Door ons ontvangen complimenten

Gelukkig hebben wij veel tevreden en enthousiaste klanten. Dit blijkt uit de reacties die wij dagelijks ontvangen.

Wil je reageren op onze klantbeloften, een compliment geven of heb je een suggestie of tip? Dan horen wij dat graag van je. Je ontvangt binnen 14 dagen een reactie van ons op jouw feedback.

Zelf je compliment met ons delen?

Complimenten kunnen met jouw toestemming geplaatst worden op onze website.

30 december 2023 - de heer R.J.P.M. Frissen

Ik wil DAS bedanken en vooral Nicoline Buddingh die mijn zaak goed en vakkundig behandeld heeft en tot een goed einde heeft gebracht.

29 december 2023 - de heer E. Sinselmeijer

T.a.v. mevr. Versandvoort: Hartelijk dank voor uw adviezen en inspanningen. Uw raad en daad hebben ons zeer goed geholpen.

29 december 2023 - de heer J. Sanger

In oktober 2023 is er iemand achter op mijn auto ingereden in de Coentunnel op de A10 te Amsterdam. Het was heel vervelend, maar het kan gebeuren - ongeluk zit in een klein hoekje. Burak Bekdur heeft mij vertegenwoordigd als letselschade-advocaat. Dit heb ik als zeer professioneel ervaren. Dank hiervoor DAS en in het bijzonder Meneer Bekdur. Hartelijke dank, Jordy Sanger

28 december 2023 - de heer F.O. Agyemang

Ik ben zeer tevreden over de vlotte manier waarop ik geholpen werd en mijn inbreng werd ook meegenomen in het gehele proces.

27 december 2023 - mevrouw M.C. van der Most

Waren alle organisatie maar zo goed. Er wordt bij DAS naar je geluisterd. Mevrouw S. Loef, zal ik indien nodig vrienden of familie door sturen naar u. Vriendelijk dank.

22 december 2023 - de heer T.L. van der Laan

De afwikkeling van mijn letselschadezaak is zeer correct afgehandeld. In eerste instantie was DAS al erg snel in het overmaken van een bedrag, maar dat bleek voor de schade van de auto te zijn. Na overleg heb ik dit niet direct hoeven terug betalen, maar mocht ik wachten tot het bedrag van de letselschade, wat daarna netjes verrekend is. Niks dan lof voor DAS.

22 december 2023 - de heer H.A.M.S. Vermeulen

DAS heeft zeer adequaat opgetreden en mijn belangen behartigd. Complimenten.

21 december 2023 - mevrouw M.C. van der Most

Compliment voor mevrouw S. Loef. Haar inzet en door zetten naar de SVB en Zorgkantoor heeft mij verbaasd! De kennis en inzet van haar, ben ik heel blij mee.

21 december 2023 - de heer G.S.W. Bhagwandin

Beste DAS, hierbij wil ik jullie danken voor de hulp met de heer Burak Bekdur, mijn complimenten voor hem. Hij heeft me door het gehele proces heen geholpen en me erg goed advies gegeven. Ook was het fijn dat ik mijn zaak persoonlijk kon toelichten. Het was ook fijn dat hij erg kundig is op dit vakgebied. Ga zo door Burak. En bedankt voor alles.

20 december 2023 - de heer T. Vrolijk

Dankzij de support en advies van Marianne Degelink van DAS is er momenteel weer rust in de arbeidsrelatie. Veel dank voor de juiste "toon" in de berichten en het adequaat reageren op de situatie!

20 december 2023 - de heer M. Ram

Bedankt voor de snelle services en begrip.

19 december 2023 - de heer J. Soer

Beste Janine, heel erg bedank voor uw hulp in deze vreemde zaak. Zonder uw hulp en expertise hadden we niet zo'n goede afloop gehad. Nogmaals heel erg bedankt namens mij en Mieneke en Corina en Huid, bedankt. Ook DAS bedankt.

