Arthur van Eelen

Jurist

Heb je letselschade? Dan kan ik je helpen. Als senior letselschadejurist bij DAS Letselschadehulp help ik al vele jaren slachtoffers om hun schade te verhalen. 

Lees meer over Arthur van Eelen

Over mij

Heb je letselschade? Dan kan ik je helpen. Als senior letselschadejurist bij DAS Letselschadehulp help ik al vele jaren slachtoffers om hun schade te verhalen.  Bijvoorbeeld na een aanrijding, bedrijfsongeval of medisch incident. Ook sta ik nabestaanden bij wanneer het slachtoffer is overleden. Allemaal zaken met veel emotie en enorme belangen.

Wat ik belangrijk vind voor jou

Letselslachtoffers (en hun nabestaanden) dragen hun leven lang de emotionele gebeurtenissen met zich mee. Wat dit voor een slachtoffer betekent, valt niet te onderschatten. Een slachtoffer vindt erkenning van het letsel minstens zo belangrijk als het krijgen van een rechtvaardige vergoeding. Met volharding zal ik mij inzetten om het beste resultaat voor je te bereiken.

Artikelen van Arthur van Eelen

5 apr 2023 3 min leestijd

Een ongeluk in de sportschool: wat nu?

Je kunt lekker bezig zijn in de sportschool en dan een ongeluk krijgen. Heel vervelend. En wat dan? Wie is aansprakelijk? Hoe zit dat juridisch? Wij leggen het uit in ons blog.
Lees verder
14 nov 2022 4 min leestijd

Betrokken bij een verkeersongeval: wat moet je doen?

Als slachtoffer kun je een aantal dingen doen om de afwikkeling van jouw letselschade zo vlot mogelijk te laten verlopen. Wij zetten een aantal tips op een rij.
Lees verder
6 apr 2021 3 min leestijd

Ik ben betrokken bij een verkeersongeluk. Wat nu?

In principe draaien beide partijen op voor hun eigen schade. Je krijgt alleen een schadevergoeding als de andere partij een fout heeft gemaakt die zijn schuld is. Maar er zijn ook uitzonderingen. Voor voetgangers en fietsers kent de wet namelijk een speciale regeling. Ze zijn kwetsbaar in het verkeer en daarom extra beschermd. Wil je weten wat je moet doen bij een verkeersongeval? Je luistert het hier.
Lees verder
28 jan 2021 3 min leestijd

Wat als je schade oploopt door de schuld van een ander?

Een ongeluk kan heel ingrijpend zijn, helemaal als er fysiek of psychisch letsel is. Dan focus je je in eerste instantie vooral op je herstel, maar het is wel goed om te weten dat je mogelijk een schadevergoeding kan eisen. Laat je dan bijstaan door een van onze letselschade juristen. Beluister hier wat je rechten zijn.
Lees verder
4 mrt 2020 4 min leestijd

Bedrijfsongeval: hoe ver gaat je zorgplicht?

Het is verschrikkelijk als je te maken krijgt met een bedrijfsongeval. Hoe ver gaat de zorgplicht van werkgevers?
Lees verder
22 okt 2019 3 min leestijd

Werknemer ziek door ongeval: vorder loonschade

Als jouw werknemer door toedoen van een ander arbeidsongeschikt raakt, kun je onder andere loonschade vorderen. Wij vertellen hoe het zit.
Lees verder
11 okt 2018 4 min leestijd

Hoe zit het met loon als je werknemer is uitgevallen door een ander?

Draai je als werkgever volledig op voor de loondoorbetaling of zijn er ook andere mogelijkheden? Lees het verhaal van Sjors.
Lees verder