Welkom

Welkom op de speciale Nationale Nederlanden pagina van DAS. Nationale Nederlanden heeft de uitvoering van haar rechtsbijstandverzekeringen ondergebracht bij DAS. Met een team van ruim 800 juridische experts in 40 rechtsgebieden en bijna 100 advocaten staat DAS elke dag klaar om u te helpen. 

Nationale Nederlanden en DAS

Juridisch advies of juridische hulp nodig?

Heeft u een Nationale Nederlanden rechtsbijstandverzekering en heeft u een juridische vraag of hulp nodig? Of wilt u direct een juridisch conflict melden?
Neem dan contact op met het Juridisch Servicecenter via 020 651 8775 en kies voor optie 2.

Wij zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag van 08:30 uur tot 17:30 uur.

Wilt u liever online een juridisch conflict melden? Dan kan dit ook. Klik hier voor het online formulier en vul bij de vraag 'Via welke maatschappij bent u verzekerd?' Nationale Nederlanden in.

Een verkeersschade melden?

Wilt u een verkeersschade bij DAS melden en is er geen sprake van persoonlijk letsel? Dan vragen wij u om het schade aangifteformulier naar ons te sturen. Klik hier om uw gegevens in te vullen, geef aan dat uw zaak gaat over ‘verkeer’ en upload het schade aangifteformulier.

Informatie over een lopende zaak?

Wilt u meer weten over een lopende zaak bij DAS? Neem dan contact op met het Juridisch Servicecenter via 020 651 8775 en kies voor optie 1.

Uw verzekeringsadviseur inzage geven

Wilt u dat uw verzekeringsadviseur met u mee kijkt in uw dossier? Dat kan. Ga naar Mijn DAS en kies voor “inzage tussenpersoon wijzigen” en bevestig dat uw adviseur uw dossier mag inzien. U kunt hier ook de machtiging weer intrekken.

Klachtenbehandeling

Uiteraard willen wij dat u tevreden bent over onze producten en diensten en over wat wij voor u doen. Bent u niet tevreden over DAS? Dan kunt u een klacht bij ons indienen. Wij luisteren naar u en zoeken graag samen met u naar een passende oplossing.

Bekijk hier onze klachtenregeling.

Wat doet DAS met mijn gegevens?

Wanneer u zelf met ons contact opneemt of als wij contact met u opnemen in het kader van onze dienstverlening deelt u persoonsgegevens met ons. Wij gaan zorgvuldig om met deze gegevens. In ons privacystatement leest u hoe we omgaan met uw gegevens en uw privacy.

Als u ons om juridische hulp vraagt, raadplegen en registreren wij de algemene gegevens van uw melding bij de Stichting CIS (Centraal Informatiesysteem van in Nederland werkzame verzekeringsmaatschappijen). Het doel hiervan is risico's te beheersen en fraude tegen te gaan. Op deze registratie is het privacyreglement van de Stichting CIS van toepassing. Kijk voor meer informatie op www.stichtingcis.nl.

Lees verder