Wat klanten over ons zeggen

Gelukkig hebben wij veel tevreden en enthousiaste klanten. Dit blijkt uit de reacties die wij dagelijks ontvangen.

Zelf uw compliment met ons delen?

21 mei 2021 - Mevrouw A Koppert

"Het begin ging stroef omdat de tegenpartij geen aansprakelijkheid nam en ging liegen. Maar we hebben samen met de Heer van Eelen onze schouders eronder gezet en hij bleef zich inzetten totdat ze dit wel deden. Wij zijn heel erg blij geweest met deze hulp, alleen red je dit niet. Het heeft 3 jaar geduurd maar nu is de zaak afgehandeld. Meneer van Eelen ( Das ) ontzettend bedankt voor je goede hulp !!"

11 mei 2021 - Mevrouw H. Post

"Ik ben geweldig geholpen door Hr. Stals. Hij wist mij na een naar bericht, iedere keer weer gerust te stellen. Hij reageerde, als het kon, altijd heel snel op een mail of telefoontje. Voelde mij zeer door hem gesteund, met uiteindelijk een positief resultaat."

7 mei 2021 - De heer A. Lubanzadio

"Ik ben zeer tevreden hoe mijn dossier is behandeld door mevrouw van Oostrum. Alles werd goed gecommuniceerd en ik werd heel goed op de hoogte gehouden."

30 april 2021 - De heer J.E. Stoffer

"Bij deze wil ik een groot compliment geven aan mevrouw Ruijs die mij erg proffesioneel heeft bijgestaan in een nogal onredelijke situatie waarin ik ben beland door mijn werkgever! Door haar duidelijke standpunt(en) heeft het recht zege gevierd! Dank daarvoor."

20 april 2021 - Mevrouw I. Brinckman

"Dhr. Witkamp heeft zijn best gedaan om het hoogst haalbare te krijgen, zelfs toen ik aangegeven had dat ik met iets minder ook genoegen zou nemen. Ik ben erg blij met de manier van werken van meneer Witkamp."

14 april 2021 - De heer Frank Ruitenberg

"Dhr Wessels was zeer medelevend in het leed wat ons is overgekomen, gaf goede ondersteuning, uitleg en belangenbehartiging. Hiervoor zijn we hem ontzettend dankbaar, want het was geen makkelijke tijd. We willen hem dan ook bedanken voor zijn medeleven, hulp, het fijne contact en zijn professionaliteit. We zijn heel blij dat we hem als onze belangenbehartiger hebben getroffen. Onze complimenten!"

31 maart 2021 - De heer M. Delden

"Ik heb de samenwerking tussen DAS (Saskia van Splunteren) en onzerzijds als zeer vriendelijk en professioneel ervaren en gedurende de 2 jaar lopende zaak veel contact en ruggespraak gehouden met Saskia, wat als zeer prettig ervaren is overgekomen. Wij danken u dan ook voor alles"

30 maart 2021 - Mevrouw J. Drost

"Het dossier is van het begin tot het eind goed behandeld. Ik werd volledig op de hoogte gehouden en het persoonlijke contact met de behandelaar was erg prettig. Over het eindresultaat ben ik ook meer dan tevreden. Ik zal DAS zeker aan iedereen aanbevelen. Een dikke pluim!!"

24 maart 2021 - De heer J. Galjaard

"De begeleiding door DAS bij het oplossen van een Whatsapp fraude heb ik als heel plezierig en constructief ervaren. De goede raad en oplossingsgerichtheid van DAS waren voor mij de reden om de NAW-gegevens bij de politie op te vragen, wat overigens veel moeite en tijd heeft gekost maar uiteindelijk wel gelukt is. Hoewel de tegenpartij uiteindelijk het bemiddelingsvoorstel van DAS niet is nagekomen, heb ik het gevoel dat we er alles aan gedaan hebben om de zaak zo goed mogelijk op te lossen."

4 maart 2021 - De heer P. Baas

"Mijn complimenten aan Mevrouw Mr. S.B. de Jong. Wat ik heb ik ontzettend veel aan de hulp van mevrouw De Jong gehad. Haar uitgebreide juridische kennis, een standvastige benadering jegens de trainerende tegenpartij en haar echt tomeloze inzet zorgden ervoor dat deze zaak uiteindelijk goed is afgerond. Kortom; ik was blij met mevrouw mr. De Jong: haar nuchterheid, kennis en humor wil ik niet onvermeld laten."

