Wat klanten over ons zeggen

Gelukkig hebben wij veel tevreden en enthousiaste klanten. Dit blijkt uit de reacties die wij dagelijks ontvangen.

Wilt u reageren op onze klantbeloften, een compliment geven of heeft u een suggestie of tip? Dan horen wij dat graag van u. U ontvangt binnen 14 dagen een reactie van ons op uw feedback.

Zelf uw compliment met ons delen?

Complimenten kunnen met uw toestemming geplaatst worden op onze website.

24 februari 2023 - mevrouw K.C.L. Ravelli

Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop Das mij in deze zaak heeft bijgestaan. Mevrouw Valerie Tjien-Fooh heeft mij uitermate goed en professioneel geholpen en geadviseerd. Mijn vragen en berichten werden altijd zeer snel en adequaat beantwoord en de telefoongesprekken heb ik als uiterst geruststellend ervaren.

23 februari 2023 - mevrouw Rgh Lukassen

De behandelaar heeft ons goed geholpen belde meteen terug als we vragen hadden zeer tevreden

22 februari 2023 - de heer J.R.M. Bien

Mijn vrouw en ik zijn zeer tevreden over de behandeling en afwikkeling van ons dossier door mevrouw mr. Amanda Loohuis en DAS in zijn algemeenheid. Top! Onze welgemeende dank daarvoor.

22 februari 2023 -  mevrouw N. van den Brand

Uitstekend geholpen door Mevr.  mr. M. Billiet-de Jonge

17 februari 2023 - mevrouw J Brantenaar

Fijne communicatie, alles was duidelijk wat ik moest doen en ik ben enorm goed geholpen. We zijn samen tot een besluit gekomen, in goed overleg. Ik ben zeker tevreden 

16 februari 2023 - de heer J Ave

Ik ben geweldig tevreden over das ze hebben me een paar keer geholpen met een outo ongeluk in 1 woord geweldig

16 februari 2022 - mevrouw NMP Pijls

Wij hebben een fijne communicatie gehad met dhr Marcel Kicken tijdens onze kwestie vanaf het begin tot einde. Prettig en duidelijk telefonisch contact, schriftelijke communicatie zeer duidelijk en hij heeft er naar ons gevoel alles aan gedaan om de kwestie tot een goed einde te brengen. Nogmaals hartelijk dank DAS en zeker een aanrader om voor deze rechtsbijstand te kiezen. Ga zo door !

13 februari 2023 - mevrouw S Teepen

Bedankt voor de goede afhandeling van de aanrijding waarbij ik betrokken was. Mevr v Splunteren heeft alles geregeld en mij steeds op de hoogte houden. Dat was een zorg minder voor mij en hier ben ik heel tevreden over. 

10 februari 2023 - de heer M Muller

Onze jurist mevr Evers heeft ons keurig bijgestaan en was altijd bereikbaar voor hulp of ondersteuning. Erg prettig was het allemaal

10 februari 2023 - de heer S Vaupel Kleijn

Zeer professionele rechtsbijstand ontvangen en een luisterend oor in tijden van nood.

10 februari 2023 - de heer Erwin Hofman

Fijn met Johan Polet samengewerkt met een goed resultaat voor cliënte.

10 februari 2023 - de heer W.J.F. van der Veer

Afgelopen 3 jaar een prettige samenwerking gehad met de advocaten en juristen en het uiteindelijke resultaat was zeer naar tevredenheid.

10 februari 2023 - mevrouw MCJ Dudink

Goed en vlot geholpen. 

8 februari 2023 - de heer PTM Keulers

prettig en duidelijk contact met mevr. Loohuis , en goede en soepele afhandeling van de zaak

7 februari 2023 - de heer J.N.A. Schraa

Mijn dank voor de vlotte en goede behandeling van mijn aanvraag voor smartegeld. 

6 februari 2023 - de heer M Gootjes

Geweldige dienstverlening. Ervaring en deskundigheid in begrijpelijk taalgebruik!

6 februari 2023 - mevrouw B Pitlo

Wij zijn super geholpen.. kon al mijn vragen en frustraties kwijt!