19 december 2023 - de heer M.D. Vriesema

Dhr. Floor is uiterst vakkundig, en heeft voor mij uitstekend werk geleverd tijdens een arbeidsconflict en later een einde dienstverband. Welke zorgvuldig en transparant tot stand is gekomen.

14 december 2023 - de heer H. de Haas

Zeer deskundig en snel geholpen. Hiervoor mijn dank.

11 december 2023 - mevrouw I.H.M. Zuidwijk

Ik ben goed en naar tevredenheid geholpen door Nadine. Nadine nogmaals dank hiervoor.

8 december 2023 - de heer E. Quint

Goede kennis van zaken. Mevr Keulers op en top jurist.

7 december 2023 - de heer R. van den Busken

De juristen van DAS hebben mij nooit in de steek gelaten, hebben altijd naar mij geluisterd en hun deskundige feedback daarop gegeven. Zij zijn strijdbaar geweest en hebben het maximale uit de zaak gehaald.

5 december 2023 - de heer J. van de Plas

Hoi graag wil ik even vermelden dat ik zeer tevreden ben met DAS. Ik ben altijd zeer vriendelijk te woord gestaan . En er is altijd snel gereageerd op mijn mails en telefoontjes. Hiervoor dank aan het team en vooral aan Ingrid Versantvoort.

4 december 2023 - mevrouw M.C. Heuver

DAS, Suzanne Loef specifiek, heeft mij ontzettend goed geholpen. Ze heeft me altijd duidelijk uitgelegd welke stappen gevolgd worden, fijn advies gegeven en me echt het gevoel gegeven dat ze volledig achter mij stond in de situatie. Ik ga deze ervaring niet vergeten. Heel erg bedankt Suzanne en DAS over het algemeen!

1 december 2023 - de heer C.W.J.M. Koop

Ik wil Mevrouw Theunissen (Anja) heel hartelijk danken voor het adequate en goede werk dat zij heeft gedaan. Ook de persoonlijke aandacht voor mijn juridische probleem en de manier waarop zij dat heeft aangepakt is echt fantastisch. Nogmaals dank en mijn complimenten.

1 december 2023 - mevrouw M. Noya

Toelichting op de keuze: Ik wil bedanken voor de inzet in mijn casus. Ik ben zeer tevreden met het resultaat inzake mijn bezwaar! Ik ben altijd goed geïnformeerd en betrokken bij het proces. Pluimpje voor alle betrokken medewerkers!

1 december 2023 - de heer T. Michon

Hierbij wil ik een groot compliment toe laten komen aan de heer van Houwelingen bij het oplossen van een verkeerszaak. Dank voor de begeleiding en juridische hulp in deze kwestie.

30 november 2023 - mevrouw M.C. Kamphuis

Vanuit DAS zijn wij bijgestaan in een zorgtraject, waarbij tevens een rechtszaak. Er is ons gedurende het traject veel duidelijkheid geboden en tevens werk uit handen genomen. Heel fijn!

29 november 2023 - de heer W.A.I.A. Lanckohr

Ik ben door DAS en in het bijzonder door mevrouw mr. M.J. van den Berg en mevrouw M.G. de Wolf zeer goed begeleid en ondersteund bij de afhandeling van mijn schade en zeker tevreden over de uiteindelijke regeling.

28 november 2023 - de heer R.T. van der Aa

Ik ben goed geholpen door de DAS! Onrechtmatig ontslag gehad werkgever. DAS heeft een keurige vaststellingsovereenkomst afgedwongen bij deze werkgever die volledig niet mee wilde werken. Kortom de DAS weet hier goed raad mee!

24 november 2023 - mevrouw R. Lukte Schipholt

Toelichting op de keuze: Ik ben heel dankbaar met de hulp die ik heb gekregen van mijn Senior juriste Sociale Zekerheid. Wat ik enorm heb gewaardeerd was haar professionaliteit en tegelijkertijd was zij vriendelijk en empathisch. Dat maakte dat ik me op mijn gemak voelde en alles durfde te zeggen en vragen. En ik ben uiteraard enorm blij met de goede afloop!

