Anke Linssen

Jurist

Ik ben een gedreven en ervaren jurist. Ik vind het fijn om mensen te helpen en ze te steunen wanneer ze in een juridisch conflict zijn geraakt. Een luisterend oor, raad en daad.

Lees meer over Anke Linssen

Over mij

Ik ben een gedreven en ervaren jurist. Ik vind het fijn om mensen te helpen en ze te steunen wanneer ze in een juridisch conflict zijn geraakt. Een luisterend oor, raad en daad. In mijn dagelijkse praktijk behandel ik vooral geschillen over erfenissen, burenruzies en de aan- en verkoop van een woning. Ook help ik graag consumenten en ondernemers bij contractuele geschillen waar ze tegenaan lopen. Ik doe dit werk al heel wat jaren, en nog elke dagvind ik het boeiend en uitdagend. Naast het behandelen van zaken onderhoud ik ook contacten met relaties, coach ik collega's en richt me voortdurend op het verbeteren van onze dienstverlening. Ik hou ervan om creatief bezig te zijn en samen mooie resultaten te bereiken. In mijn vrije tijd heb ik een grote passie voor portretfotografie  en bezoek ik graag mijn favoriete stad  Berlijn.

Wat ik belangrijk vind voor jou

Ik vind het belangrijk dat mijn klanten zich gehoord en gesteund voelen. Een juridisch conflict is al vervelend en stressverhogend genoeg. Open, heldere communicatie vind ik daarom essentieel. Alleen zo kom ik te weten welke wensen en behoeften mijn klant heeft. Daarnaast mag hij of zij erop vertrouwen dat ik deskundig ben en weet waar ik over praat. Ik voel vaak haarfijn aan hoe ik een zaak het beste kan oplossen en neem mijn klanten graag mee op weg naar dat resultaat. Ook zal ik juridische (on)mogelijkheden eerlijk en duidelijk met hen bespreken, zodat ik teleurstellingen onderweg kan voorkomen.