6 februari 2023 - mevrouw A.M. van Alphen-Merkx

Een buiten mijn schuld opgelopen schade voor mij verhaald.

3 februari 2023 - de heer P.A. Besamusca

Duidelijke en persoonlijke advisering

2 februari 2023 - mevrouw PJM Coort

Ik ben zeer tevreden over de directe hulp, duidelijke uitleg en de bereikbaarheid van DAS. De beloftes zijn waargemaakt en snel afgehandeld. Mijn dank daarvoor! 

30 januari 2023 - de heer R Van Zandbeek 

Vriendelijk en snel geholpen met goed advies 

27 januari 2023 - de heer P.m Van Dooren 

Vriendelijk, direct meteen het oppakken klacht

26 januari 2023 - mevrouw K Lauer

Heel fijn met deze tussenkomst van de das verzekering Het conflict was anders niet opgelost. In dit geval lekkage. Heel veel dank.

24 januari 2023 - mevrouw W.C.J.M van Drunen

Ontzettend goed geholpen en perfecte service. Alles is door mevr Versantvoort in goede orde geregeld. Zowel telefonisch contact en per mail. Dank u wel hiervoor.

18 januari 2023 - mevrouw K Veldt

Goed en duidelijk geholpen door de hr Coen Bakker, meteen vertrouwen in hem en het was voor ons ook fijn dat hij ook de moeite nam om de situatie op locatie te bekijken.

18 januari 2023 - mevrouw E. Bevers

De wijze waarop de heer Sander Lipman de problemen heeft aangepakt is een compliment waard. Zijn scherp geformuleerde berichten aan onze tegenstanders zijn van doorslaggevende aard geweest om tot een oplossing te komen. Zonder zijn inbreng was dit naar onze mening niet gelukt.

11 januari 2023 - mevrouw Amc Salden 

Jammer dat mijn advocaat maar beperkt bereikbaar was. Over de afhandeling geen klachten.

10 januari 2023 - de heer D Luijten

Mijn onverkwikkelijke zaak met incassobureau CBMK is door DAS adequaat opgepakt en tot een goede succesvolle afsluiting gekomen met als gevolg dat een onterechte factuur niet is betaald.

5 januari 2023 - de heer B W Lucas

Mijn zaak is behandeld door mr. C.J.M. Scheffer Marin en ben meer dan tevreden over de begeleiding en ondersteuning die ik heb gekregen. Echt super. Zeer prettig samengewerkt. Snel, correct, compleet en erg vriendelijk. Aanrader voor iedereen.

4 januari 2023 - mevrouw F Appels

De heer Wessels is een hele fijne persoon om contact mee te hebben. Hij neemt de tijd, is prettig om mee te spreken en daarnaast uiterst kundig en een ervaren expert!

2 januari 2023 - de heer D.B.M. Hermans

Zeer goed geholpen met suggesties en een voorbeeldbrief, maar ook met meedenken voor een goede oplossing. Klare taal, ook voor een leek begrijpbaar.

13 december 2022 - De heer GNHM Segers

"Snel en vakkundig geholpen met transitie vergoeding na einde dienstverband door mw mr. K.C.T.Putman"

12 december 2022 - De heer H.J.M. De Wolf

"Dit was de eerste keer dat ik echt hulp nodig had met een conflict met de gemeente. Door de uitstekende hulp van DAS is alles uiteindelijk goed afgelopen"

12 december 2022 - De heer S. Langanga

"Zeer tevreden over de das. deskundig en zeer snel je zaak opgelost. heb meerdere keren gebruik van kunnen maken oa tegen gemeente en uwv. allemaal gewonnen. ook consumenten is zeer goed. top!! ze zijn er wanneer je ze nodig hebt."

7 december 2022 - Mevrouw R Pete Németh

"Ontzettend goed geholpen door Esther. Fijn contact, we voelde ons enorm gehoord. Als klap op de vuurpijl zojuist een prachtige bos bloemen ontvangen! Alle lof voor Esther."

