In­cas­so

Data-gepersonaliseerde incasso

U wilt onbetaalde facturen sneller innen en tegelijkertijd ervoor zorgen dat u uw klanten behoudt. Laat DAS u helpen met gepersonaliseerde incasso op basis van onze unieke database. Benieuwd hoe DAS dit aanpakt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Minnelijke Incasso

DAS communiceert met uw klanten niet alleen via brieven, telefoon en e-mail, maar ook via sms, belmachine en voicemailcomputer. Het inzetten van nieuwe technologieën leidt tot hogere scores. In het kortere en intensievere high-risktraject gebruiken we de informatie uit scorecards om dossierbehandeling op maat te bieden.

Gerechtelijke incasso

Helaas helpt vriendelijk aandringen niet altijd. Dan resteert een gang naar de rechter. Maar eerst onderzoeken we of uw vordering juridisch en financieel haalbaar is. Ook hier zetten we onze unieke database in en gebruiken we objectieve scorecards om tot een advies te komen. Is ons advies positief? Dan verzorgen we na uw toestemming de volledige gerechtelijke incassoprocedure.

Herincasso

U wilt logischerwijs zo min mogelijk afschrijvingen op uw debiteuren. Via kosteloze herincasso kunnen we een vordering die destijds niet geïnd kon worden via minnelijke of juridische incasso alsnog innen. DAS gaat hierbij te werk volgens een 4-stappenmodel om tot een contactmoment te komen: dataresearch, deskresearch, fieldresearch en monitoring.

Verkoop

U wilt uw vorderingen eenmalig of periodiek verkopen in plaats van overhevelen naar een extern incassoproces.

Wilt u we­ten wat wij voor uw
organisatie kun­nen be­te­ke­nen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.
 

Onze professionals zijn gespecialiseerd in uw branche

Zij kennen de wetten en regels, zijn gecertificeerd en weten welke toon werkt in uw branche.