Rechtsbijstand­verzekering voor particulieren

Een juridisch conflict kan iedereen overkomen. Bijvoorbeeld door een reorganisatie op uw werk of schade door een aanrijding. Of als uw buren een veel te hoge schutting plaatsen.

Met onze rechtsbijstandverzekering DAS voor Particulieren Totaal helpen de juristen en advocaten van DAS u om uw recht te halen.

Advies en hulp van juristen en advocaten bij grote en kleine conflicten

  • Problemen met uw provider over een slechte wifi-verbinding
  • Een dader wil de schade niet vergoeden
  • Ontslag of reorganisatie
  • Conflict met de aannemer over de verbouwing
  • Mediation bij een scheiding

Bekijk het overzicht van deze verzekering

De heer Den Hollander: "Ik wil graag een compliment geven over de afhandeling van onze zaak. Dit hebben wij als erg prettig ervaren en het is ook prima afgehandeld. Vooral onze complimenten aan de heer Schouten. Wij zijn heel erg blij met DAS."

Wat is verzekerd?

Op uw vraag heeft DAS altijd een antwoord

Een conflict wil je natuurlijk het liefst voorkomen. Daarom kunt u bij ons altijd terecht voor advies: online of persoonlijk. Of u nu vragen heeft over de schutting van de buren of advies wil over uw aanpak als de keukenleverancier uw keuken niet levert. Onze juristen beantwoorden graag uw vragen.

Juridische hulp tot het conflict is opgelost

Is er dan toch een conflict? Dan roept u de juridische hulp van DAS in. Uw jurist of advocaat van DAS verdiept zich in uw zaak en bepaalt samen met u de aanpak. Zij bemiddelen en onderhandelen namens u met de tegenpartij en doen er alles aan om het conflict snel en goed op te lossen.

Grip op uw premie

Wilt u zelf een eigen bijdrage betalen als een jurist of advocaat voor u aan de slag gaat om uw conflict op te lossen? Dat kan: u kiest zelf voor de hoogte van de eigen bijdrage. En u betaalt dan een lagere premie voor uw verzekering. Zo heeft u een uitgebreide dekking én grip op uw premie.

Gebruik de pijltjes toetsen om alle producten te zien.

Bereken uw premie

Meer informatie of verzekering afsluiten?

Met onze rechtsbijstandverzekering bent u uitgebreid verzekerd voor juridische hulp bij conflicten die u in uw dagelijkse leven kunt tegenkomen. U kunt ook op ieder moment advies vragen. Onze juristen denken graag met u mee.

Wilt u meer weten over DAS voor Particulieren Totaal? Neem dan contact op met uw verzekeringsadviseur. Ook als u de verzekering wilt afsluiten.

Onze verzekeringen sluit u af via een verzekeringsadviseur met wie wij samenwerken.

Wij vinden het belangrijk dat u goed advies krijgt van een adviseur die uw persoonlijke situatie kent. Door hun uitgebreide kennis en ervaring weten zij wat de beste oplossing voor u is.

Wat moet u verder nog weten?

  • Bezoek Wijzer in geldzaken voor onafhankelijke informatie over verzekeringen en andere geldzaken
  • Bekijk ook de Verzekeringskaart van het Verbond van Verzekeraars. Hiermee ziet u in één oogopslag de meest relevante productinformatie. U kunt de verzekeringskaart gebruiken om ons product te vergelijken met andere aanbieders.
Bekijk de Verzekeringskaart hier