6 december 2022 -De heer JC STOKX

"Ik ben zeer goed geholpen door mevrouw Woning -van Putten. Na een dossier dat jaren open heeft gestaan heb ik haar hulp als zeer prettig en persoonlijk ervaren. Complimenten en nogmaals hartelijk dank!"

5 december 2022 -De heer P.E. Kozlowski

"Bij deze wil ik mij super bedanken voor de hulp van Kelsy Stokmans bij mijn zaak. Ze was erg vriendelijk meedenkend en vakbekwaam "

3 december 2022 -De heer G. Groot

"Snel en goed advies gekregen!"

2 december 2022 - De heer Jan Jacops

"Snelle en heldere communicatie. Goede afhandeling."

1 december 2022 - Mevrouw GHJ Janssen Mertens

"ben heel tevreden over de benadering van jullie"

30 november - De heer Rjm Peeters

"Ik wil de Das hartstikke bedanken voor de goede hulp . Jullie hebben mij geholpen bij mijn arbeidsconflict, Hier was ik zelf emotioneel nog niet aan toe ivm mijn Depressie. Jullie gebed druk geheel bij mij weg gehaald en een mooi gerechtvaardigd resultaat bereikt."

20 november 2022 - Mevrouw R Jokiel   

"Geachte mevrouw Loef ( Suzanne) , Wij zijn u zeer dankbaar voor uw hulp. Zonder u zouden we het niet zo goed voor elkaar deze zaak kunnen krijgen. Je bent geweldig persoon een echte specialist, een held voor ons. Nogmaals dank u."

29 november 2022 -De heer K.T. van Montfort

"Compliment aan dhr. mr W.J.A. Vis voor de souvereiniteit waarmee hij in een netelige kwestie met een machtige uitkeringsinstantie een buitengerechtelijk resultaat boven alle verwachtingen heeft weten te bereiken."

23 november 2022 - Mevrouw W.P.E. Stuur

"Ben erg goed geholpen en tevreden met de uitkomst!"

23 november 2022 - H. Ravensbergen

"Buitengewone service en ik dank voor alle geboden adviezen en ondersteuning"

23 november 2022 - Mevrouw A.K. de Vries

"Veel dank aan Mevr. A. Loohuis voor haar inzet en heldere communicatie! Ben haar zeer dankbaar!"

18 november 2022 - N. Vissers Leznina

"Geachte DAS, Ik had meerdere dossiers... Enorm Gigantische hartelijke dank aan iedereen en mijn hartelijke dank ook aan baliemedewerkster/telefonistes!"

17 november 2022 -De heer heer I Boussaboun

"Ik ben 5 jaar geleden betrokken geweest bij een ernstig motorongeluk. Nadat ik de schade had gemeld bij mijn verzekering kreeg ik het aanbod om gebruik te maken van de diensten van DAS. Ik ben bijgestaan door dhr. Bekdur, en ik kan niets anders zeggen dan dat dit een top-jurist is. De wijze waarop mijn zaak is behandeld én afgehandeld is uitmuntend. De uiterst persoonlijke zorg en betrokkenheid is iets wat ik zelden heb mogen ervaren. Vandaar dat ik niets anders dan lovende woorden heb voor DAS."

22 januari 2022 - Mevrouw G. Schut

"Professionele en prettige ondersteuning vanuit DAS bij een langslepende burenruzie. De jurist was helder in haar uitleg en adviezen en had voor mij precies de goede balans tussen zakelijkheid en empathie. Ik voelde mij bij haar in goede handen. Wat mij betreft dus een aanrader."

21 mei 2021 - Mevrouw A Koppert

"Het begin ging stroef omdat de tegenpartij geen aansprakelijkheid nam en ging liegen. Maar we hebben samen met de Heer van Eelen onze schouders eronder gezet en hij bleef zich inzetten totdat ze dit wel deden. Wij zijn heel erg blij geweest met deze hulp, alleen red je dit niet. Het heeft 3 jaar geduurd maar nu is de zaak afgehandeld. Meneer van Eelen ( Das ) ontzettend bedankt voor je goede hulp !!"

