Rechtsbijstand­verzekering voor particulieren

Een juridisch conflict kan iedereen overkomen. Bijvoorbeeld door een reorganisatie op je werk of schade door een aanrijding. Of als je buren een veel te hoge schutting plaatsen.

Met onze rechtsbijstandverzekering DAS voor Particulieren Totaal helpen de juristen en advocaten van DAS je om je recht te halen.


Vanaf
€ 25,36
per maand incl. assurantiebelasting

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8.4.

 • Snelle service
 • Deskundige medewerkers
 • Persoonlijk contact

Richard

Verzekerd bij DAS"Zeer goed. Het is fijn om bij twijfel mbt een vraagstuk over een mogelijke conflict situatie, dit te kunnen bespreken met een vriendelijke en zeer deskundige medewerk(st)er van DAS en vervolgens advies op maat krijgt, wat te doen. Hartelijk dank hiervoor."


0 reviews
800+

Juridische specialisten werken bij DAS

Wat is wel en niet verzekerd?

Wel verzekerd

 • Verkeer en letsel
 • Wonen
 • Aankopen
 • Familie en relaties
 • Fiscaal en vermogen
 • Keuzes: Scheidingsmediation en/of Werk en inkomen

Niet verzekerd

 • Niet op tijd gemelde conflicten
 • Opzet en bestaande conflicten

Let op: voor sommige dekkingsonderdelen gelden specifieke beperkingen. Deze beperkingen vindt u in de bijzondere voorwaarden.

Handig om te weten

DAS voor Particulieren Totaal is een uitgebreide verzekering. Een duidelijk en compleet dekkingsoverzicht vind je in de bijzondere polisvoorwaarden. Ook kun je in de verzekeringskaart zien wat wel en niet is verzekerd.

1 van 3

Bereken je premie

Verzekering afsluiten

Meer informatie of verzekering afsluiten?

Wil je nog meer informatie of deze verzekering afsluiten? Dan kun je terecht bij een tussenpersoon die met DAS samenwerkt. Met de button hieronder kun je zien welke tussenpersoon bij je in de buurt zit.

Vind een adviseur bij jou in de buurt

Zoek hier op straatnaam, postcode, plaats of bedrijfsnaam. Dan vinden wij de dichtstbijzijnde adviseurs voor je.


Heeft deze informatie je geholpen?

We horen graag je feedback. Daarmee help je ons om deze informatie verder te verbeteren.

Complimenten van klanten

Directe, persoonlijke en deskundige begeleidingDirecte, persoonlijke en deskundige begeleiding. DAS heeft om tot een oplossing te komen zelf een voorstel naar de verzekeraar opgesteld zodat sneller een oplossing voorhanden was en de zaak kon worden afgesloten.

Strijdbare juristen“De juristen van DAS hebben mij nooit in de steek gelaten, hebben altijd naar mij geluisterd en hun deskundige feedback daarop gegeven. Zij zijn strijdbaar geweest en hebben het maximale uit de zaak gehaald.”

Ontzettend goed geholpen“DAS heeft mij ontzettend goed geholpen. De jurist heeft me altijd duidelijk uitgelegd welke stappen gevolgd worden, fijn advies gegeven en me echt het gevoel gegeven dat ze volledig achter mij stond in de situatie. Ik ga deze ervaring niet vergeten. Heel erg bedankt!”

Goed advies en snel contactDe afgelopen ben ik weken ben ik goed geholpen door DAS. Zij hebben mij goed advies kunnen geven met de vaststellingsovereenkomst die ik heb ontvangen van mijn werkgever. Er werd snel contact met mij opgenomen toen ik mijn zaak online had gediend.

1 van 4

Wat je verder nog moeten weten