jurist

Jordy Hoetmer

Expertise

Letsel en schade

Specialiteiten

Letselschade

profile
Illustratie voor over mij

Over mij

Ik ben sinds 2016 werkzaam als letselschade jurist bij DAS en ik behandel verschillende dossiers binnen het vakgebied letselschade. Zo sta ik onder andere slachtoffers bij na verkeersongevallen (binnen- en buitenland), bedrijfsongevallen, mishandelingen en medische fouten.

Naast mijn werkzaamheden voor verzekerden ben ik mentor voor nieuwe collega's en ben ik onderdeel van het Vakgroepbestuur Letsel.

In 2020 ben ik begonnen met het volgen van opleidingen voor mijn inschrijving als register-expert personenschade bij het NIVRE. Zo heb ik onder andere de leergang Middelzwaar Letsel afgerond. Per juli 2022 heb ik alles behaald wat nodig was en ben ik register-expert personenschade.

Illustratie voor zo zet ik me in voor jou

Zo zet ik me in voor jou

Ik vind het belangrijk dat slachtoffers zich gesteund voelen door mij en dat zij precies weten wat ze te wachten staat bij het aansprakelijk stellen van wederpartijen en het traject van schadeafwikkeling na erkenning van aansprakelijkheid. Dit schrijf ik zo specifiek omdat een slachtoffer het vaak op moet nemen tegen een grote aansprakelijkheidsverzekeraar en het dan fijn is om gesteund te worden door iemand met ervaring.