Hallo, Nationale-Nederlanden-klant!

Welkom bij DAS. Samen met Nationale-Nederlanden zetten wij ons in voor een optimale juridische dienstverlening, speciaal voor jou.

Wij begrijpen dat een juridische vraag of probleem kan leiden tot onrust. Daarom zoeken wij graag zo snel mogelijk een passende oplossing die het beste bij jou past.

Gratis voorbeeldbrieven

In sommige situaties kan het zijn dat je geholpen bent met een voorbeeldbrief. Bijvoorbeeld als je bezwaar tegen iets wil maken. Wij hebben verschillende voorbeeldbrieven voor je opgesteld zodat die je die snel kunt gebruiken.


Bekijk onze voorbeeldbrieven

Handige tips en tricks over juridische thema’s

Wist je dat er veel informatie op onze website staat over actuele juridische thema’s? Wij geven je met deze blogs en artikelen graag handige tips en tricks.


Ben je niet tevreden over DAS? Bekijk hier onze klachtenregeling. En wil je weten wat DAS doet met je gegevens? Bekijk dan ons privacystatement.

Heeft deze informatie je geholpen?

We horen graag je feedback. Daarmee help je ons om deze informatie verder te verbeteren.

Te veel ontvangen uitkering terugbetalen: veelgestelde vragen op een rij
07 mei 20244 min leestijd

Te veel ontvangen uitkering terugbetalen: veelgestelde vragen op een rij

Vragen en antwoorden op een rij over terugbetalen van te veel ontvangen uitkering.

Een nieuwe kijk op uitkeringsgeschillen
02 mei 20243 min leestijd

Een nieuwe kijk op uitkeringsgeschillen

Het ontvangen van een te hoge uitkering kan voor velen een zorgwekkende situatie zijn, met de verplichting om het teveel ontvangen bedrag terug te betalen. Voorheen werd deze regel strikt toegepast, met weinig ruimte voor uitzonderingen. Maar recente ontwikkelingen wijzen op een verandering in aanpak.

Stijgende benzineprijs geen reden om reiskosten af te kunnen dwingen
29 apr 20242 min leestijd

Stijgende benzineprijs geen reden om reiskosten af te kunnen dwingen

Wettelijk is er voor werkgevers geen verplichting om reiskosten te betalen. Dit kan wel zijn geregeld in cao’s of individueel in de arbeidsovereenkomst.

1 van 3