken tijden. Samenvattend een blije klant die verder kan met zijn toekomst.

22 febuari 2024 - de heer D van Iersel - Pinxt

Ik kijk met tevredenheid terug op de samenwerking. Ik werd kundig bijgestaan door specialisten en tijdig geïnformeerd over de gang van zaken.

20 februari 2024 - de heer A. Daraji

Ben in m'n zaak van mijn ongeval in contact gekomen met 1 van jullie medewerkers (Saskia van Splunteren). Hartstikke toffe lieve vrouw. Heeft me goed geholpen, goed te woord gestaan, duidelijk netjes en coulant geweest. heeft me met alles geholpen en ook omdat ik namelijk verder niks wist over de traject hoe het moest hoe het moest gaan had ze geduld en heeft dat duidelijk in stappen gezet voor me. complimenten!!!!

16 februari 2024 - de heer W.A.C.J Kools

Mijn zoon is uitermate super ondersteunt door mr. C.J.M. (Cock) Scheffer-Marin Advocaat Arbeidsrecht. Ik ben blij dat ik haar heb toegewezen heb gehad. Zij zal in de toekomst vele goed ondersteunen. Nogmaals super bedankt. Ook voor de nazorg.

16 februari 2024 - mevrouw M. Pelzer

De hulp die ik heb mogen ontvangen was erg vriendelijk en professioneel! Zal zeker terugkeren mocht ik in de toekomst weer hulp nodig hebben, het was super!

15 februari 2024 - de heer A. Ben Siamar

Complimenten voor het bijstaan van deze zaak en heel professioneel aangepakt, verder ook complimenten voor dat wij constant informatie ontvangen hoe de zaak verloopt. Mocht in de toekomst weer een zaak zijn dan neem ik zeker contact met jullie op. Bedankt voor alles.

11 februari 2024 - de heer P. Gobets

Hulde aan dhr. Wessels, die door kennis en kunde na 16 maanden toch de querulante tegenpartij op de knieën kreeg, waardoor het recht zegevierde. Dank DAS!

9 februari 2024 - Serge Janssen

Uiteindelijk wil ik blijk geven van de wijze waarop u mij behandelde. U omarmde de emotionele aspecten die we onderweg tegenkwamen. Het was wat mij betreft opvallend omdat normaal de zakelijke kant door wat van druk dan ook, bijna altijd de prioriteit krijgt. Ik heb u ervaren als een MENS. De tijdspanne waarbinnen alles gebeurde was lang en lag buiten uw invloedssfeer. U gaf mij spontaan op gezette tijden een follow-up van wat er zich achter de schermen afspeelde. Dit gaf mij vertrouwen en hielp mij het geduld te bewaren. Het waren voor u misschien kleine dingen, ik heb ze erg waardevol gevonden.

8 februari 2024 - de heer W.A.C.J. Kools

Toelichting op de keuze: Mijn zoon is uitermate super ondersteund door mr. C.J.M. (Cock) Scheffer-Marin Advocaat Arbeidsrecht. Ik ben blij dat ik haar heb toegewezen heb gehad. Zij zal in de toekomst vele goed ondersteunen. Nogmaals super bedankt. Ook voor de nazorg. Groetjes Walter

8 februari 2024 - mevrouw C. Koole

Wat een fijne afhandeling van mijn fietsongeval door uw letselschadespecialist de heer M.J. van Dijk! Ik hoefde werkelijk nergens aan te denken of zelf uit te zoeken, alleen maar aan m'n eigen herstel te werken (en de reparatie van m'n fiets). Wanneer het gaat om zaken waar je niet zo veel ervaring mee hebt, dan is dat een geruststellende gedachte.

6 februari 2024 - mevrouw A.H.W.Th Vos

De zaak heeft kort gediend maar ben fantastisch geholpen dr Hr. Mr. P.J.A. Hoogeveen.

