Ju­ri­disch ad­vies

Een conflict kan u natuurlijk altijd overkomen. Denk aan een klant die niet betaalt of een leverancier die afspraken niet nakomt. Wanneer het even spaak loopt is het fijn om te weten dat u kunt rekenen op de juridisch experts van DAS.

Wij bieden u juridische hulp op 3 manieren:

Betaal per oplossing

Geen verzekering maar wel juridische hulp nodig? Ook dan kunnen wij u helpen met onze oplossingen voor een vaste prijs. U weet van tevoren precies wat u betaalt, dus geen verrassingen achteraf.

 Jurist per uur

Hebt u behoefte aan een jurist die met u meedenkt of op uurbasis met uw zaak aan de slag gaat tot het is opgelost? DAS levert ervaren en vakkundige juristen wanneer u ze nodig hebt.

Juridische documenten

Hulp nodig bij het controleren of opstellen van bijvoorbeeld uw algemene voorwaarden, arbeids- of huurovereenkomst? Wij helpen u graag.

Download ook de gratis informatiegidsen

Whitepaper

Wet Werk en Zekerheid

De nieuwe Wet Werk en Zekerheid legt meer druk op werkgevers. Zo moeten zij werknemers tijdig laten weten dat hun tijdelijk contract afloopt. Proeftijd en concurrentiebeding gelden niet meer voor bijna alle arbeidsovereenkomsten voor bepaalde tijd.

 

Download Whitepaper
8 gouden tips

Download de gratis DAS Wijzer: 8 gouden tips om betalings-problemen te voorkomen. In de gids geven wij u handige tips en nuttige informatie.

Download de DAS Wijzer