22 november 2023 - mevrouw R.H. Jilesen

Dhr. Christiaan Wasiela heeft ons erg netjes en vriendelijk geholpen met onze claim. Al onze communicatie verliep zeer aangenaam en ik wens hem het allerbeste in de toekomst!

18 november 2023 - mevrouw P.D. Filemon

De afgelopen ben ik weken ben ik goed geholpen door DAS. Zij hebben mij goed advies kunnen geven met de vaststellingsovereenkomst die ik heb ontvangen van mijn werkgever. Er werd snel contact met mij opgenomen toen ik mijn zaak online had gediend.

14 november 2023 - mevrouw A Klapwijk

Ik had een geschil met mijn werkgever. Dankzij jullie hulp en expertise is dit naar tevredenheid afgehandeld.

10 november 2023 - mevrouw E.J.H.M. Van Bommel

Mijn complimenten voor het zeer fijne, kundige en geruststellende contact. Super fijn hoe snel en goed alles is afgehandeld!

9 november 2023 - de heer R Turgut

Wij zijn door de heer Wasiela zeer goed geholpen. De heer Wasiela pakte snel door tijdens het proces, wist goed met ons te communiceren. Ook de gevonden oplossing/resultaat was goed.

8 november 2023 - de heer G. Bongers

Bij de schade-afhandeling van mijn ongeval heeft Mw. Yuste van Vlissingen buitengewoon effectief en dienstbaar gewerkt. De bijbehorende communicatie is tevens helder en to-the-point uitgevoerd. Ik ben zonder meer tevreden over deze Case.

8 november 2023 - de heer H.G.M Geers

Directe, persoonlijke en deskundige begeleiding. DAS heeft om tot een oplossing te komen zelf een voorstel naar de verzekeraar opgesteld zodat sneller een oplossing voorhanden was en de zaak kon worden afgesloten.

6 november 2023 - mevrouw M. van der Wal

Ik ben super goed geholpen door DAS. Ik en computers gaan niet zo goed samen, maar ik ben daarbij zo goed geholpen, ook met het probleem dat ik geen printer en scanner had. Super dank jullie wel.

6 november 2023 - de heer H.F.A. van Hout

Goed geholpen door Maxime Kaak.

4 november 2023 - de heer J.H.G. Meens

Complimenten aan mr. Wasiela voor de vlotte en professionele afhandeling en voor de fijne samenwerking!

3 november 2023 - de heer G.M. Weber

Vakkundige afwikkeling in goed verstaanbare taal. Een verademing.

3 november 2023 - mevrouw I. van Beest

Mijn dank voor de inzet en de prettige samenwerking met DAS. Het team dat mijn zaak behandelde was volhardend, gaf accurate informatie en goede feedback.

26 oktober 2023 - de heer J. Blenk

Nadat onze zaak tegen de aannemer was verloren hebben wij van DAS wel de kans gekregen om in hoger beroep te gaan. Samen met de advocaat van DAS is het gelukt om in al onze grieven door de rechtbank in het gelijk te worden gesteld. Vervolgens is voortvarend beslag gelegd op de goederen van onze aannemer, zodat na enkele weken het toegewezen schadebedrag op onze rekening stond. Wij zijn de advocaat van DAS daarom zeer erkentelijk voor haar inzet.

26 oktober 2023 - de heer F.G.H. Kramer

Prettig geholpen, begrip voor de situatie.

24 oktober 2023 - mevrouw H. El Khadiri

Ik wil van deze gelegenheid gebruikmaken om advocaat Mw. mr. J.C.A. (Janine) Keulers nogmaals te bedanken voor onvermoeibare inzet en het geduld dat zij heeft getoond gedurende het proces. Haar toewijding is werkelijk bewonderenswaardig. Haar professionaliteit en toewijding zijn ongeëvenaard.

