nieuwsbericht

Edward David nieuwe directeur Juridisch Service Center bij DAS

2 min leestijd16 jan 2024

Op 1 februari start Edward David (1981) als nieuwe directeur Juridisch Servicecenter (JSC) bij juridisch dienstverlener DAS. Hij volgt Mariëlle van de Merbel op, die deze functie sinds december 2022 ad interim vervulde.

W

Woordvoering

Bekijk meer

Edward heeft ruime ervaring als manager van servicecenters. Zo werkte hij hiervoor bij a.s.r. verzekeringen, Budget Energie en ANWB. De afgelopen jaren was hij manager Customer Care Center bij Mediq.

Passie om klanten te helpen

Edward: ’Het is mijn passie om klanten te helpen. Ik kijk ernaar uit om bij DAS aan de slag te gaan en samen met de collega’s van het JSC te werken aan het verder verbeteren van de juridische dienstverlening aan onze klanten en bij te dragen aan de missie van DAS.’

Belangrijke bijdrage

Jaap Witteveen, chief transformation officer: ’Ik ben blij dat we met Edward iemand hebben gevonden om leiding te geven aan het JSC. Ik ben ervan overtuigd dat hij met zijn ervaring een belangrijke bijdrage kan leveren aan onze collega’s binnen het JSC en de dienstverlening aan onze klanten. Namens de directie wens ik Edward veel succes en plezier in zijn nieuwe functie. Ik wil Mariëlle van de Merbel graag bedanken voor haar inzet gedurende het afgelopen jaar in deze functie.’





W

Woordvoering

Woordvoering van DAS is een verzamelaccount voor een aantal collega's van DAS die communicatie verzorgen uit naam van DAS.

Meer artikelen van Woordvoering

Ook interessant voor je

DAS kondigt vertrek aan van Chief Transformation Officer
04 jul 20242 min leestijd

DAS kondigt vertrek aan van Chief Transformation Officer

DAS maakt bekend dat Jaap Witteveen, Chief Transformation Officer (CTO) en statutair bestuurder, heeft besloten om zijn functie per 1 september 2024 neer te leggen.

Hoge Raad slaat piketpaaltje voor ontbinden koop elektrische auto bij afwijkende actieradius
03 jul 20243 min leestijd

Hoge Raad slaat piketpaaltje voor ontbinden koop elektrische auto bij afwijkende actieradius

De actieradius van elektrische auto’s levert vaak juridische discussies op. De Hoge Raad heeft recent een belangrijke uitspraak gedaan die meer duidelijkheid en richting zal geven aan lopende en nieuwe discussies over non-conformiteit.

Toename van verkeerszaken met letsel onder fietsers
03 jun 20243 min leestijd

Toename van verkeerszaken met letsel onder fietsers

Het aantal verkeerszaken met letsel waarbij fietsers betrokken zijn, is in het eerste kwartaal van 2024 met 14 procent gestegen ten opzichte van 2023 over dezelfde periode.

1 van 3