Niet ver­ze­ker­d, wel di­rect hulp

Heeft u als ondernemer geen rechtsbijstandsverzekering van DAS, maar wel juridische hulp nodig? Dan staan de juristen van Flexx van DAS voor u klaar. Direct hulp voor een vast, eenmalig bedrag. Zo weet u precies waar u aan toe bent en betaalt u alleen wat u nodig heeft. Handig, toch?

Bekijk hieronder onze diensten voor ondernemers.

Bent u een particuliere consument? Bekijk dan hier Rechtshulp On Demand voor particulieren.

Beoordeling van uw rechtspositie

Laat een jurist uw juridische kans van slagen beoordelen en weet precies hoe u er juridisch voor staat.

Bekijk Beoordelen rechtspositie
Beoordeling verlofconflict

U heeft een conflict met uw werknemer over vakantie of verlof. Schakel ons in om snel te beoordelen welke juridische acties u kunt ondernemen.

Bekijk Beoordeling verlofconflict
Beoordeling arbeidsconflict

U heeft een arbeidsconflict met uw werknemer. Schakel ons in om snel te beoordelen welke juridische acties u kunt ondernemen.
 

Bekijk beoordeling arbeidsconflict
Arbeidsovereenkomst controleren

Zijn uw huidige arbeidsovereenkomsten helemaal up-to-date en juridisch waterdicht zijn? Onze juristen beoordelen de overeenkomst voor u. Met hun deskundige hulp weet u snel welke verbeterpunten er zijn.

Bekijk Arbeidsovereenkomst controleren
Onderhandeling met uw klant

U heeft een conflict met uw klant. Eerdere telefoontjes en juridische brieven hebben niet tot oplossing geleid. Schakel onze hulp in om te onderhandelen en uw recht te halen.
 

Bekijk Onderhandeling
Algemene voorwaarden opstellen

Wanneer u zaken doet met leveranciers of klanten is het belangrijk om uw betalings-, leverings- en andere voorwaarden vast te leggen in de algemene voorwaarden. Zo beschermt u uw bedrijf optimaal. Onze ervaren juristen helpen u graag.

Bekijk Algemene voorwaarden opstellen
Algemene voorwaarden controleren

Dit 2-in-1 product is er speciaal voor samenwerkingen met klanten en leveranciers. Onze jurist controleert uw bestaande algemene voorwaarden en past hij deze ook direct aan op plekken waar hij verbetering ziet.

Algemene voorwaarden controleren
Beoordeling huurconflict

De huurder of verhuurder komt gemaakte afspraken niet na. Schakel ons in om snel te beoordelen welke juridische acties u kunt ondernemen.
 

Bekijk beoordeling huurconflict
Huurovereenkomst opstellen

Onder welke voorwaarden wilt u een (bedrijfs)pand huren? Leg de afspraken vast in een huurovereenkomst. Onze ervaren juristen helpen u graag een huurovereenkomst op te stellen die juridisch waterdicht is.
 

Huurovereenkomst opstellen
Beoordeling werknemerconflict

Laat een jurist uw juridische kans van slagen beoordelen. Daarna weet u precies hoe u er juridisch voor staat en wat uw mogelijkheden zijn. Ook ontvangt u helder advies over mogelijke vervolgstappen. Om zo uw conflict doelgericht op te lossen.

Bekijk Beoordeling werknemerconflict
Direct hulp van ervaren juristen. Zonder verzekering
Vaste prijzen. Geen verrassingen achteraf
Tevreden klanten. Beoordeling van 4 sterren