11 mei 2021 - Mevrouw H. Post

"Ik ben geweldig geholpen door Hr. Stals. Hij wist mij na een naar bericht, iedere keer weer gerust te stellen. Hij reageerde, als het kon, altijd heel snel op een mail of telefoontje. Voelde mij zeer door hem gesteund, met uiteindelijk een positief resultaat."

7 mei 2021 - De heer A. Lubanzadio

"Ik ben zeer tevreden hoe mijn dossier is behandeld door mevrouw van Oostrum. Alles werd goed gecommuniceerd en ik werd heel goed op de hoogte gehouden."

30 april 2021 - De heer J.E. Stoffer

"Bij deze wil ik een groot compliment geven aan mevrouw Ruijs die mij erg proffesioneel heeft bijgestaan in een nogal onredelijke situatie waarin ik ben beland door mijn werkgever! Door haar duidelijke standpunt(en) heeft het recht zege gevierd! Dank daarvoor."

20 april 2021 - Mevrouw I. Brinckman

"Dhr. Witkamp heeft zijn best gedaan om het hoogst haalbare te krijgen, zelfs toen ik aangegeven had dat ik met iets minder ook genoegen zou nemen. Ik ben erg blij met de manier van werken van meneer Witkamp."

14 april 2021 - De heer Frank Ruitenberg

"Dhr Wessels was zeer medelevend in het leed wat ons is overgekomen, gaf goede ondersteuning, uitleg en belangenbehartiging. Hiervoor zijn we hem ontzettend dankbaar, want het was geen makkelijke tijd. We willen hem dan ook bedanken voor zijn medeleven, hulp, het fijne contact en zijn professionaliteit. We zijn heel blij dat we hem als onze belangenbehartiger hebben getroffen. Onze complimenten!"

31 maart 2021 - De heer M. Delden

"Ik heb de samenwerking tussen DAS (Saskia van Splunteren) en onzerzijds als zeer vriendelijk en professioneel ervaren en gedurende de 2 jaar lopende zaak veel contact en ruggespraak gehouden met Saskia, wat als zeer prettig ervaren is overgekomen. Wij danken u dan ook voor alles"

30 maart 2021 - Mevrouw J. Drost

"Het dossier is van het begin tot het eind goed behandeld. Ik werd volledig op de hoogte gehouden en het persoonlijke contact met de behandelaar was erg prettig. Over het eindresultaat ben ik ook meer dan tevreden. Ik zal DAS zeker aan iedereen aanbevelen. Een dikke pluim!!"

24 maart 2021 - De heer J. Galjaard

"De begeleiding door DAS bij het oplossen van een Whatsapp fraude heb ik als heel plezierig en constructief ervaren. De goede raad en oplossingsgerichtheid van DAS waren voor mij de reden om de NAW-gegevens bij de politie op te vragen, wat overigens veel moeite en tijd heeft gekost maar uiteindelijk wel gelukt is. Hoewel de tegenpartij uiteindelijk het bemiddelingsvoorstel van DAS niet is nagekomen, heb ik het gevoel dat we er alles aan gedaan hebben om de zaak zo goed mogelijk op te lossen."

4 maart 2021 - De heer P. Baas

"Mijn complimenten aan Mevrouw Mr. S.B. de Jong. Wat ik heb ik ontzettend veel aan de hulp van mevrouw De Jong gehad. Haar uitgebreide juridische kennis, een standvastige benadering jegens de trainerende tegenpartij en haar echt tomeloze inzet zorgden ervoor dat deze zaak uiteindelijk goed is afgerond. Kortom; ik was blij met mevrouw mr. De Jong: haar nuchterheid, kennis en humor wil ik niet onvermeld laten."

20 januari 2021 - Mevrouw Buwalda

"We zijn uitermate tevreden over de inzet, toewijding en professionaliteit van dhr. (mr) Hugo de Jager. Hij heeft onze zaak op een deskundige manier behartigd, wat tot een bevredigend resultaat heeft geleid. Wat ons betreft wordt hij gewaardeerd met een 10! Ruud en Angelique"

18 januari 2021 - De heer R. Yildrim

"Gegaan zoals beloofd en geweldige communicatie . Nogmaals bedankt"

18 januari 2021 - Mevrouw DJH Christiaens

"Wil mevrouw de Wolf hartelijk danken voor haar goede adviezen en afhandeling van mijn zaak. Ik voelde me gehoord en serieus genomen."

