Sanne Depmann

Advocaat

Ik heb ruime (proces)ervaring op het gebied van contractenrecht en onderwijsrecht.

Wat mij typeert, is mijn 'hands on'-mentaliteit. Ik ben doelgericht en praktisch, maar ga een juridische discussie zeker niet uit de weg,

Lees meer over Sanne Depmann

Over mij

Ik heb ruime (proces)ervaring op het gebied van contractenrecht en onderwijsrecht.

Wat mij typeert, is mijn 'hands on'-mentaliteit. Ik ben doelgericht en praktisch, maar ga een juridische discussie zeker niet uit de weg,

Wat ik belangrijk vind voor jou

Voor mij is het belangrijk dat mijn klanten begrijpen waar ik voor hen mee bezig ben. Geen ingewikkelde juridische taal, maar heldere communicatie.

En, afspraak is afspraak.

Artikelen van Sanne Depmann

19 jul 2023 3 min leestijd

Faillissement VanMoof: wat kun je als klant doen?

Fietsenfabrikant VanMoof is failliet verklaard. Wat betekent dit voor jou als je nog een fiets in bestelling hebt of in reparatie? Wij geven antwoord in ons blog.
Lees verder
13 jul 2023 3 min leestijd

Surseance van betaling VanMoof: wat kun je als klant doen?

Fietsenfabrikant VanMoof heeft uitstel van betaling aangevraagd en gekregen. Wat kun je doen als je een bestelling hebt lopen of je fiets in reparatie staat? Wij schetsen het in ons blog.
Lees verder
30 mei 2023 3 min leestijd

Nieuw energiecontract afsluiten? Let op de nieuwe regels voor opzegvergoedingen per 1 juni

Op 1 juni 2023 gelden er nieuwe regels voor opzegvergoedingen voor energiecontracten. Deze regels hebben betrekking op de vergoeding die consumenten moeten betalen als ze voortijdig een vast energiecontract willen beëindigen. Wat verandert er?
Lees verder
8 mei 2023 3 min leestijd

Geannuleerde vlucht: heb je recht op schadevergoeding?

Veel reizigers hadden er afgelopen weken last van, een geannuleerde vlucht. Maar wat zijn je rechten? Wij leggen het uit en geven tips in ons blog.
Lees verder
19 dec 2022 3 min leestijd

Huisarts Johan strijdt voor verwijdering ongewenst kunstwerk voor praktijk

Johan (43) heeft een huisartsenpraktijk in Eindhoven. Hij werkt daar met veel plezier, totdat de gemeente ineens besluit om een kunstwerk in de vorm van een metalen tram voor zijn praktijk te plaatsen, met ernstige geluidsoverlast tot gevolg.
Lees verder
7 nov 2022 3 min leestijd

Online aankopen: de do’s & don’ts op een rij

Waar moet je op letten als je online gaat shoppen? Wij zetten tips op een rij.
Lees verder
10 okt 2022 3 min leestijd

Uitzonderlijke hoge mestboete voor veehouder Kees

Ben je een boer en heb je een extreem hoge boete gekregen, maar niet op tijd bezwaar hebt gemaakt? Dan kun je een verzoek om herziening indienen op basis van je financiële draagkracht. Lees hier het waargebeurde verhaal van veehouder Kees en ontdek of een verzoek om herziening ook jou kan helpen om de boete te verlagen.
Lees verder
29 jun 2022 3 min leestijd

Rookmelder verplicht vanaf 1 juli: hoe zit dat?

Vanaf 1 juli aanstaande moet er in elke woning op elke verdieping een rookmelder aanwezig zijn. Schaf ze dus snel aan, als je dat nog niet hebt gedaan.
Lees verder