2 februari 2024 - de heer R. Otter

DAS heeft onze zaak prima afgehandeld. @ opties waarvan wij 1 hebben gekozen die onze ”pijn” heeft doen verzachten in een nogal ingewikkelde zaak.

31 januari 2024 - mevrouw P Hoogeveen

Heel blij met de steun en hulp van Monet Dijkman. Ik voelde mij gehoord en kreeg duidelijk en geduldig antwoorden op al mijn vragen. En ook erg tevreden over de afronding.

30 januari 2024 - de heer O. Raas

"Nogmaals dank voor de professionele juridische begeleiding, en het prachtige resultaat. Op naar de volgende ronde het daadwerkelijk binnenhalen van het Vonnis."

30 januari 2024 - Anoniem

Het was me in 1 keer helder waar ik aan toe was. De duidelijkheid van de communicatie in onzekere tijden, daar ben ik zonder meer tevreden over.

30 januari 2024 - mevrouw A.M. Karafillakis-lowenthal

Nogmaals een dik compliment voor het geduld, begrip, adviezen en de overdracht/overname aan Maaike van der Sleen en Carola Peverelli voor het uiteindelijk afhandelen van mijn zaak. Ze hebben mij enorm geholpen.

30 januari 2024 - Anoniem

In oktober was er eveneens een lekkage die hij aanvankelijk niet wilde betalen, maar door uw tussenkomst met tegenzin wel heeft uitgevoerd en betaald. Daarin hebt u mij perfect geholpen. Ik hoop dat dit opnieuw kan.

30 januari 2024 - mevrouw H.C. Baerveldt

Hierbij wil ik graag een compliment geven aan rechtsbijstand adviseur Dhr. R. Wessels. Hij heeft mij heel goed geholpen bij mijn zaak tegen mijn arbeidsongeschiktheidsverzekering. Hij maakte de klantbeloftes zeker waar en gaf mij vooral inzicht in mijn situaties zodat ik zelf weer verder ermee kon. Regelmatig gaf hij mij al antwoord op een vraag die ik nog aan het formuleren was :)

28 januari 2024 - de heer R.C.D de Man

In 3 jaar tijd nu voor de 2e keer de hulp van DAS (in dit geval Charlene Dentro) nodig gehad. Wederom naar volle tevredenheid. Wat mij betreft geen opmerking of suggesties zaken anders aan te lopen. Kortom, ga zo door!!

25 januari 2024 - mirek

Hallo Bas, U moest eens weten hoe opgelucht wij zijn! Kunnen wij eindelijk verder met ons leven. Ik, of liever gezegd wij, vinden dat wij door jullie vanaf begin af aan perfect geholpen zijn . Dit geldt ook voor Uw voorganger in dit traject, dhr. Hilbrand. Kort, duidelijk, zakelijk en empathisch. Dank U hiervoor.

25 januari 2024 - de heer G. van der Flaas

Ik vind dat Adeline Roza Verwijs erg behulpzaam is.

23 januari 2024 - de heer M. de Leeuw

We laten deze zaak graag doorlopen in de capabele handen van DAS. Dankzij het goede contact en de begeleiding door jou heb ik er alle vertrouwen in dat het vervolgtraject bij een collega advocaat goed zal verlopen.

23 januari 2024 - de heer D. van Rooyen

Ik wil u enorm bedanken voor de inzet voor, en de ondersteuning aan ons, ook als we af en toe wat laat waren met reageren. Wij hebben van het begin af aan veel vertrouwen gehad, uw kennis en kunde hierin is buitengewoon. Voor nu zijn we heel blij dat het deze goede afloop heeft gekregen."

22 januari 2024 - de heer J.H. Dreef

Mevr. de Blom heeft na een eerste prettig telefoongesprek het dossier in behandeling genomen. Hierbij zijn wij per mail op de hoogte gehouden van de vorderingen in dit dossier. Het online kunnen inzien van het dossier en tevens kunnen up-/downloaden van stukken hebben wij als prettig ervaren.

