Terug naar het overzicht

Letsel & schade

Lees het laatste nieuws, handige tips en trends rondom letsel & schade. Lees onder andere over verkeersongevallen, bedrijfsongevallen en schadevergoedingen.

Alle artikelen

8 resultaten
26 okt 2021 3 min leestijd

Ophef over de borsten van Silvia

Nadat de borstvoeding van haar derde kind klaar is, hakt Silvia de knoop door. Ze wil haar oude lichaam weer terug. Door te sporten, maar ook door een borstlift en borstvergroting. Het resultaat van de operatie valt echter flink tegen en maakt haar erg onzeker. Kan ze de chirurg aansprakelijk stellen? Jurist Arthur helpt Silvia in het proces, Lees het verhaal hier.
Lees verder
28 mei 2021 3 min leestijd

WhatsApp-oplichter steelt Ayla’s geld na rouwadvertentie

Ayla wordt opgelicht door een WhatsAppfraudeur na het overlijden van haar vader. De oplichter doet zich voor als haar broer Mert in nood. Ayla zit midden in het rouwproces en maakt een fors geldbedrag over. Wanneer ze er achter komt dat ze is opgelicht zoekt ze contact met jurist Arthur. Lees in het artikel hoe we deze zaak hebben aangepakt.
Lees verder
6 apr 2021 3 min leestijd

Speelgoedtol sloopt kersenhouten vloer van Lukas

De speelgoedtol van het dochtertje van Lucas heeft tientallen putjes gemaakt in de kersenhouten vloer. Lukas gaat verhaal halen bij de speelgoedwinkel en de importeur maar beiden geven niet thuis. Hij vraagt ons om advies zodat hij zijn dochtertje kan troosten. Lees hoe jurist Arthur dit voor hem oplost.
Lees verder
18 feb 2021 4 min leestijd

Lage daad van WhatsAppfraude maakt rouw nog rauwer

Kasja* kon het nog steeds niet geloven. Ze was honderden euro’s kwijt. Ze dacht haar neef in nood te helpen die via WhatsApp om financiële steun vroeg. En nu blijkt ze te zijn opgelicht.
Lees verder
3 mrt 2020 3 min leestijd

WhatsApp-fraude: kun je er iets tegen doen?

In 2019 werden slachtoffers van WhatsApp-fraude in totaal voor ruim een miljoen euro opgelicht. Maar hoe kun je er iets tegen doen?
Lees verder
21 dec 2018 3 min leestijd

Schaatser gaat niet over één nacht ijs in Oostenrijk

Tjibbe wordt hard onderuit geschaatst en breekt op een pijnlijke en lelijke manier zijn schouder. Bekijk hoe dit afloopt.
Lees verder

Gratis actuele en relevante juridische informatie

Blijf op de hoogte!

Ontvang per e-mail de maandelijkse nieuwsbrief DAS Update en periodieke e-mailingen met juridische tips, nieuws en oplossingen van DAS.

Nu aanmelden