nieuwsbericht

Tom van der Geer commercieel directeur ad interim bij DAS

1 min leestijd23 jan 2024

Op 2 januari is Tom van der Geer op tijdelijke basis bij DAS begonnen als commercieel directeur. Tom volgt de vertrokken commercieel directeur Charles Staats op tot een vaste opvolger aantreedt.

W

Woordvoering

Bekijk meer

Tom heeft ruime ervaring in diverse sales- en managementrollen in de financiële wereld. Zo werkte hij onder meer als directeur Sales bij AXA Verzekeringen en als directeur Intermediaire distributie bij a.s.r. Verzekeringen  Sinds 2015 was hij CEO bij VKG Holding, een dochter van a.s.r. Het afgelopen jaar heeft Tom als zelfstandige gewerkt voor verschillende opdrachtgevers waaronder verzekeraars, grote distributiepartijen en private equity-bedrijven.

Ervaren bestuurder

Hanneke Jukema, CEO bij DAS: ‘Ik ben blij dat we met Tom op korte termijn een ervaren bestuurder hebben gevonden die de commerciële directietaken bij DAS voor zijn rekening neemt, zodat continuïteit gewaarborgd blijft. We heten hem van harte welkom en wensen hem veel plezier en succes in deze rol.’

Toegevoegde waarde

Tom heeft er veel zin in om aan de slag te gaan voor DAS. ‘De missie om het recht toegankelijk te maken voor iedereen spreekt mij zeer aan en ik denk hier met mijn commerciële ervaring een goede toegevoegde waarde te kunnen leveren. De komende weken wil ik graag met veel collega’s en relaties kennismaken. Ik heb er alle vertrouwen in dat ik snel mijn weg bij DAS vind.’

W

Woordvoering

Woordvoering van DAS is een verzamelaccount voor een aantal collega's van DAS die communicatie verzorgen uit naam van DAS.

Meer artikelen van Woordvoering

Ook interessant voor je

DAS kondigt vertrek aan van Chief Transformation Officer
04 jul 20242 min leestijd

DAS kondigt vertrek aan van Chief Transformation Officer

DAS maakt bekend dat Jaap Witteveen, Chief Transformation Officer (CTO) en statutair bestuurder, heeft besloten om zijn functie per 1 september 2024 neer te leggen.

Hoge Raad slaat piketpaaltje voor ontbinden koop elektrische auto bij afwijkende actieradius
03 jul 20243 min leestijd

Hoge Raad slaat piketpaaltje voor ontbinden koop elektrische auto bij afwijkende actieradius

De actieradius van elektrische auto’s levert vaak juridische discussies op. De Hoge Raad heeft recent een belangrijke uitspraak gedaan die meer duidelijkheid en richting zal geven aan lopende en nieuwe discussies over non-conformiteit.

Toename van verkeerszaken met letsel onder fietsers
03 jun 20243 min leestijd

Toename van verkeerszaken met letsel onder fietsers

Het aantal verkeerszaken met letsel waarbij fietsers betrokken zijn, is in het eerste kwartaal van 2024 met 14 procent gestegen ten opzichte van 2023 over dezelfde periode.

1 van 3