22 januari 2024 - mevrouw N. Hedges

Suzanne heeft mij perfect geholpen met een arbeidsconflict. Zij heeft mij bijgestaan en advies gegeven waardoor we de zaak nu succesvol kunnen sluiten. Dank voor alle hulp en advies.

17 januari 2024 - de heer B. van Ermingen

Mevr. Mr. Laura Jütten heeft mij geholpen met de afwikkeling van een scooter ongeluk. Heb meerdere keren met haar gemaild en gebeld. Ben zeer tevreden over haar professionaliteit, uitleg over de procedures en over het allemaal het prettige contact. DAS Rechtsbijstand heeft mijn zaak op correcte wijze afgehandeld.

17 januari 2024 - mevrouw V. Nielen

Ik ben heel bij dat ik jullie heb ingeschakeld jullie hebben veel voor mij gedaan ik had dat niet gekund. Als mij weer iets zou overkomen zou ik zeker jullie weer inschakelen Jullie zijn toppers

11 januari 2024 - mevrouw A.S. Zeilstra

Dank voor uw bericht en alle vasthoudendheid en hulp. Ook dank voor uw geduld en vooral ook voor het heel prettige contact toen het niet goed ging met mijn vaders gezondheid. Veel dank voor alle begrip.

11 januari 2024 - mevrouw M.R. Ramding

Beste alle, Hiermee wil ik graag een compliment geven aan iedereen die werkt bij DAS. Jullie zijn toppers. DAS regelt alles netjes en optijd en ben super dankbaar voor al jullie hulp. Mocht je hulp nodig hebben met letselschade dan ben je bij DAS aan het goede adres.

9 januari 2024 - mevrouw M. Hoks

Ik heb goede ervaringen met DAS - cliëntgericht - goed voorzorg - goede nazorg. De advocaat die mij heeft geholpen tijdens mijn case: hem wil ik dan ook bedanken. Kortom: ik ben tevreden met DAS. Das fijn!

8 januari 2024 - de heer M.L.J. Baeten

Ik ben door de Dhr. Lammers-Dudink goed, snel en deskundig geholpen. Het geeft een fijn gevoel dat er mensen zijn die je willen bijstaan en helpen. Nogmaals bedankt voor alle juridische hulp. De zaak is overigens nog niet gesloten. We wachten nog op een antwoord van de gemeente maar dat gaat daar allemaal niet zo snel helaas. :-(

7 januari 2024 - de heer R. David

Ik wil mijn behandelaar Floor van Bergen een compliment geven voor haar kennis van zaken, haar vriendelijke houding en haar duidelijke en bondige behandeling van mijn zaak. Er was daarom ook eenvoudig en snel een overeenstemming bereikt om de zaak af te sluiten.

5 januari 2024 - mevrouw C. en M. Soer

Wij willen Mevrouw Janine de Bruin complimenteren hoe zij onze moeilijke zaak heeft waargenomen en behandeld!

5 januari 2024 - de heer M. Janssens

Beste DAS, helaas ben ik slachtoffer geworden van verkeersschade, mijn auto is op 1 januari in de prak gereden. Gelukkig had ik een rechtsbijstandverzekering en ik wil even doorgeven dat ik supertevreden ben met de manier waarop jullie de zaak hebben opgepakt. Zou binnen 6 werkdagen bericht krijgen, maar binnen 2 dagen was er al actie ondernomen. Super.

3 januari 2024 - de heer S. den Hartigh

Erg tevreden over de persoonlijke en deskundige benadering van DAS en in het bijzonder de advocaat die mij bijgestaan heeft. Het proces is erg prettig.

2 januari 2024 - de heer H. Hoefakker

Zeer tevreden over telefonische contacten en de afhandeling van de zaak. Voor ons een dikke tien.

30 december 2023 - de heer R.J.P.M. Frissen

Ik wil DAS bedanken en vooral Nicoline Buddingh die mijn zaak goed en vakkundig behandeld heeft en tot een goed einde heeft gebracht.