23 oktober 2023 - mevrouw M. Maliepaard

Na een auto-ongeluk stond mijn wereld even op zijn kop. De vriendelijke medewerkers van DAS hebben snel contact met mij opgenomen en in alle rust mij juridisch bijgestaan totdat alles afgehandeld was. Het was erg fijn dat ik deze zorgen uit handen kon geven en mij kon richten op mijn herstel. Dank jullie wel!

23 oktober 2023 - de heer C. Carpentier

Een uitzichtloze zaak door een gerechtelijke dwaling van het OM heeft door tussenkomen van de advocaat van DAS uiteindelijk geleid tot een 100% succes en zijn we in het gelijk gesteld. Bravo voor DAS!

21 oktober 2023 - mevrouw A. Schoenmakers

Dat ik toch geholpen ben ook al was ik er laat mee

18 oktober 2023 - mevrouw H. de Ruiter

Fijn geholpen in duidelijke taal. En niets was te veel moeite. Er werd ook goed meegedacht.

17 oktober 2023 - mevrouw R.L.E. Touw-Parengkuan

Prima, duidelijk en vriendelijk begeleid.

17 oktober 2023 - mevrouw M. van Mierlo

Goed naar mij geluisterd. Fijn contact. Snel reactie gehad op mijn mails. Prima afhandeling /resultaat. Deskundig en mijn schade goed verdedigd bij de tegenpartij.

12 oktober 2023 - de heer F. Koolen

Goede begeleiding en fijne contacten. Alles zorgvuldig uitgezocht en afgewerkt.

12 oktober 2023 - mevrouw H.A.M. Groesbeek-Stam

Wij zijn gedurende acht jaar uitstekend begeleid door DAS, in de persoon van Siemen Oord. Met hem hebben wij een prettige relatie opgebouwd, waarin hij zich altijd betrokken, deskundig en coöperatief heeft opgesteld. Het was een lang proces, maar wij hebben door de opstelling van de heer Oord altijd het vertrouwen gehouden, dat het uiteindelijk tot een goed einde zou leiden. Onze hartelijke dank hiervoor.

10 oktober 2023 - de heer H.G. van der Tak

Langs deze weg, wil ik mevr. mr. P. W. M. Versantvoort complimenteren inzake het begeleiden en de samenwerking in het geschil met een garagebedrijf. Het is uiteindelijk en hopelijk ook het garagebedrijf, naar mijn tevredenheid opgelost. In deze heeft de DAS, bij monde van mevr. mr. P. W. M. Versantvoort, een zeer belangrijke rol vervuld. Hiervoor mijn oprechte waardering.

10 oktober 2023 - mevrouw J.F. Heumassej

Duidelijke en snelle communicatie door dhr. S. Lipman.

9 oktober 2023 - mevrouw H. Kramers

Nette en vlotte afhandeling van een schadegeval zonder rechtsbijstandverzekering 👍🏻

9 oktober 2023 - mevrouw C.G.M. Koeleman

Ik werd van het weekend aangenaam verrast door een cadeau (dopper) omdat ik 25 jaar klant ben bij DAS. Heel veel dank hiervoor!

8 oktober 2023 - mevrouw I.C.I. van Aalst

We hebben fantastische ondersteuning gehad van de DAS bij een bestuursrechtelijke kwestie. De DAS is juridisch / inhoudelijk een deskundige partner, heeft kennis van zaken en geeft ook helderheid in wat we als (onwetende) individuen kunnen verwachten van een rechtszaak en hoe we ons het beste kunnen opstellen. Zeer plezierige samenwerking met prettige advocaat met humor!

6 oktober 2023 - de heer H.F.A. van Hout

Goed geholpen door Maxime Kaag.

5 oktober 2023 - mevrouw M.J.G. Van Dijke

Ik ben snel en zeer deskundig en prettig geholpen. Met veel goede adviezen. Prettige gesprekken.

