Be­oor­de­ling en ad­vies over uw si­tu­a­tie

U heeft kansen en ontvangt daarnaast advies over mogelijke vervolgstappen. Zo weet u precies hoe u dit conflict snel oplost.

  • Beoordeling van uw situatie
  • Inzicht in uw rechten en mogelijkheden
  • Advies over vervolgstappen
€ 429,- excl. BTW
€ 519,09 incl. BTW

Bestellen

Dit product wordt uitgevoerd door Flexx van DAS, een 100% dochter van DAS.De stappen bij een beoordeling

1. Intakegesprek
Binnen 1 werkdag na betaling

U kunt dit product direct online of telefonisch aanvragen. U betaalt het bedrag via iDeal, waarbij u de keuze heeft om het in één keer te betalen of in 3 termijnen. Zodra we uw betaling hebben ontvangen, bepalen we welke jurist de juiste kennis en ervaring heeft om u te helpen. Deze neemt telefonisch contact met u op.

Uw situatie bespreken
In het gesprek maakt u kennis met de jurist en bespreekt u uw situatie. Voor een goede beoordeling van uw rechtspositie wil de jurist natuurlijk zoveel mogelijk relevante informatie van u.

Wilt u liever een persoonlijk gesprek?
Dan maakt uw jurist een afspraak met u op ons kantoor in Amsterdam.

2. Documenten opsturen
Na 'Intakegesprek'

Tijdens het intakegesprek laat de jurist weten welke documenten en informatie u nog moet verzamelen. Het is belangrijk dat u die zo snel en volledig mogelijk opstuurt. Pas wanneer de jurist alle informatie heeft ontvangen, kan hij een goede inschatting maken van de situatie.

3. Advies
Binnen 2 werkdagen na ontvangst alle documenten

Nadat de jurist alle informatie heeft bekeken, laat hij u schriftelijk weten hoe hij tegen de zaak aankijkt. Daarna neemt de jurist telefonisch contact met u op om zijn advies te bespreken. U kunt het advies rustig met de jurist doornemen en eventuele vragen stellen over punten die niet duidelijk zijn. Samen bepaalt u uiteindelijk welke vervolgstappen u onderneemt en hoe u daarbij te werk gaat.

4. Vervolgstappen
Na het beoordelen van uw situatie kunnen wij ook voor u gaan onderhandelen met de tegenpartij, een procedure opstarten of een maatwerkbrief aan een (ver)huurder schrijven.

Neem contact op
Wilt u weten wat in uw situatie de beste aanpak is? Neem contact op met onze specialisten: 088 3279 883. Wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag, van 8.30 uur tot 17.30 uur.