29 december 2023 - de heer E. Sinselmeijer

T.a.v. mevr. Versandvoort: Hartelijk dank voor uw adviezen en inspanningen. Uw raad en daad hebben ons zeer goed geholpen.

29 december 2023 - de heer J. Sanger

In oktober 2023 is er iemand achter op mijn auto ingereden in de Coentunnel op de A10 te Amsterdam. Het was heel vervelend, maar het kan gebeuren - ongeluk zit in een klein hoekje. Burak Bekdur heeft mij vertegenwoordigd als letselschade-advocaat. Dit heb ik als zeer professioneel ervaren. Dank hiervoor DAS en in het bijzonder Meneer Bekdur. Hartelijke dank, Jordy Sanger

28 december 2023 - de heer F.O. Agyemang

Ik ben zeer tevreden over de vlotte manier waarop ik geholpen werd en mijn inbreng werd ook meegenomen in het gehele proces.

27 december 2023 - mevrouw M.C. van der Most

Waren alle organisatie maar zo goed. Er wordt bij DAS naar je geluisterd. Mevrouw S. Loef, zal ik indien nodig vrienden of familie door sturen naar u. Vriendelijk dank.

22 december 2023 - de heer T.L. van der Laan

De afwikkeling van mijn letselschadezaak is zeer correct afgehandeld. In eerste instantie was DAS al erg snel in het overmaken van een bedrag, maar dat bleek voor de schade van de auto te zijn. Na overleg heb ik dit niet direct hoeven terug betalen, maar mocht ik wachten tot het bedrag van de letselschade, wat daarna netjes verrekend is. Niks dan lof voor DAS.

22 december 2023 - de heer H.A.M.S. Vermeulen

DAS heeft zeer adequaat opgetreden en mijn belangen behartigd. Complimenten.

21 december 2023 - mevrouw M.C. van der Most

Compliment voor mevrouw S. Loef. Haar inzet en door zetten naar de SVB en Zorgkantoor heeft mij verbaasd! De kennis en inzet van haar, ben ik heel blij mee.

21 december 2023 - de heer G.S.W. Bhagwandin

Beste DAS, hierbij wil ik jullie danken voor de hulp met de heer Burak Bekdur, mijn complimenten voor hem. Hij heeft me door het gehele proces heen geholpen en me erg goed advies gegeven. Ook was het fijn dat ik mijn zaak persoonlijk kon toelichten. Het was ook fijn dat hij erg kundig is op dit vakgebied. Ga zo door Burak. En bedankt voor alles.

20 december 2023 - de heer T. Vrolijk

Dankzij de support en advies van Marianne Degelink van DAS is er momenteel weer rust in de arbeidsrelatie. Veel dank voor de juiste "toon" in de berichten en het adequaat reageren op de situatie!

20 december 2023 - de heer M. Ram

Bedankt voor de snelle services en begrip.

19 december 2023 - de heer J. Soer

Beste Janine, heel erg bedank voor uw hulp in deze vreemde zaak. Zonder uw hulp en expertise hadden we niet zo'n goede afloop gehad. Nogmaals heel erg bedankt namens mij en Mieneke en Corina en Huid, bedankt. Ook DAS bedankt.

19 december 2023 - de heer M.D. Vriesema

Dhr. Floor is uiterst vakkundig, en heeft voor mij uitstekend werk geleverd tijdens een arbeidsconflict en later een einde dienstverband. Welke zorgvuldig en transparant tot stand is gekomen.

14 december 2023 - de heer H. de Haas

Zeer deskundig en snel geholpen. Hiervoor mijn dank.

11 december 2023 - mevrouw I.H.M. Zuidwijk

Ik ben goed en naar tevredenheid geholpen door Nadine. Nadine nogmaals dank hiervoor.

8 december 2023 - de heer E. Quint

Goede kennis van zaken. Mevr Keulers op en top jurist.