4 oktober 2023 - mevrouw A.P.C. Graumans

Ik ben zeer goed geholpen en bij elke verandering in het verhaal gebeld om dit samen te bespreken en is alles goed afgesloten voor mij. We hebben alles samen doorgenomen en had ook snel overal reactie op.

3 oktober 2023 - mevrouw D. Maas

Geweldig geholpen door collega Patrice Hoogeveen! Altijd een luisterend oor en zit adequaat op zaken. Dossier is voor ons met positief gevolg afgerond, dat hebben wij zeker aan jou te danken. Bedankt voor alles!

2 oktober 2023 - de heer J. Krouwel

Het contact met mevr. mr. Loohuis was altijd zeer prettig. Haar afhandeling van deze lastige zaak is ook uitstekend verlopen.

1 oktober 2023 - de heer C.C.M. van Vught

Afgelopen jaar op een heldere, professionele en vooral vriendelijke manier terzijde gestaan door mw. C.C.F.M. Kammers. Zaak is heden naar volle tevredenheid van ons, zo goed als afgewerkt.

25 september 2023 - de heer H. de Haas

Zeer deskundig en snel geholpen. Hiervoor mijn dank

11 augustus 2022 - de heer M. Mahmutoğulları

Geachte mevrouw / herr, Hşerbij wil ik complimenten geven aan mevr. Mr. L. Roberts-Hafkamp aangaande een arbeidsrecht- en socialerechtdossier. Zij is stipt, informeert daar waar nodig is, is transparant en adequaat.

8 augustus 2023 - de heer A.P.W. Wetemans

Mevr. Mr. Janine Keulers heeft mij op een meer dan perfecte wijze bijgestaan inzake mijn probleem. Chapeau!

12 juni 2023 - mevrouw E.M. Horn Spierenburg

Prima geholpen, duidelijke uitleg en prima resultaat!

11 juni 2023 - Jan en Kelly

Bij een bijtincident waar onze hond Jacky en mijn dochter slachtoffer van waren, zijn wij ontzettend goed vertegenwoordigd door de DAS. Mijn complimenten aan DAS.

9 juni 2023 - de heer C.L.E. van den Brul

U heeft ons bijzonder goed geadviseerd. Heel hartelijk dank voor uw hulp.

9 juni 2023 - mevrouw J.C.J. Punt Cozijn

Ik ben geholpen met een faillissement verzoek voor mijn (ex) werkgever. Dit heeft DAS fantastisch gedaan en mij continu op de hoogte gehouden.

8 juni 2023 - de heer M.J.A. Broeren

Perfecte juridische assistentie, duidelijke woorden en uitleg, correct met afspraken en agenda, de jurist van DAS heeft ons super geholpen met het geschil met mijn werkgever. Zonder u/ jullie hadden we dit niet gekund, in deze wereld van regels en wetgeving. Hiervoor nogmaals dank.

7 juni 2023 - de heer A.C.P. Braat

Aan allen die mee hebben gewerkt aan mijn dossier: chapeau! Van juridisch administratief medewerker/ster t/m management en bovenal de jurist die mijn zaak behandelde. Een dikke 10 met griffel en ik ervaar meer rust nu deze beide casussen zijn afgerond. Dankjulliewel en een extra knuffel voor de zaakbehandelaar.

5 juni 2023 - de heer J.F. Voeten

Ben heel erg blij met het bereikte zeer positief resultaat van de ingediende schadeclaim door de geweldige inzet van de jurist van DAS.

2 juni 2023 - de heer H.R. Heemskerk

We zijn goed geholpen. We hebben de premie voor onze rechtsbijstandsverzekering ruimschoots terugverdiend.

1 juni 2023 - mevrouw J. Van Suchtelen

Wij zijn perfect bijgestaan door DAS!! Altijd vriendelijk, professioneel, kundig en geduldig. We hadden ons echt geen betere advocaat kunnen wensen!

1 juni 2023 - mevrouw A.P.M van Valkengoed

De begeleiding van DAS bij de kantonrechter en voor die tijd heel erg fijn. Goed contract gehad. Super tevreden over de hele gang van zaken.