20 januari 2021 - Mevrouw Buwalda

"We zijn uitermate tevreden over de inzet, toewijding en professionaliteit van dhr. (mr) Hugo de Jager. Hij heeft onze zaak op een deskundige manier behartigd, wat tot een bevredigend resultaat heeft geleid. Wat ons betreft wordt hij gewaardeerd met een 10! Ruud en Angelique"

18 januari 2021 - De heer R. Yildrim

"Gegaan zoals beloofd en geweldige communicatie . Nogmaals bedankt"

18 januari 2021 - Mevrouw DJH Christiaens

"Wil mevrouw de Wolf hartelijk danken voor haar goede adviezen en afhandeling van mijn zaak. Ik voelde me gehoord en serieus genomen."

18 januari 2021 - De heer M Drenth

"Zeer goed geholpen in een heel lang traject van 6.5 jaar door dhr R.Witkamp met een zo goed mogelijk resultaat."

4 december 2020 - De heer Otte

"Ik ben op een goede en nette manier behandeld door DAS alles is goed en netjes verlopen."

1 december 2020 - Mevrouw K. Slegt
"hierbij een compliment voor de heer RN Wessels, hij heeft mij zeer hulpvaardig en professioneel geholpen bij mijn aov bezwaar. dank daarvoor."
26 november 2020 - Mevrouw Campbell
"Bedankt voor alle hulp met een gevoelige schade claim. Het is niet makkelijk voor ons geweest maar Dhr. mr. Robbert Witkamp heeft alles goed geregeld en wij kunnen een streepje daaronder zetten en doorgaan."
23 november 2020 - De heer Berkhout
"Vandaag heeft de daadwerkelijke afwikkeling van de claim van het letsel van mijn zoon plaats gevonden. Door de juiste juridische wegen te bewandelen en de daarbij juiste adviezen te geven door de heer B Bekdur en zijn team zijn we tot een zeer bevredigend resultaat gekomen. Onze dank en complimenten zijn zeer op zijn plaats. Ga zo door."
12 november 2020 - De heer Wolters
"telefonische: vriendelijk en duidelijk te wordt gestaan."
12 november 2020 - De heer de Winter

"Na een conflict met mijn werkgever heeft mevrouw Timmermans erg goed en professioneel advies gegeven. Daarnaast is ze erg empathisch. Door haar goede adviezen is alles vlekkeloos verlopen. Ze is een ijzersterke, professionele jurist. Ik ben zeer tevreden."

8 november 2020 -Mevrouw Vink

"De afwikkeling van mijn zaak ging op een vriendelijke, geïnteresseerde, en duidelijke manier. De schade-afhandeling is absoluut naar tevredenheid verlopen, net als de uiteindelijke schadevergoeding van de tegenpartij.."

3 november 2020 - De heer Lichtenberg

"Prima en prettig geholpen door de heer Witkamp."

25 oktober 2020 - De heer Ter Schuur

"Ondanks een lange periode waarbij de tegenpartij weigerde mee te werken en mee te denken aan een skiletsel uit 2018, is het uiteindelijk toch gelukt middels 'druk op de ketel houden' de tegenpartij, NN, te doen bewegen. Dit heeft met de juiste bemiddeling van dhr. Witkamp geleid tot een schadevergoeding door NN aan ondergetekende, hoger dan aanvankelijk werd voorzien. Dank voor deze prima bemiddeling met een zeer goed resultaat."

22 oktober 2020 - De heer Van de Beek

"Ik wil Mevrouw Kaiser-Kemperink complimenteren met de uitkomsten van mijn zaak. Zij heeft mij doorlopend, deskundig en pro actief geïnformeerd over de voortgang. Haar adviezen hebben mij geholpen om de juiste keuzes te maken. Ik ben dan ook zeer tevreden met de juridische ondersteuning van DAS en dank mevrouw Kaiser-Kemperink in het bijzonder."

21 oktober 2020 - Mevrouw Ciupak

"Ik kreeg competente informatie en kreeg snel hulp bij mijn zaak, bedankt."

15 oktober 2020 - De heer Jansen

"Ben snel en duidelijk geholpen met voldoende mogelijkheden om verder te kunnen waarvoor mijn dank."

23 september 2020 - Mevrouw M. Meesen

"Bijna twee jaar lang bijgestaan door mevrouw Wolters . En wat was ik blij met haar... in een zaak waar ik zelf niet veel van begreep was zij er altijd met haar inzicht ,kennis ,en kundigheid met heldere uitleg en steunende woorden. Een echte rots in de branding waarop ik kon vertrouwen. !En alles geweldig geregeld!"

Lees verder