Verzekeren via adviseur

DAS werkt samen met onafhankelijke adviseurs. Wij bieden onze producten aan via professionele financieel adviseurs, die u een persoonlijk advies geven.

Beste oplossing voor uw situatie

Deze deskundige adviseurs kennen onze juridische en financiële producten door en door. Zij weten dan ook wat de beste oplossing voor uw situatie is. Verzekerd of niet, zij kunnen u een (maatwerk)oplossing van DAS bieden, op basis van eerlijk en vakkundig advies.

Waarom werken we samen met adviseurs?

Onze samenwerking met adviseurs is een bewuste keuze. Wij vinden het belangrijk dat u verzekerd bent van goed advies. En dus van een adviseur die u en uw persoonlijke situatie kent. Iemand die dicht bij u staat en onmiddellijk kan inspelen op veranderingen in uw situatie. De adviseurs met wie we samenwerken, werken niet alleen voor ons. Door hun uitgebreide kennis en ervaring weten zij precies wat er te koop is in de markt en kunnen u daarom uitstekend adviseren. Ze zijn er dus écht voor u!

DAS werkt samen met verschillende adviseurs

Het is mogelijk verzekeringen af te sluiten via verschillende type adviseurs. Het onderscheidt in type adviseur wordt gemaakt op basis wie de werkzaamheden voor de klant uitvoert en beheert. DAS werkt samen met tussenpersonen, volmachten en verzekeraars.

  • Een tussenpersoon bemiddelt en beheert de verzekering voor de klant, echter worden de activiteiten rond accepteren, polisopmaak en schadebehandeling uitgevoerd door DAS.
  • Een volmacht bemiddelt en beheert de verzekering voor de klant, echter worden de activiteiten rond accepteren en polisopmaak uitgevoerd door de volmacht zelf. Schadebehandeling wordt uitgevoerd door DAS. Klik hier voor een overzicht van de gevolmachtigden waar DAS mee samenwerkt.
  • Een verzekeraar sluit de verzekering voor de klant, echter wordt de schadebehandeling uitgevoerd door DAS. Klik hier voor een overzicht met welke verzekeraars DAS samenwerkt.

Heeft u geen tussenpersoon of volmacht? En wil u meer informatie over de mogelijkheden van een rechtsbijstandverzekering of deze verzekering sluiten?

Klik hier voor een overzicht van adviseurs die op het gebied van een zakelijke rechtsbijstandsverzekering u kunnen helpen.

Klik hier voor adviseurs die u kunnen helpen met het sluiten van een particuliere rechtsbijstandsverzekering.