1 juni 2023 - mevrouw S. Voorneveld

DAS heeft mij fantastisch geholpen met een arbeidskwestie. De juriste heeft me heel fijn ondersteund in het proces, was goed bereikbaar en dacht heel fijn mee. Ik had echt het gevoel dat ze mijn belangen behartigde en voor mij streed. De communicatie was fijn en snel en gaf mij veel vertrouwen. Dit scheelde mij ook veel stress. Dankzij haar is de kwestie naar mijn volledige tevredenheid opgelost. Namens deze weg wil haar nogmaals bedanken.

31 mei 2023 - de heer J.M.M.A. Konings

Ik ben buitengewoon goed bijgestaan door DAS en de jurist die mijn zaak behandelde in het bijzonder. Mijn hartelijke dank hiervoor.

30 mei 2023 - de heer C.H.G.M Van der Loo

De jurist heeft het prima gedaan dank je wel.

30 mei 2023 - de heer A. Theunissen

Wij waarderen enorm de expertise en het vakmanschap van de jurist die namens DAS onze zaak behandelde. Hij heeft ons op een ongeëvenaarde wijze door een complexe zaak geleid. Zijn open communicatie en bereidheid om onze inbreng te overwegen, toont zijn toewijding aan cliëntgerichtheid. Zijn bijdrage heeft de tegenpartij (gemeente) overtuigd om niet naar de rechter te gaan, maar zelf met de oplossing te komen in onze zaak.

28 mei 2023 - mevrouw F.F. Douwes-Nijhuis

Door de open, eerlijke en deskundige hulp voelde ik mij gehoord en begrepen. Niets dan lof voor de begeleiding. Bedankt voor de hulp!

24 mei 2023 - de heer H.T de Boer

Ben zeer tevreden over de samenwerking met de jurist die namens DAS mijn zaak behandelde en de afhandeling van mijn dossier.

21 mei 2023 - mevrouw Anne Koene

Snel en prettig contact met jullie!

18 mei 2023 - mevrouw E.H. Schoep

De jurist die namens DAS onze zaak behandelde heeft mij erg fijn geholpen bij mijn zaak. Hij was vaak goed bereikbaar per telefoon maar zeker ook per mail. Hij reageert snel en had ook ideeën voor oplossingen in het geschil met mijn werkgever. Ik heb de juridische hulp van DAS als zeer goed en professioneel ervaren. Nogmaals dank daarvoor!

16 mei 2023 - de heer Eric Abdoelkariem

Bij deze wil ik vrijwillig aangeven heel blij te zijn met DAS en met name de juristen die mij hebben bijgestaan t.w. in de zaak van de tv en omtrent mijn betaling voor geleverde diensten. Fantastisch gedaan.

15 mei 2023 - mevrouw M.H. Morren

Tijdens een lang en slepend conflict binnen onze VvE, heb ik contact gezocht met DAS. vanaf het begin waren de juristen erg behulpzaam, een hebben ons uitstekend bijgestaan met raad en daad. Als het moest worden overgedragen, ging dat ook vrij soepel. Samen met de jurist die namens DAS onze zaak behandelde hebben we rustig alle stappen gezet die nodig waren om tot een kort geding te komen, dat helaas onvermijdelijk was door het gebrek aan medewerking van het VvE lid. Heel erg bedankt hiervoor!

12 mei 2023 - de heer A. Theunissen

Hierbij willen wij een compliment geven aan de jurist die namens DAS onze zaak behandelde. Hij heeft ons op een uitstekende wijze door een complexe zaak geleid. Zijn open communicatie en bereidheid om onze inbreng te overwegen, toont zijn toewijding aan cliëntgerichtheid. Zijn inzicht en vaardigheid hebben bijgedragen aan een positief resultaat. Heel erg bedankt voor je geweldige inzet!

12 mei 2023 - de heer A.J. Slinkman

Ik ben uitstekend van hulp en een luisterend oor voorzien door de DAS.