7 december 2023 - de heer R. van den Busken

De juristen van DAS hebben mij nooit in de steek gelaten, hebben altijd naar mij geluisterd en hun deskundige feedback daarop gegeven. Zij zijn strijdbaar geweest en hebben het maximale uit de zaak gehaald.

5 december 2023 - de heer J. van de Plas

Hoi graag wil ik even vermelden dat ik zeer tevreden ben met DAS. Ik ben altijd zeer vriendelijk te woord gestaan . En er is altijd snel gereageerd op mijn mails en telefoontjes. Hiervoor dank aan het team en vooral aan Ingrid Versantvoort.

4 december 2023 - mevrouw M.C. Heuver

DAS, Suzanne Loef specifiek, heeft mij ontzettend goed geholpen. Ze heeft me altijd duidelijk uitgelegd welke stappen gevolgd worden, fijn advies gegeven en me echt het gevoel gegeven dat ze volledig achter mij stond in de situatie. Ik ga deze ervaring niet vergeten. Heel erg bedankt Suzanne en DAS over het algemeen!

1 december 2023 - de heer C.W.J.M. Koop

Ik wil Mevrouw Theunissen (Anja) heel hartelijk danken voor het adequate en goede werk dat zij heeft gedaan. Ook de persoonlijke aandacht voor mijn juridische probleem en de manier waarop zij dat heeft aangepakt is echt fantastisch. Nogmaals dank en mijn complimenten.

1 december 2023 - mevrouw M. Noya

Toelichting op de keuze: Ik wil bedanken voor de inzet in mijn casus. Ik ben zeer tevreden met het resultaat inzake mijn bezwaar! Ik ben altijd goed geïnformeerd en betrokken bij het proces. Pluimpje voor alle betrokken medewerkers!

1 december 2023 - de heer T. Michon

Hierbij wil ik een groot compliment toe laten komen aan de heer van Houwelingen bij het oplossen van een verkeerszaak. Dank voor de begeleiding en juridische hulp in deze kwestie.

30 november 2023 - mevrouw M.C. Kamphuis

Vanuit DAS zijn wij bijgestaan in een zorgtraject, waarbij tevens een rechtszaak. Er is ons gedurende het traject veel duidelijkheid geboden en tevens werk uit handen genomen. Heel fijn!

29 november 2023 - de heer W.A.I.A. Lanckohr

Ik ben door DAS en in het bijzonder door mevrouw mr. M.J. van den Berg en mevrouw M.G. de Wolf zeer goed begeleid en ondersteund bij de afhandeling van mijn schade en zeker tevreden over de uiteindelijke regeling.

28 november 2023 - de heer R.T. van der Aa

Ik ben goed geholpen door de DAS! Onrechtmatig ontslag gehad werkgever. DAS heeft een keurige vaststellingsovereenkomst afgedwongen bij deze werkgever die volledig niet mee wilde werken. Kortom de DAS weet hier goed raad mee!

24 november 2023 - mevrouw R. Lukte Schipholt

Toelichting op de keuze: Ik ben heel dankbaar met de hulp die ik heb gekregen van mijn Senior juriste Sociale Zekerheid. Wat ik enorm heb gewaardeerd was haar professionaliteit en tegelijkertijd was zij vriendelijk en empathisch. Dat maakte dat ik me op mijn gemak voelde en alles durfde te zeggen en vragen. En ik ben uiteraard enorm blij met de goede afloop!

22 november 2023 - mevrouw R.H. Jilesen

Dhr. Christiaan Wasiela heeft ons erg netjes en vriendelijk geholpen met onze claim. Al onze communicatie verliep zeer aangenaam en ik wens hem het allerbeste in de toekomst!

18 november 2023 - mevrouw P.D. Filemon

De afgelopen ben ik weken ben ik goed geholpen door DAS. Zij hebben mij goed advies kunnen geven met de vaststellingsovereenkomst die ik heb ontvangen van mijn werkgever. Er werd snel contact met mij opgenomen toen ik mijn zaak online had gediend.

