Wat klanten over ons zeggen

Gelukkig hebben wij veel tevreden en enthousiaste klanten. Dit blijkt uit de reacties die wij dagelijks ontvangen.

Zelf uw compliment met ons delen?

De heer van De Boer

"Langs deze weg wil ik jullie bedanken voor de goede samenwerking. Ik was van mijn kant wat traag, maar alles is goed gekomen. Ik hoop dat jullie op deze voet door gaan en nogmaals bedank en dan vooral  de heer Wessels."

Mevrouw van Leuken

"Heel veel dank aan senior jurist de heer Schouten voor zijn hulp in de afgelopen 2 jaar in mijn letselschadezaak. Vanaf ons eerste contact voelde ik me door hem gehoord en begrepen. Hij nam altijd de tijd om mijn vragen uitgebreid te beantwoorden. Ook voor de vragen van mijn partner maakte hij tijd. We weten dat hij 2 jaar lang zijn uiterste best voor ons heeft gedaan, met als resultaat een acceptabele schikking. We hadden ons geen betere jurist kunnen wensen en zijn hem heel dankbaar."

Mevrouw Boekraad-Oostveen

"Hierbij wil ik met name mevrouw Huijbregts bedanken voor de goede informatie, het juiste advies geven en dat alles zo goed is verlopen. Super handig dat je alles via jullie site in de gaten kan houden en alle handelingen op de voet kan volgen. Bravo DAS ben heel erg blij met jullie."

Mevrouw Pelikaan

" Na een auto ongeval waarbij ik als inzittende letsel had opgelopen ben ik bijgestaan door de heer Hoetmer. De contacten en informatieverstrekking zowel telefonisch als via de e-mail heb ik als prettig en professioneel ervaren. In relatief korte tijd is alles naar wens afgerond."

De heer en mevrouw Schrijnemaekers

"Mevrouw Keuren, Hartelijk dank voor uw deskundige manier van begeleiding tijdens het project met het geschil met de buren. Het was niet enkel uw vakvrouwschap , maar ook de warme kant van u als persoon in deze zaak , dat ons goed met deze zaak heeft doen omgaan.
We hadden niet te maken met een zakelijk en koel DAS - orgaan , maar met een menselijke en vriendelijke , opgewekte juriste , die meer deed dan ze uiteindelijk moest doen. Ook de telefonistes waren altijd vriendelijk, behulpzaam en meer dan correct. Voor hiervoor dank aan."

De heer van Groenenberg

"Ik ben heel goed geholpen door mijnheer Bekdur ,hij heeft voor mij een fantastisch resultaat behaald en ben hem zeer dankbaar,bij deze heel hartelijk bedankt voor dit resultaat. Ik zou hem heel graag een grotere beloning willen geven als dat is toegestaan maar dat mag niet ,dit is ontzettend jammer maar nogmaals ,ik ben zeer content met dit resultaat ,heel erg bedankt."

De heer Boedhoe

"Ik ben de afgelopen maanden geholpen door de heer Schouten en langs deze weg wil ik mijn waardering over hem uitspreken. Ik heb onze correspondentie en communicatie (vraagstukken, uitleg etc.) zéér goed bevonden. De samenwerking was erg goed en ik ben erg blij dat de heer Schouten mij is aangewezen in mijn zaak."

De heer van Hertum

"Mevrouw Kaiser-Kemperink mag ik u enorm danken voor uw inzichten, kennis en vastberadenheid aangaande de netelige kwestie welke u tot een heel goed einde heeft weten te brengen. Ik had het zelf anders, denk ik, nooit voor elkaar gekregen. Ieder zijn vak ! Ik denk dat dit dan voorlopig ons laatste mailcontact zal zijn, maar mocht ik onverhoopt in de toekomst iets hebben dan spreken we elkaar wellicht weer."

De heer Dulk

"Ik ben erg tevreden over de afhandeling van een letselschade geval, behandeld door mevrouw Gompel-Dekker. De afhandeling heeft ruim 8 maanden geduurd (niet verwijtbaar aan DAS), maar gedurende de tijd ben ik met grote regelmaat uitgebreid geïnformeerd door DAS / mevrouw Gompel over de voortgang. Tenslotte is de uitkomst ook voor mij zeer acceptabel. De indruk die bij mij is overgebleven is die van een professionele organisatie die het klantbelang hoog in het vaandel heeft staan. Dank!"