Food­ser­vi­ce

Bezorgen op bestelling? Voorkom storno’s en openstaande facturen!

Opeenvolgende digitale innovaties betekenen voor zowel foodservicegroothandels als supermarkten dat investeringen in de online omgeving onmisbaar zijn. Onderscheidend vermogen wordt met name gezocht in het bieden van gemak, inspiratie en advies over gezonde voeding. U kunt kosten besparen door gebruik te maken van onze diensten, zodat u dan de ruimte heeft om verder te investeren in uw onderscheidend vermogen.

Luuk Stroot
Accountmanager
 

Groei in online

Van de vele branches waarin wij als DAS actief zijn met onze creditmanagementoplossingen, valt de enorme dynamiek in de foodservicebranche op. Een voorbeeld hiervan is de groei van het online boodschappen doen. Dit zorgt onder andere voor nieuwe spelers op de markt, zoals Picnic die in een toenemend aantal steden aan gratis bezorging doet met elektrische auto’s.

Succes door samenwerking

Zoals gezegd betekenen opeenvolgende digitale innovaties voor zowel foodservicegroothandels als supermarkten dat investeringen in de online omgeving onmisbaar zijn. Daarbij is het mooi om te zien dat innovaties op dit vlak vooral voortkomen uit samenwerking met partners zoals leveranciers en start-ups in de branche. Voor DAS is samenwerken de sleutel tot succes. Daarom bieden wij u gemak, inspiratie én advies op het gebied van creditmanagement, omdat u steeds meer te maken krijgt met openstaande facturen en storno’s. U kunt kosten besparen door gebruik te maken van onze diensten, zodat u dan de ruimte heeft om verder te investeren in uw onderscheidend vermogen.

Wij bieden expertise op verschillende creditmanagementgebieden. Bent u benieuwd hoe DAS u kan helpen? Neem dan voor een vrijblijvend gesprek contact op met onze branchespecialist Luuk Stroot of kijk eens op onze dienstenpagina.

Wilt u we­ten wat wij voor uw
organisatie kun­nen be­te­ke­nen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.
 

Wat kan DAS voor u betekenen?

Met deze diensten helpen wij u uw geld op een voorspelbaar moment binnen te krijgen en de kredietrisico’s tot een minimum te beperken.