Ver­leng uw ver­ze­ke­ring

U heeft van ons informatie ontvangen om uw DAS Rechtsbijstandverzekering te verlengen.

Verleng hier uw verzekering met een vaste looptijd van drie of vijf jaar. U blijft dan profiteren van korting op uw premie.

Ver­len­gings­for­mu­lier

Ja, ik verleng mijn DAS Rechtsbijstandverzekering met een vaste looptijd en profiteer van premiekorting.

Voor­de­len van uw DAS Rechts­bij­stand­ver­ze­ke­ring

Geen vaste looptijd?
Wilt u uw contract niet verlengen met een vaste looptijd? Dan hoeft u niets te doen. Als u niet reageert wordt uw contract automatisch omgezet in een doorlopend  contract. U kunt gewoon gebruik blijven maken van uw verzekering. Uw premiekorting vervalt dan wel. Een doorlopend contract kunt u dagelijks stopzetten met een opzegtermijn van een maand.

Meer weten?
Hebt u vragen over uw verzekering of over de verlenging ? Neem dan contact op met onze klantenservice op telefoonnummer 020 6517517. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:30.

  • Verzekerd van een oplossing. Ontslag, een geschil met de aannemer over een verbouwing of een schadeclaim na een aanrijding: een juridisch conflict ligt al snel op de loer. Kiest u voor verlenging van uw Rechtsbijstandverzekering, dan kunt u ons op elk moment inschakelen voor juridische hulp en bent u verzekerd van een oplossing.
  • Rechtsbijstand betaalbaar. Een rechtsbijstandverzekering maakt toegang tot het recht betaalbaar. Mocht u in de problemen komen dan staat u niet voor de hoge kosten van juridische bijstand in vergelijking met een advocaat.

Jaarlijks leveren wij meer dan 150.000 juridische adviezen

Maandelijks ronden wij circa 9.000 dossiers af

80% van de klanten met een juridische zaak beveelt ons aan