18 januari 2021 - De heer M Drenth

"Zeer goed geholpen in een heel lang traject van 6.5 jaar door dhr R.Witkamp met een zo goed mogelijk resultaat."

4 december 2020 - De heer Otte

"Ik ben op een goede en nette manier behandeld door DAS alles is goed en netjes verlopen."

1 december 2020 - Mevrouw K. Slegt
"hierbij een compliment voor de heer RN Wessels, hij heeft mij zeer hulpvaardig en professioneel geholpen bij mijn aov bezwaar. dank daarvoor."
26 november 2020 - Mevrouw Campbell
"Bedankt voor alle hulp met een gevoelige schade claim. Het is niet makkelijk voor ons geweest maar Dhr. mr. Robbert Witkamp heeft alles goed geregeld en wij kunnen een streepje daaronder zetten en doorgaan."
23 november 2020 - De heer Berkhout
"Vandaag heeft de daadwerkelijke afwikkeling van de claim van het letsel van mijn zoon plaats gevonden. Door de juiste juridische wegen te bewandelen en de daarbij juiste adviezen te geven door de heer B Bekdur en zijn team zijn we tot een zeer bevredigend resultaat gekomen. Onze dank en complimenten zijn zeer op zijn plaats. Ga zo door."
12 november 2020 - De heer Wolters
"telefonische: vriendelijk en duidelijk te wordt gestaan."
12 november 2020 - De heer de Winter

"Na een conflict met mijn werkgever heeft mevrouw Timmermans erg goed en professioneel advies gegeven. Daarnaast is ze erg empathisch. Door haar goede adviezen is alles vlekkeloos verlopen. Ze is een ijzersterke, professionele jurist. Ik ben zeer tevreden."

8 november 2020 -Mevrouw Vink

"De afwikkeling van mijn zaak ging op een vriendelijke, geïnteresseerde, en duidelijke manier. De schade-afhandeling is absoluut naar tevredenheid verlopen, net als de uiteindelijke schadevergoeding van de tegenpartij.."

3 november 2020 - De heer Lichtenberg

"Prima en prettig geholpen door de heer Witkamp."

25 oktober 2020 - De heer Ter Schuur

"Ondanks een lange periode waarbij de tegenpartij weigerde mee te werken en mee te denken aan een skiletsel uit 2018, is het uiteindelijk toch gelukt middels 'druk op de ketel houden' de tegenpartij, NN, te doen bewegen. Dit heeft met de juiste bemiddeling van dhr. Witkamp geleid tot een schadevergoeding door NN aan ondergetekende, hoger dan aanvankelijk werd voorzien. Dank voor deze prima bemiddeling met een zeer goed resultaat."

22 oktober 2020 - De heer Van de Beek

"Ik wil Mevrouw Kaiser-Kemperink complimenteren met de uitkomsten van mijn zaak. Zij heeft mij doorlopend, deskundig en pro actief geïnformeerd over de voortgang. Haar adviezen hebben mij geholpen om de juiste keuzes te maken. Ik ben dan ook zeer tevreden met de juridische ondersteuning van DAS en dank mevrouw Kaiser-Kemperink in het bijzonder."

21 oktober 2020 - Mevrouw Ciupak

"Ik kreeg competente informatie en kreeg snel hulp bij mijn zaak, bedankt."

15 oktober 2020 - De heer Jansen

"Ben snel en duidelijk geholpen met voldoende mogelijkheden om verder te kunnen waarvoor mijn dank."

23 september 2020 - Mevrouw M. Meesen

"Bijna twee jaar lang bijgestaan door mevrouw Wolters . En wat was ik blij met haar... in een zaak waar ik zelf niet veel van begreep was zij er altijd met haar inzicht ,kennis ,en kundigheid met heldere uitleg en steunende woorden. Een echte rots in de branding waarop ik kon vertrouwen. !En alles geweldig geregeld!"

Lees verder