Bu­si­ness Club DAS

Wat houdt ú als ondernemer bezig?

Altijd uw snelle hulplijn voor al uw juridische en debiteurenbeheervragen. Direct deskundig advies bij de dagelijkse uitoefening van uw onderneming.  Dat is Business Club DAS.

Vraag een offerte aan
  • Waarom Business Club DAS?
  • Wat is het?
  • Wat kost het?

 

Club van specialisten direct beschikbaar

Het runnen van een bedrijf is naast uitdagend en leuk ook veeleisend en hectisch. Allerlei situaties vragen direct om verstandige beslissingen. Wat moet ik doen bij ziekte van een van mijn medewerkers? Gaat die klant wel betalen? Hoe stel ik een concurrentiebeding op? Is dit een betrouwbare leverancier of klant? Zomaar wat vragen uit de dagelijkse praktijk waar u als clublid advies over krijgt. Een rechtsbijstandverzekering gaat over het oplossen van conflicten. Business Club DAS ondersteunt bij uw dagelijkse praktijk.

Met Business Club DAS kunt u voor deskundig advies altijd terugvallen op onze brede mkb-expertise. Toegang tot alle noodzakelijke rechtsgebieden en alles voor slim debiteurenbeheer. Praktisch, direct en toegespitst op mkb-ondernemers. Altijd telefonisch sparren met onze specialisten. Maar ook inzicht in uw juridische positie en debiteurenbeheerrisico’s, een persoonlijke adviseur die u scherp houdt met direct toepasbare oplossingen en toegang tot handige tools, tips en analyses. Zo zet u verstandig koers en benut u uw mogelijkheden maximaal. 

Join the club! Word vandaag nog lid.

Offerte aanvragen

Voor uw dagelijkse juridische en debiteurenvraagstukken is er Business Club DAS. Een concrete hulplijn direct beschikbaar.
Denk bijvoorbeeld aan vragen over:

Klanten en leveranciers

Elke ondernemer heeft te maken met klanten. Daar komt veel bij kijken. Denk aan betalingstermijnen, voorwaarden, contracten, bewaarplicht, factuureisen en nog heel veel meer. Maar denk bijvoorbeeld ook aan de kredietwaardigheid van klanten en leveranciers. Of als u wilt weten welke risico’s u loopt bij uw debiteuren. Wij beantwoorden dergelijke vragen voor u en helpen u analyseren.

Werknemers

Of het nu gaat om arbeidsongeschiktheid, de juiste arbeidsovereenkomst of het inlenen van personeel, als Business Club DAS lid kunt u leunen op onze brede deskundigheid.

Voorwaarden en contracten

Weten of u de juiste algemene voorwaarden hanteert en of deze nog up-to-date zijn? Vragen over inkoopvoorwaarden? Of gewoon op zoek naar een goed modelcontract? Ook daarvoor kunt u als clublid bij ons terecht.

Altijd een klankbord

Of u nu vragen hebt over vergunningen, privacy van gegevens, huurrecht of iets totaal anders. Bel ons. Clubleden hebben altijd een streepje voor. Wij helpen u daarbij graag op weg met duidelijke antwoorden waar u wat mee kunt.

Wat biedt Business Club DAS nog meer

U kunt ons altijd bellen voor advies, maar wij helpen u ook actief. Gewoon binnen uw abonnement, zonder meerkosten. Door samen te kijken naar de juridische zaken en debiteurenbeheer van uw bedrijfsvoering ondersteunen we u bij het optimaliseren van uw bedrijf. Zo bespaart u snel kosten en voorkomt u juridische problemen. Ook voor een goed modelcontract of handige tips: Business Club DAS biedt u meteen het juiste gereedschap.

 

Bedrijfsanalyse

Allereerst krijgt u een uitgebreid rapport (de bedrijfsanalyse) waarin uw juridische situatie en debiteurenrisico’s in kaart zijn gebracht. Daarvoor hebt u toegang tot een online vragenlijst. Ook krijgt u praktische tips en waar mogelijk concrete suggesties voor verbetering.

 

Actieplan op maat

Op basis van de uitkomsten van de bedrijfsanalyse doen wij u voorstellen om uw bedrijf te versterken. Ons doel is hierbij om zoveel mogelijk binnen uw abonnement op te lossen. Uw persoonlijke adviseur houdt een vinger aan de pols door u van tijd tot tijd bellen en houdt u scherp met concrete adviezen en actiepunten. Business Club DAS groeit met uw onderneming mee.

 

Modeldocumenten

Met een Business Club DAS-abonnement hebt u toegang tot honderden modelovereenkomsten, -brieven en –contracten om te gebruiken voor uw eigen onderneming. Denk hierbij aan arbeidsovereenkomsten, leverings-voorwaarden, betalingsvoorwaarden en nog veel meer. Hiermee kunt u direct zelf aan de slag. En ook hier, als u vragen hebt: een deskundig telefonisch advies is altijd binnen handbereik.

 

Betaalscan klantenbestand

Hebt u zakelijke klanten? Dan kunt u bij de start van uw abonnement de Betaalscan Klantenbestand laten uitvoeren. Ook dit zit allemaal in uw abonnement, zonder meerkosten. Resultaat: in één oogopslag zicht op uw zakelijke betaalrisico’s.

 

Toegang tot bedrijfsinformatie

Elk jaar kunt u vijf uitgebreide bedrijfsinformatierapporten opvragen. Erg handig voor inzicht in de kredietwaardigheid en het betaalgedrag van specifieke klanten, prospects en leveranciers. Makkelijk en inclusief in uw abonnement.

 

Altijd op de hoogte
 

Wij informeren u over actuele ontwikkelingen op juridisch gebied en rondom debiteurenbeheer. Zo bent u altijd up-to-date.

Uw Business Club abonnement
  • Altijd advies door een specialist wanneer u wilt
  • Een persoonlijk adviseur die u scherp houdt tijdens het ondernemen
  • Uw juridische positie en debiteurenbeheer in kaart
  • Direct toepasbare oplossingen en handvatten
  • Toegang tot handige tools, tips en analyses
 

contract van 3 jaar

contract van 1 jaar

Tot 10 medewerkers 

€ 399,- per jaar

€ 450,- per jaar

Vanaf 10 medewerkers 

€ 499,- per jaar

€ 550,- per jaar

Alle bedragen zijn per jaar en exclusief btw.
- Het uitvoeren van het actieplan is gebaseerd op een doorlooptijd van drie jaar. Indien u een 1-jarig contract afsluit, wordt een derde deel van het actieplan gerealiseerd.
- Vanaf meer dan 20 medewerkers is Business Club DAS in overleg. Wij nemen dan telefonisch contact met u op. 

Extra voordeel: 50 euro korting met rechtsbijstandverzekering

Business Club DAS sluit ook goed aan op een rechtsbijstandverzekering. Als u Business Club DAS in combinatie met een nieuwe of bestaande RechtsPartner of Optimaal-verzekering afsluit, dan krijgt u een aantrekkelijke korting van 50 euro per jaar op het abonnement.
Con­tact met DAS

Hebt u vragen of wilt u meer informatie?

Neem dan contact met ons op. We staan voor u klaar!

 

Gratis brochure

Thumbnail_BCD_brochure

Download de brochure
Gratis infographic

Download de infographic