14 november 2023 - mevrouw A Klapwijk

Ik had een geschil met mijn werkgever. Dankzij jullie hulp en expertise is dit naar tevredenheid afgehandeld.

10 november 2023 - mevrouw E.J.H.M. Van Bommel

Mijn complimenten voor het zeer fijne, kundige en geruststellende contact. Super fijn hoe snel en goed alles is afgehandeld!

9 november 2023 - de heer R Turgut

Wij zijn door de heer Wasiela zeer goed geholpen. De heer Wasiela pakte snel door tijdens het proces, wist goed met ons te communiceren. Ook de gevonden oplossing/resultaat was goed.

8 november 2023 - de heer G. Bongers

Bij de schade-afhandeling van mijn ongeval heeft Mw. Yuste van Vlissingen buitengewoon effectief en dienstbaar gewerkt. De bijbehorende communicatie is tevens helder en to-the-point uitgevoerd. Ik ben zonder meer tevreden over deze Case.

8 november 2023 - de heer H.G.M Geers

Directe, persoonlijke en deskundige begeleiding. DAS heeft om tot een oplossing te komen zelf een voorstel naar de verzekeraar opgesteld zodat sneller een oplossing voorhanden was en de zaak kon worden afgesloten.

6 november 2023 - mevrouw M. van der Wal

Ik ben super goed geholpen door DAS. Ik en computers gaan niet zo goed samen, maar ik ben daarbij zo goed geholpen, ook met het probleem dat ik geen printer en scanner had. Super dank jullie wel.

6 november 2023 - de heer H.F.A. van Hout

Goed geholpen door Maxime Kaak.

4 november 2023 - de heer J.H.G. Meens

Complimenten aan mr. Wasiela voor de vlotte en professionele afhandeling en voor de fijne samenwerking!

3 november 2023 - de heer G.M. Weber

Vakkundige afwikkeling in goed verstaanbare taal. Een verademing.

3 november 2023 - mevrouw I. van Beest

Mijn dank voor de inzet en de prettige samenwerking met DAS. Het team dat mijn zaak behandelde was volhardend, gaf accurate informatie en goede feedback.

26 oktober 2023 - de heer J. Blenk

Nadat onze zaak tegen de aannemer was verloren hebben wij van DAS wel de kans gekregen om in hoger beroep te gaan. Samen met de advocaat van DAS is het gelukt om in al onze grieven door de rechtbank in het gelijk te worden gesteld. Vervolgens is voortvarend beslag gelegd op de goederen van onze aannemer, zodat na enkele weken het toegewezen schadebedrag op onze rekening stond. Wij zijn de advocaat van DAS daarom zeer erkentelijk voor haar inzet.

26 oktober 2023 - de heer F.G.H. Kramer

Prettig geholpen, begrip voor de situatie.

24 oktober 2023 - mevrouw H. El Khadiri

Ik wil van deze gelegenheid gebruikmaken om advocaat Mw. mr. J.C.A. (Janine) Keulers nogmaals te bedanken voor onvermoeibare inzet en het geduld dat zij heeft getoond gedurende het proces. Haar toewijding is werkelijk bewonderenswaardig. Haar professionaliteit en toewijding zijn ongeëvenaard.

23 oktober 2023 - mevrouw M. Maliepaard

Na een auto-ongeluk stond mijn wereld even op zijn kop. De vriendelijke medewerkers van DAS hebben snel contact met mij opgenomen en in alle rust mij juridisch bijgestaan totdat alles afgehandeld was. Het was erg fijn dat ik deze zorgen uit handen kon geven en mij kon richten op mijn herstel. Dank jullie wel!

23 oktober 2023 - de heer C. Carpentier

Een uitzichtloze zaak door een gerechtelijke dwaling van het OM heeft door tussenkomen van de advocaat van DAS uiteindelijk geleid tot een 100% succes en zijn we in het gelijk gesteld. Bravo voor DAS!

