Woordvoering

Woordvoering van DAS is een verzamelaccount voor een aantal collega's van DAS die communicatie verzorgen uit naam van DAS.

Lees meer over Woordvoering

Over mij

Woordvoering van DAS is een verzamelaccount voor een aantal collega's van DAS die communicatie verzorgen uit naam van DAS.

Artikelen van Woordvoering

8 mrt 2023 4 min leestijd

Flexibiliteit en impact grootste drijfveren vrouwelijke ondernemer

Nederlandse vrouwelijke zelfstandigen vinden de flexibiliteit en het maken van impact het allerbelangrijkste om te kiezen voor het ondernemerschap. Dat blijkt uit onderzoek dat inkomensverzekeraar Movir en juridisch dienstverlener DAS lieten uitvoeren.
Lees verder
31 jan 2023 3 min leestijd

"Wat je niet hebt, hoef je niet te beschermen"

Met de toename van cybercriminaliteit en datalekken is gegevensbescherming belangrijker dan ooit. Alle reden om het belang privacy in de spotlights te zetten.
Lees verder
16 jan 2023 3 min leestijd

DAS reflecteert op 2022: onderschat de waarde van preventie niet

Een Q&A met Silvia Onos, directeur Marketing & Innovatie, waarin ze vertelt over wat DAS in 2022 gedaan heeft, wat de huidige maatschappelijke uitdagingen zijn en waar de focus voor 2023 ligt. Een artikel waarin we niet alleen trots maar ook verbeterpunten openlijk gedeeld worden.
Lees verder
30 nov 2022 2 min leestijd

Silvia Onos nieuwe directeur Marketing & Innovatie bij DAS

Nieuwsbericht over benoeming Silvia Onos
Lees verder
25 nov 2022 3 min leestijd

DAS en JuriBlox bundelen krachten voor transformatie juridische dienstverlening

Op 24 november 2022 zetten juridisch dienstverlener DAS en legal-techspecialist JuriBlox hun handtekening voor een exclusieve strategische samenwerking.
Lees verder
10 nov 2022 3 min leestijd

DAShboard derde kwartaal 2022

Tot 1 oktober 2022 kreeg DAS meer dan 94.500 meldingen van klanten. Met name het aantal contractuele zaken nam toe. Lees er meer over in ons DAShboard.
Lees verder
26 sep 2022 3 min leestijd

Vraag het DAS-dag: de meeste vragen over wonen en werk

Voor het vijfde jaar op rij organiseerde DAS de jaarlijkse Vraag het DAS-dag. Consumenten en ondernemers konden zich inschrijven voor een gratis juridisch adviesgesprek. De meeste vragen gingen over wonen en werken.
Lees verder
3 aug 2022 2 min leestijd

DAShboard tweede kwartaal 2022

In het eerste halfjaar van 2022 kreeg DAS meer dan 62.000 meldingen van klanten. Met name contractuele zaken sprongen er uit in de eerste zes maanden.
Lees verder
22 jul 2022 3 min leestijd

Juridische geschillen met aannemers blijven toenemen

Meer dan 4800 klanten van juridisch dienstverlener DAS waren afgelopen half jaar verwikkeld in een geschil met hun aannemer. Veel geschillen met aannemers worden veroorzaakt omdat afspraken niet goed worden vastgelegd.
Lees verder
6 jul 2022 3 min leestijd

DAS en insurtech Alicia maken juridische hulp ‘embedded’ toegankelijk voor zzp’ers

Als eerste juridisch dienstverlener in Nederland introduceert DAS ‘embedded’ juridische hulp. Samen met Alicia biedt DAS een innovatieve, flexibele en laagdrempelige mogelijkheid voor rechtshulp aan zzp’ers.
Lees verder
29 jun 2022 3 min leestijd

Algemene voorwaarden vooral in trek bij online documentendienstverlening van DAS

Zakelijke klanten hebben voor hun bedrijfsvoering vooral interesse in juiste en actuele algemene voorwaarden, personeelsdocumenten en privacygerelateerde documenten.
Lees verder
13 jun 2022 3 min leestijd

Mijlpaal: DAS heeft 100 advocaten in dienst

Juridisch dienstverlener DAS heeft een nieuwe mijlpaal bereikt: deze maand heeft DAS officieel honderd advocaten in dienst waardoor hun klanten van het begin tot het einde met hun juridisch geschil terecht kunnen bij DAS.
Lees verder