blog

DAS stijgt drie plekken in top 50 advocatenkantoren

2 min leestijd15 feb 2024

DAS is gestegen in de top 50 van advocatenkantoren in Nederland. In de lijst die Advocatie heeft gepubliceerd zijn we drie plaatsen omhooggegaan: van plek 16 naar 13. Negen kantoren in de lijst groeiden met meer dan tien procent, waaronder DAS. Naast Houthoff zijn we de enige van die negen die daarbij ook meer dan honderd (122) advocaten in dienst hebben.

W

Woordvoering

Bekijk meer

Voor ons is de groei zelf geen verrassing natuurlijk, want ook het afgelopen jaar zijn er vele fris beëdigde advocaten in loondienst bij DAS bijgekomen. Ofwel huidige collega’s ofwel nieuwe. Fred Schalker, coördinator Advocaten: ‘DAS neemt een prachtige plek in op plaats 13. We horen bij de kantoren die boven de tien procent groei uitkomen. En daar mogen we best trots op zijn.’

Geen doel op zich

‘Het is geen doel op zich om het grootste advocatenkantoor van Nederland te worden. Ook in 2024 voorzien we een (lichte) groei en werken we er met z'n allen aan om het recht toegankelijk te maken met efficiënte en effectieve rechtshulp.’

De top 50 advocatenkantoren zie je hier en het artikel van Advocatie lees je hier.

W

Woordvoering

Woordvoering van DAS is een verzamelaccount voor een aantal collega's van DAS die communicatie verzorgen uit naam van DAS.

Meer artikelen van Woordvoering

Ook interessant voor je

Meer verkeersboetes onder andere door nieuwe voertuigen zoals fatbikes
11 mrt 20243 min leestijd

Meer verkeersboetes onder andere door nieuwe voertuigen zoals fatbikes

Bij juridisch dienstverlener DAS steeg het aantal verkeersstrafzaken in 2023 fors ten opzichte van 2022. Wat zijn de oorzaken?

De complimenten van de Complimentendames!
01 mrt 20243 min leestijd

De complimenten van de Complimentendames!

Zet een stapje terug en kijk eens goed naar je collega’s. Verdient die niet af en toe een gemeend compliment? Elke dag is eigenlijk een geschikt moment, maar in het bijzonder op 1 maart, want dan is het Nationale Complimentendag. Hét moment voor de Complimentendames van DAS om te vertellen over wat complimenten met je doen. En met henzelf doen.

Babboe bakfietsouders krijgen niet zomaar geld terug
29 feb 20243 min leestijd

Babboe bakfietsouders krijgen niet zomaar geld terug

Gedupeerden van de ondeugdelijke Babboe bakfietsen kunnen niet zomaar geld terug eisen. Eerst moeten zij Babboe de gelegenheid geven om binnen een redelijke termijn vervanging te regelen.

1 van 3