9 mei 2023 - de heer J.J.A. Buntsma

Wij zijn heel vriendelijk en geduldig geholpen door de jurist die namens DAS onze zaak behandelde. Voor ouderen die niet handig zijn op de computer en de juridische termen niet altijd snel begrijpen was de jurist heel aangenaam.

8 mei 2023 - mevrouw K.A .Schoonus

Zeer goed gehoord en zeer goede uitleg gehad van mijn Juridisch Specialist IRH. Echt met mij meegedacht en een persoonlijke benadering!

2 mei 2023 - mevrouw M.H. Kemp

Bedankt voor de begeleiding in onze juridische strijd tegen het panna veld grenzend aan onze tuinen. Wij zijn blij met de uitkomst, kunnen nu zonder gehoorbescherming buiten zitten en genieten weer volop van onze tuinen.

24 april 2023 - mevrouw A.C.M. de Jong

Een geweldige samenwerking hartelijk dank daarvoor.

24 april 2023 - de heer X. Markusse

Ik had een geschil met een projectontwikkelaar in verband met de inkijk op mijn perceel door te creëren van balkonnetjes aan een bestaand gebouw. Ik heb DAS rechtsbijstand ingeschakeld en de jurist die namens DAS mijn zaak behandelde heeft een serieuze brief naar de gemeente gestuurd, waarna ik direct contact kreeg met de projectontwikkelaar, die mij serieus nam en zijn bouwplannen heeft aangepast. Beide partijen tevreden nu dankzij DAS.

20 april 2023 - de heer P. de Herder

Een groot compliment voor de juriste die namens DAS onze zaak behandelde. Niet alleen uitstekend advies, maar ze gaat verder dan dat. Ze denkt mee en acteert daar dan ook naar.

19 april 2023 - de heer P.W.M. Verdonk

Zeer correct en persoonlijk verbonden.

19 april 2023 - de heer F. Heunen

Graag geef ik een compliment aan de juriste die namens DAS mijn zaak behandelde, voor de manier waarop ze mijn zaak heeft aangepakt. Zij wist de complexiteit van mijn auto-ongeval uiteindelijk tot de kern te vereenvoudigen, zodat de tegenpartij toch bereid was de letselschade volledig te vergoeden. Gedurende het traject hield ze mij steeds tijdig op de hoogte en gaf ze een realistisch beeld van wat ik wel en niet zou kunnen verwachten. Ze heeft voor mij een eerlijke uitkomst behaald. Mijn dank is groot.

18 april 2023 - de heer J.P.E. Fleur

Hartelijk dank voor de heldere en vakkundige ondersteuning!

16 april 2023 - mevrouw A.G.E. van Kroonenburg

Graag willen wij een groot compliment geven aan de juriste die namens DAS onze zaak behandelde, voor de wijze waarop zij ons dossier heeft behandeld. Haar deskundige maar ook persoonlijke wijze van werken heeft ons enorm goed gedaan. We voelden ons echt gehoord en gezien.

15 april 2023 - mevrouw K. Schreuder

DAS heeft mij heel goed geholpen met het opstellen van een 'vso' met mijn werkgever toen ik daar na 2 jaar ziektewet uit dienst ging. Oorspronkelijk hadden we de rechtsbijstand alleen voor zaken die met onze woning te maken hebben, maar deze had ik al 10 jaar geleden uitgebreid en dat heeft zich dus dubbel en dwars terugverdiend. Mijn voormalig werkgever heeft mij een flinke vso uitgekeerd, en dat ligt nu als zonnepanelen op ons dak.

15 april 2023 - mevrouw M.H. Morren

Tijdens een lang en slepend conflict binnen onze VvE, heb ik contact gezocht met DAS. Vanaf het begin waren de juristen erg behulpzaam, een hebben ons uitstekend bijgestaan met raad en daad. Als het moest worden overgedragen, ging dat ook vrij soepel. Samen met de jurist die namens DAS onze zaak behandelde hebben we rustig alle stappen gezet die nodig waren om tot een kort geding te komen, dat helaas onvermijdelijk was door het gebrek aan medewerking van het VvE lid. Heel erg bedankt hiervoor!

