Wat klanten over ons zeggen

Gelukkig hebben wij veel tevreden en enthousiaste klanten. Dit blijkt uit de reacties die wij dagelijks ontvangen.

Zelf uw compliment met ons delen?

De heer De Jong

"Een schade of letsel door een ongeval is uiteraard onplezierig. Dankzij de inzet van Mevr. S. De Boer is alles keurig afgehandeld en kijk ik zeer tevreden terug. Nogmaals dank."

De heer Hol

"Onze complimenten gaan uit naar Roderick Wessels die ons sympathiek, empathisch en dus prettig geholpen heeft."

Mevrouw Catala Moleon

"Ik wil aan DAS laten weten dat Mevrouw Van de Beek een echte goede medewerker is. Niet alleen snel en professioneel, maar ook is zij extreem aardig een empathisch. Ik denk dat als bedrijf DAS blij kan zijn dat het zo'n goede medewerker heeft!"

De heer Den Hollander

"Ik wil graag een compliment geven over de afhandeling van onze zaak. dit hebben wij als erg prettig ervaren en het is ook prima afgehandeld. vooral onze complimenten aan de heer Schouten. Wij zijn heel erg blij met DAS."

Mevrouw Boekraad-Oostveen

"Hierbij wil ik met name mevrouw Huijbregts bedanken voor de goede informatie, het juiste advies geven en dat alles zo goed is verlopen. Super handig dat je alles via jullie site in de gaten kan houden en alle handelingen op de voet kan volgen. Bravo DAS ben heel erg blij met jullie."

Mevrouw Kooistra

"Na een conflict met mijn werkgever heeft mevrouw Timmermans erg goed en professioneel advies gegeven. Daarnaast is ze erg empathisch. Door haar goede adviezen is alles vlekkeloos verlopen. Ze is een ijzersterke, professionele jurist. Ik ben zeer tevreden."

De heer en mevrouw Schrijnemaekers

"Mevrouw Keuren, Hartelijk dank voor uw deskundige manier van begeleiding tijdens het project met het geschil met de buren. Het was niet enkel uw vakvrouwschap , maar ook de warme kant van u als persoon in deze zaak , dat ons goed met deze zaak heeft doen omgaan.
We hadden niet te maken met een zakelijk en koel DAS - orgaan , maar met een menselijke en vriendelijke , opgewekte juriste , die meer deed dan ze uiteindelijk moest doen. Ook de telefonistes waren altijd vriendelijk, behulpzaam en meer dan correct. Voor hiervoor dank aan."

De heer van Groenenberg

"Ik ben heel goed geholpen door mijnheer Bekdur ,hij heeft voor mij een fantastisch resultaat behaald en ben hem zeer dankbaar,bij deze heel hartelijk bedankt voor dit resultaat. Ik zou hem heel graag een grotere beloning willen geven als dat is toegestaan maar dat mag niet ,dit is ontzettend jammer maar nogmaals ,ik ben zeer content met dit resultaat ,heel erg bedankt."

De heer Haumahu

"Middels deze brief willen wij Fam. Haumahu DAS bedanken voor al hun inzet en de fijne samenwerking de afgelopen 3½ jaar. Wij zijn erg enthousiast over de plezierige manier van samenwerken, met voor ons het gewenste resultaat. Nogmaals dank hiervoor."

De heer van Hertum

"Mevrouw Kaiser-Kemperink mag ik u enorm danken voor uw inzichten, kennis en vastberadenheid aangaande de netelige kwestie welke u tot een heel goed einde heeft weten te brengen. Ik had het zelf anders, denk ik, nooit voor elkaar gekregen. Ieder zijn vak ! Ik denk dat dit dan voorlopig ons laatste mailcontact zal zijn, maar mocht ik onverhoopt in de toekomst iets hebben dan spreken we elkaar wellicht weer."

De heer Dulk

"Ik ben erg tevreden over de afhandeling van een letselschade geval, behandeld door mevrouw Gompel-Dekker. De afhandeling heeft ruim 8 maanden geduurd (niet verwijtbaar aan DAS), maar gedurende de tijd ben ik met grote regelmaat uitgebreid geïnformeerd door DAS / mevrouw Gompel over de voortgang. Tenslotte is de uitkomst ook voor mij zeer acceptabel. De indruk die bij mij is overgebleven is die van een professionele organisatie die het klantbelang hoog in het vaandel heeft staan. Dank!"
Lees verder