21 oktober 2023 - mevrouw A. Schoenmakers

Dat ik toch geholpen ben ook al was ik er laat mee

18 oktober 2023 - mevrouw H. de Ruiter

Fijn geholpen in duidelijke taal. En niets was te veel moeite. Er werd ook goed meegedacht.

17 oktober 2023 - mevrouw R.L.E. Touw-Parengkuan

Prima, duidelijk en vriendelijk begeleid.

17 oktober 2023 - mevrouw M. van Mierlo

Goed naar mij geluisterd. Fijn contact. Snel reactie gehad op mijn mails. Prima afhandeling /resultaat. Deskundig en mijn schade goed verdedigd bij de tegenpartij.

12 oktober 2023 - de heer F. Koolen

Goede begeleiding en fijne contacten. Alles zorgvuldig uitgezocht en afgewerkt.

12 oktober 2023 - mevrouw H.A.M. Groesbeek-Stam

Wij zijn gedurende acht jaar uitstekend begeleid door DAS, in de persoon van Siemen Oord. Met hem hebben wij een prettige relatie opgebouwd, waarin hij zich altijd betrokken, deskundig en coöperatief heeft opgesteld. Het was een lang proces, maar wij hebben door de opstelling van de heer Oord altijd het vertrouwen gehouden, dat het uiteindelijk tot een goed einde zou leiden. Onze hartelijke dank hiervoor.

10 oktober 2023 - de heer H.G. van der Tak

Langs deze weg, wil ik mevr. mr. P. W. M. Versantvoort complimenteren inzake het begeleiden en de samenwerking in het geschil met een garagebedrijf. Het is uiteindelijk en hopelijk ook het garagebedrijf, naar mijn tevredenheid opgelost. In deze heeft de DAS, bij monde van mevr. mr. P. W. M. Versantvoort, een zeer belangrijke rol vervuld. Hiervoor mijn oprechte waardering.

10 oktober 2023 - mevrouw J.F. Heumassej

Duidelijke en snelle communicatie door dhr. S. Lipman.

9 oktober 2023 - mevrouw H. Kramers

Nette en vlotte afhandeling van een schadegeval zonder rechtsbijstandverzekering 👍🏻

9 oktober 2023 - mevrouw C.G.M. Koeleman

Ik werd van het weekend aangenaam verrast door een cadeau (dopper) omdat ik 25 jaar klant ben bij DAS. Heel veel dank hiervoor!

8 oktober 2023 - mevrouw I.C.I. van Aalst

We hebben fantastische ondersteuning gehad van de DAS bij een bestuursrechtelijke kwestie. De DAS is juridisch / inhoudelijk een deskundige partner, heeft kennis van zaken en geeft ook helderheid in wat we als (onwetende) individuen kunnen verwachten van een rechtszaak en hoe we ons het beste kunnen opstellen. Zeer plezierige samenwerking met prettige advocaat met humor!

6 oktober 2023 - de heer H.F.A. van Hout

Goed geholpen door Maxime Kaag.

5 oktober 2023 - mevrouw M.J.G. Van Dijke

Ik ben snel en zeer deskundig en prettig geholpen. Met veel goede adviezen. Prettige gesprekken.

4 oktober 2023 - mevrouw A.P.C. Graumans

Ik ben zeer goed geholpen en bij elke verandering in het verhaal gebeld om dit samen te bespreken en is alles goed afgesloten voor mij. We hebben alles samen doorgenomen en had ook snel overal reactie op.

3 oktober 2023 - mevrouw D. Maas

Geweldig geholpen door collega Patrice Hoogeveen! Altijd een luisterend oor en zit adequaat op zaken. Dossier is voor ons met positief gevolg afgerond, dat hebben wij zeker aan jou te danken. Bedankt voor alles!

2 oktober 2023 - de heer J. Krouwel

Het contact met mevr. mr. Loohuis was altijd zeer prettig. Haar afhandeling van deze lastige zaak is ook uitstekend verlopen.

