De Zorg­desk van DAS

Uw praktijk, onze praktijk

Bij de Zorgdesk van DAS werken juristen met een ruime ervaring in de zorgsector, van individuele zorgverleners tot  zorginstellingen. Onze juristen zijn zich ervan bewust dat het niet alleen gaat om zuiver juridische geschillen maar ook om de impact ervan.

  • Voor zorgverleners
  • Juristen van de Zorgdesk
  • Onze expertise
  • Uit de praktijk
Wij zijn er voor u

Onze dienstverlening is er voor alle beoefenaren, praktijken en instellingen in de zorgsector. Iedereen kan een beroep op ónze zorg doen: artsen, tandartsen, apothekers, paramedici, psychologen, verloskundigen, verpleegkundigen, alternatieve geneeskundigen, diergeneeskundigen. En dat geldt ook voor instellingen: ziekenhuizen, revalidatie- en verpleeginstellingen, particuliere zorginstellingen of zelfstandige behandelcentra.

Ver­ze­ke­ring of uur­ta­rief

U kunt kiezen uit twee soorten dienstverlening:

  • onze rechtsbijstandverzekering DAS voor Zorgverleners
  • tegen een vast uurtarief

Als u een verzekering bij DAS hebt, gelden de polisvoorwaarden. Bij onze dienstverlening tegen een vast uurtarief gelden de afspraken die wij met u overeenkomen.

Wie zijn wij?

U hebt als medisch specialist recht op de allerbeste behandeling. Bijvoorbeeld als u een juridische vraag hebt of in een conflict verzeild raakt. Dan kunt u rekenen op de expertise van onze specialisten: de juristen van de Zorgdesk van DAS.

Team Zorg

Wij zijn ge­spe­ci­a­li­seerd in

Gezondheidsrecht
Tuchtzaken, maatschapgeschillen, samenwerkingsvormen, geschillen tussen vrijgevestigde specialisten met ziekenhuizen, contracten tussen zorgverleners en zorgverzekeraars, registratieproblemen.

Arbeidsrecht
Als werknemer in loondienst, als werkgever.

Verzekeringsrecht
Geschillen met zorgverzekeraars, arbeidsongeschiktheid.

Algemeen
Contractenrecht: zowel particuliere als bedrijfsmatige geschillen.

Ju­ri­di­sche en fi­nan­ci­ë­le hulp

Naast deze specialistische kennis beschikt DAS met ruim 600 juridische specialisten over kennis op meer dan 40 verschillende rechtsgebieden. De 300 incassospecialisten van DAS hebben een antwoord op al uw vragen op het gebied van credit-management.

Voor meer informatie of een afspraak kunt u contact opnemen met uw verzekeringsadviseur of bel met de Zorgdesk van DAS: 020 651 8830.

Nieuws­brief Zorg & DAS

Deze artikelen zijn eerder verschenen in de nieuwsbrief Zorg & DAS.

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen? Mail naar zorg@das.nl.
U ontvangt Zorg & DAS 3 keer per jaar per post.

Archief nieuwsbrieven