13 april 2023 - mevrouw U. Meulenberg

Ik heb nu een aantal keer het advies ingewonnen van DAS. Elke keer, zo ook deze laatste, ben ik volledig en correct geholpen. Ik ben blij dat ik als consument deze mogelijkheid heb. Bedankt.

13 april 2023 - de heer A.M.P. Keijsers

Heel goed samengewerkt met de jurist die namens DAS onze zaak behandelde. Een bekwame advocaat, die (in goed overleg) een goed resultaat weet te behalen, waardoor de tegenpartij mijn financiële belangen heeft moeten voldoen.

12 april 2023 - de heer T.A. van Vliet

Gaarne wil ik mijn complimenten geven aan de juristen die namens DAS onze zaak behandelden, voor de zeer prettige en keurige samenwerking. We hebben zonder problemen vele en langdurige contacten gehad in een toch wel moeilijke zaak (Metaglas). Helaas heeft het niet mogen leiden naar een voor ons goede uitkomst. Ondanks dit gegeven ben ik zeer tevreden over de adviezen die ik heb ontvangen van de jurist. Daarnaast ben ik heel erg tevreden met de financiële tegemoetkoming van de DAS. Klasse!

11 april 2023 - mevrouw I.T. Pel-van Kleef

Vriendelijk, begripvol en deskundig, waardoor ons geschil met Vattenfall naar tevredenheid is opgelost. Daar waar je als particulier geen gehoor vindt, lukt het de jurist van DAS wel om reactie te krijgen op de klacht en een oplossing te "eisen".

11 april 2023 - de heer W.J. Vergoossen

Mijn vrouw en ik willen u bedanken, voor de verleende hulp bij ons probleem met de woningvereniging. Wij zijn uitstekend geholpen. Kon niet beter. Alles is, door uw tussenkomst, gladjes verlopen. Alle problemen zijn opgelost.

6 april 2023 - de heer P.A. Beumers

Graag wil ik een compliment maken aan de jurist die namens DAS mijn zaak behandelde. Hij heeft mijn zaak keurig afgehandeld. Hij is zeer klantvriendelijk en correct, neemt de tijd om alles goed uit te leggen en is altijd goed bereikbaar.

5 april 2023 - de heer C.W. Man

Ik ben goed geholpen door de jurist die namens DAS mijn zaak heeft behandeld.

5 april 2023 - de heer J. De Pooter

Groot compliment voor DAS, bewondering voor kennis, doortastendheid en vastberaden, deze hebben mijn zaak tot goed einde gebracht, waarvoor dank.

5 april 2023 - mevrouw E. Willems

Zijn zo blij met de expertise van uw medewerker die ons heeft bijgestaan bij ons probleem. Zo vriendelijk, daadkrachtig tijdens de rechtszaak en erg inlevend naar ons. Ik wil graag dit compliment geven.

3 april 2023 - mevrouw I. J. Holm

Ik ben erg tevreden over de juridische hulp die ik heb ontvangen. Ik voelde mij volledig ontzorgd en werd netjes op de hoogte gehouden. Aangezien ik zelf vrijwel niets over het onderwerp wist, stelde het mij erg gerust om iemand te hebben die precies weet hoe alles werkt en mijn voor mij en mijn rechten opkwam.

3 april 2023 - mevrouw L.R. De Wit vd Oever

De jurist die namens DAS mijn zaak behandelde heeft mij uitstekend geholpen met het stugge orgaan met name de Gemeente Texel.

3 april 2023 - de heer Mark Teela

Prima begeleiding, goed contact en uitstekend advies.

Heeft deze informatie je geholpen?

We horen graag je feedback. Daarmee help je ons om deze informatie verder te verbeteren.