Klantbeloften DAS

Als je een juridische vraag of probleem hebt, staan wij voor je klaar. Wij helpen snel, deskundig en leggen duidelijk uit wat je van ons kunt verwachten.


Altijd binnen handbereik

Je kunt eenvoudig online jouw zaken regelen. Je kunt contact met ons opnemen zoals jij dat prettig vindt: via chat, social media, e-mail of telefoon. Bekijk onze contactgegevens.


Snel deskundige hulp

Wij denken met je mee om samen de beste oplossing te vinden of beter nog: om problemen voor te zijn. Je krijgt snel de juiste specialist voor jouw vraagstuk. Ook als je geen conflict hebt, beantwoorden wij je juridische vragen. Bekijk onze reactietermijnen.


Begrip voor jouw situatie

Wij voelen ons betrokken bij jouw situatie, tonen begrip en staan naast je. Wij geven juridische dienstverlening een menselijk gezicht.


Duidelijke taal

Juridische taal is vaak ingewikkeld en ontoegankelijk. Wij spreken duidelijke taal en maken complexe zaken begrijpelijk. Heb je van ons een brief of e-mail gekregen met moeilijke woorden? Of staan er teksten op onze website die niet helemaal duidelijk voor je zijn? Laat het ons weten.


Je weet waar je aan toe bent

Wij leggen precies uit wat we voor jou kunnen betekenen en doen wat we beloven. Afspraak is afspraak


Heeft deze informatie je geholpen?

We horen graag je feedback. Daarmee help je ons om deze informatie verder te verbeteren.