DAS voor Ondernemers

Durf meer
met DAS

Jij hebt een droom, een doel, een drang naar vooruitgang. Ondernemen is leuk, uitdagend en soms ook spannend. Maar toch zet je door, omdat je ergens in gelooft. DAS staat achter jou als ondernemer. Wij helpen je met juridische hulp, zodat jij je kunt richten op je onderneming. En loop je ergens tegenaan? Dan staan wij voor jou klaar. Ondernemen vergt durf. Durf meer met DAS.

Mijn klant heeft niet betaald. Wat nu?

Klanten

Onze advocaten in contractenrecht helpen je graag bij een geschil over de betaling van een factuur. Wij bemiddelen en onderhandelen met de tegenpartij en doen er alles aan om het conflict snel en deskundig op te lossen.

Leveranciers

Mijn leverancier komt de afspraken niet na. Wat moet ik doen?

Bij problemen met je leverancier kan je altijd terugvallen op onze juristen en advocaten in contractenrecht van DAS. Zij nemen de bemiddeling op zich en adviseren je over hoe je jouw klanten het best kan informeren over de situatie.

Personeel

Mijn medewerker functioneert niet naar wens. Wat kan ik doen? Onze juridisch specialisten in arbeidsrecht adviseren je graag. Ook neemt één van onze arbeidsrechtadvocaten namens jou contact op met de medewerker. Dat doen ze met aandacht en inlevingsvermogen, zodat jullie tot een oplossing kunnen komen waar jullie allebei tevreden mee zijn.

Bedrijfspand

De verhuurder van mijn bedrijfspand geeft niet thuis. En nu?

Dankzij gebreken aan een pand - bijvoorbeeld door stormschade, een lekkage of achterstallig onderhoud – kunnen jouw klanten in de kou komen te staan. Wij nemen namens jou contact op met jouw verhuurder om een afspraak voor mediation te maken, zodat jullie samen tot een oplossing komen.

Ik wil uitbreiden, maar mijn buren maken bezwaar. Hoe pak ik dit aan?

Bedrijfsvoering

Onze bestuursrecht-specialisten staan achter je. Dankzij hun expertise op het gebied van bestuur en overheden lossen zij conflicten op het gebied van bedrijfsvoering voor je op.

Gebruik de pijltjes toetsen om alle producten te zien.