Speciaal voor Independer-klanten

Hulp zonder verzekering: betalen per oplossing

Zoek je hulp bij ontslag, bij een ruzie met je buren of een ander conflict waarvoor je niet verzekerd bent? De juridisch specialisten van DAS helpen je graag om deze problemen op te lossen. Bij voorkeur tegen een vaste prijs. Vooraf afgesproken. Dan weet je waar je aan toe bent. Geen verrassingen achteraf.

5% korting voor Independer klanten

Als Independer klant krijg je 5% korting op het eerste product dat je bij DAS afneemt. Wil je weten hoe we je kunnen helpen? Of wat in jouw specifieke situatie de volgende stappen kunnen zijn? Neem dan contact op met een van onze adviseurs voor een gratis advies. Zij zijn bereikbaar op werkdagen van 8:30 tot 17:30 uur. Of plan een afspraak in op het moment dat jou het best uitkomt.

We bellen je wanneer het jou uitkomt

Maak een afspraak

Maak een afspraak en we bellen je wanneer het jou uitkomt

Waar kunnen we je mee helpen?

Ontslag

Zoek je hulp bij ontslag met een vaststellingsovereenkomst? Of heb je te maken met ontslag via UWV om bedrijfseconomische redenen of de kantonrechter? Of ben je op staande voet ontslagen? We bieden je de beste jurdische hulp.

Werk en inkomen

De meest voorkomende conflicten rondom werk en inkomen gaan over salaris, contract, verlof, re-integratie en een officiele waarschuwing.

Wonen

Ook bij jou kan er een discussie met je buren of aannemer ontstaan waar je niet meer samen uitkomt. Onze juristen helpen je graag om deze problemen op te lossen.

Aankopen en geld

Je hebt een product of dienst gekocht, maar wat je vervolgens geleverd krijgt voldoet niet aan je verwachtingen. Of je hebt een conflict met een verzekeraar of autodealer.

Scheidingshulp

Als je gaat scheiden, moet er veel geregeld worden. Bij DAS werken we samen met mediators die maatwerk leveren voor jouw specifieke situatie.

Letselschade

Als je een ongeluk hebt meegemaakt, wil je zeker weten dat er goed voor je wordt gezorgd en dat je krijgt waar je recht op hebt. De letsel experts.

We bellen je wanneer het jou uitkomt

Maak een afspraak

Maak een afspraak en we bellen je wanneer het jou uitkomt

Onze oplossingen en tarieven

Product Standaard tarieven Tarieven voor Independer klanten
Persoonlijk consult Gratis Gratis
Inzicht in te nemen stappen in jouw specifieke situatie.
30 minuten jurist € 69,- € 65,55
Een half uur sparren over jouw situatie en eerste vragen direct beantwoord.
Beoordelen € 379,- € 360,05
Inzicht in je kansen, advies over het vervolg.
Beoordelen & onderhandelen vanaf € 799,- vanaf € 759,05
Aanvullend contact, coorespondentie en onderhandelen met de tegenpartij.
Hulp bij letselschade
Hulp van een letselschadejurist is doorgaans kosteloos.