Ver­ze­ke­ren via een tus­sen­per­soon

DAS werkt samen met onafhankelijke tussenpersonen. Wij bieden onze producten aan via professionele financieel adviseurs, die u een persoonlijk advies geven. Deze deskundige tussenpersonen kennen al onze juridische en financiële producten door en door. Zij weten wat de beste oplossing voor uw situatie is. Ook onverzekerde klanten kunnen zij altijd een (maatwerk)oplossing van DAS bieden. U kunt van hen dus een eerlijk en vakkundig advies verwachten.

Waarom werkt DAS samen met tussenpersonen?
Onze samenwerking met tussenpersonen is een bewuste keuze. Wij zien de samenleving enorm veranderen. De individualisering zet door, normen en waarden vervagen, de overheid trekt zich steeds verder terug en de wereld wordt steeds complexer. Dat heeft natuurlijk gevolgen voor uw eigen situatie. Wij vinden het belangrijk dat u verzekerd bent van een goed advies. En dus van een adviseur die u en uw persoonlijke situatie kent. Een persoon die dicht bij u staat en onmiddellijk kan inspelen op veranderingen in uw situatie. Dát is een rol die een tussenpersoon vervult.

De adviseurs met wie DAS samenwerkt, werken niet alleen voor DAS. Door hun uitgebreide kennis en ervaring weten zij precies wat er te koop is in de markt en kunnen u daarom uitstekend adviseren. Ze zijn er dus écht voor u!

Samenwerking met volmachtbedrijven
DAS werkt samen met verschillende soorten tussenpersonen, waaronder volmachtbedrijven. Zo’n volmachtbedrijf adviseert u bij het maken van de keuze voor de best passende verzekering, maar verricht ook een aantal werkzaamheden voor DAS op het gebied van acceptatie en administratie.

Con­tact met DAS
Samenwerkende volmachtbedrijven

Bekijk hier de lijst van volmachtbedrijven waarmee DAS samenwerkt.

Onze volmachtpartners
DAS voor intermediairs

Als intermediair geïnteresseerd in een samenwerking met DAS? Neemt u dan contact op met ons via telefoonnummer (020) 651 7811.Naar de Intermediair portal