nieuwsbericht

Tom van der Geer commercieel directeur ad interim bij DAS

1 min leestijd23 jan 2024

Op 2 januari is Tom van der Geer op tijdelijke basis bij DAS begonnen als commercieel directeur. Tom volgt de vertrokken commercieel directeur Charles Staats op tot een vaste opvolger aantreedt.

W

Woordvoering

Bekijk meer

Tom heeft ruime ervaring in diverse sales- en managementrollen in de financiële wereld. Zo werkte hij onder meer als directeur Sales bij AXA Verzekeringen en als directeur Intermediaire distributie bij a.s.r. Verzekeringen  Sinds 2015 was hij CEO bij VKG Holding, een dochter van a.s.r. Het afgelopen jaar heeft Tom als zelfstandige gewerkt voor verschillende opdrachtgevers waaronder verzekeraars, grote distributiepartijen en private equity-bedrijven.

Ervaren bestuurder

Hanneke Jukema, CEO bij DAS: ‘Ik ben blij dat we met Tom op korte termijn een ervaren bestuurder hebben gevonden die de commerciële directietaken bij DAS voor zijn rekening neemt, zodat continuïteit gewaarborgd blijft. We heten hem van harte welkom en wensen hem veel plezier en succes in deze rol.’

Toegevoegde waarde

Tom heeft er veel zin in om aan de slag te gaan voor DAS. ‘De missie om het recht toegankelijk te maken voor iedereen spreekt mij zeer aan en ik denk hier met mijn commerciële ervaring een goede toegevoegde waarde te kunnen leveren. De komende weken wil ik graag met veel collega’s en relaties kennismaken. Ik heb er alle vertrouwen in dat ik snel mijn weg bij DAS vind.’

W

Woordvoering

Woordvoering van DAS is een verzamelaccount voor een aantal collega's van DAS die communicatie verzorgen uit naam van DAS.

Meer artikelen van Woordvoering

Ook interessant voor je

Ontslag op staande voet: werknemer bepaalt de route
21 feb 20243 min leestijd

Ontslag op staande voet: werknemer bepaalt de route

Waarom wordt een ontslag op staande voet vaak teruggedraaid en wat zijn de gevolgen?

Werkgever mag regels opnemen voor tortelduifjes op de werkvloer
15 feb 20243 min leestijd

Werkgever mag regels opnemen voor tortelduifjes op de werkvloer

Moet je je baas vertellen dat je relatie hebt met collega?

DAS stijgt drie plekken in top 50 advocatenkantoren
15 feb 20242 min leestijd

DAS stijgt drie plekken in top 50 advocatenkantoren

DAS is drie plaatsen gestegen in de top 50 van advocatenkantoren in Nederland.

1 van 3