Welkom

Welkom op de speciale ING-pagina van DAS. Nationale Nederlanden heeft de uitvoering van de ING-rechtsbijstandverzekeringen per 1 juli 2019 ondergebracht bij DAS. Hieronder leest u wat dit voor u betekent.

Nieuwe meldingen

Een nieuwe zaak melden onder uw ING-rechtsbijstandverzekering? Klik hier voor het online formulier. Vul bij de vraag 'Via welke maatschappij bent u verzekerd'? ING in.

Klachtenbehandeling

Uiteraard willen wij dat u tevreden bent over onze producten en diensten en over wat wij voor u doen. Bent u niet tevreden over DAS? Dan kunt u een klacht bij ons indienen. Wij luisteren naar u en zoeken graag samen met u naar een passende oplossing.

Bekijk hier onze klachtenregeling.

Wat doet DAS met mijn gegevens?

Wanneer u zelf met ons contact opneemt of als wij contact met u opnemen in het kader van onze dienstverlening deelt u persoonsgegevens met ons. Wij gaan zorgvuldig om met deze gegevens. In ons privacystatement leest u hoe we omgaan met uw gegevens en uw privacy.

Als u ons om juridische hulp vraagt, raadplegen en registreren wij de algemene gegevens van uw melding bij de Stichting CIS (Centraal Informatiesysteem van in Nederland werkzame verzekeringsmaatschappijen). Het doel hiervan is risico's te beheersen en fraude tegen te gaan. Op deze registratie is het privacyreglement van de Stichting CIS van toepassing. Kijk voor meer informatie op www.stichtingcis.nl.

Openingstijden en contactgegevens DAS (Zoetermeer)

  • Heeft u een vraag over uw lopende zaak?
    020 651 8775, van maandag tot vrijdag 08:30-17:30 uur.
  • Nog geen zaak aangemeld, maar wel een juridische vraag?
    020 651 8775, van maandag tot vrijdag 08:30-17:30 uur.

Adres
Ons bezoekadres is:

  • Houtsingel 19, 2719 EA Zoetermeer

Postadres is:

  • DAS Rechtsbijstand, postbus 23000, 1100 DM Amsterdam

 

Lees verder