1 oktober 2023 - de heer C.C.M. van Vught

Afgelopen jaar op een heldere, professionele en vooral vriendelijke manier terzijde gestaan door mw. C.C.F.M. Kammers. Zaak is heden naar volle tevredenheid van ons, zo goed als afgewerkt.

25 september 2023 - de heer H. de Haas

Zeer deskundig en snel geholpen. Hiervoor mijn dank

11 augustus 2022 - de heer M. Mahmutoğulları

Geachte mevrouw / herr, Hşerbij wil ik complimenten geven aan mevr. Mr. L. Roberts-Hafkamp aangaande een arbeidsrecht- en socialerechtdossier. Zij is stipt, informeert daar waar nodig is, is transparant en adequaat.

8 augustus 2023 - de heer A.P.W. Wetemans

Mevr. Mr. Janine Keulers heeft mij op een meer dan perfecte wijze bijgestaan inzake mijn probleem. Chapeau!

12 juni 2023 - mevrouw E.M. Horn Spierenburg

Prima geholpen, duidelijke uitleg en prima resultaat!

11 juni 2023 - Jan en Kelly

Bij een bijtincident waar onze hond Jacky en mijn dochter slachtoffer van waren, zijn wij ontzettend goed vertegenwoordigd door de DAS. Mijn complimenten aan DAS.

9 juni 2023 - de heer C.L.E. van den Brul

U heeft ons bijzonder goed geadviseerd. Heel hartelijk dank voor uw hulp.

9 juni 2023 - mevrouw J.C.J. Punt Cozijn

Ik ben geholpen met een faillissement verzoek voor mijn (ex) werkgever. Dit heeft DAS fantastisch gedaan en mij continu op de hoogte gehouden.

8 juni 2023 - de heer M.J.A. Broeren

Perfecte juridische assistentie, duidelijke woorden en uitleg, correct met afspraken en agenda, de jurist van DAS heeft ons super geholpen met het geschil met mijn werkgever. Zonder u/ jullie hadden we dit niet gekund, in deze wereld van regels en wetgeving. Hiervoor nogmaals dank.

7 juni 2023 - de heer A.C.P. Braat

Aan allen die mee hebben gewerkt aan mijn dossier: chapeau! Van juridisch administratief medewerker/ster t/m management en bovenal de jurist die mijn zaak behandelde. Een dikke 10 met griffel en ik ervaar meer rust nu deze beide casussen zijn afgerond. Dankjulliewel en een extra knuffel voor de zaakbehandelaar.

5 juni 2023 - de heer J.F. Voeten

Ben heel erg blij met het bereikte zeer positief resultaat van de ingediende schadeclaim door de geweldige inzet van de jurist van DAS.

2 juni 2023 - de heer H.R. Heemskerk

We zijn goed geholpen. We hebben de premie voor onze rechtsbijstandsverzekering ruimschoots terugverdiend.

1 juni 2023 - mevrouw J. Van Suchtelen

Wij zijn perfect bijgestaan door DAS!! Altijd vriendelijk, professioneel, kundig en geduldig. We hadden ons echt geen betere advocaat kunnen wensen!

1 juni 2023 - mevrouw A.P.M van Valkengoed

De begeleiding van DAS bij de kantonrechter en voor die tijd heel erg fijn. Goed contract gehad. Super tevreden over de hele gang van zaken.

1 juni 2023 - mevrouw S. Voorneveld

DAS heeft mij fantastisch geholpen met een arbeidskwestie. De juriste heeft me heel fijn ondersteund in het proces, was goed bereikbaar en dacht heel fijn mee. Ik had echt het gevoel dat ze mijn belangen behartigde en voor mij streed. De communicatie was fijn en snel en gaf mij veel vertrouwen. Dit scheelde mij ook veel stress. Dankzij haar is de kwestie naar mijn volledige tevredenheid opgelost. Namens deze weg wil haar nogmaals bedanken.

Heeft deze informatie je geholpen?

We horen graag je feedback. Daarmee help je ons om deze informatie verder te verbeteren.