Let­sel­scha­de ad­vo­caat

De beste letselschadehulp geheel kosteloos

Een verkeersongeval, ongeluk op het werk, een valpartij of een medische fout. Op verschillende manieren kunt u bij een ongeval betrokken raken en letselschade oplopen.

Bent u op zoek naar een letselschade advocaat? Onze gespecialiseerde letselschadejuristenspecialisten zijn geen advocaat, maar beschikken over alle expertise die u nodig hebt. Zij helpen u graag kosteloos uw schade te verhalen.


Advies bij letselschade
  • Bel ons voor een gratis intake 
  • Bespreek uw situatie met een letselschadejurist
  • Krijg advies of er een schadevergoeding gevorderd kan worden

Kosteloos de schade verhalen

Een verkeersongeluk of bedrijfsongeval. Dramatische gebeurtenissen die stuk voor stuk een grote impact kunnen hebben op uw inkomen. Is er een aansprakelijke partij? Dan heeft u mogelijk recht op schadevergoeding, bijvoorbeeld in het geval van een whiplash. Wij kunnen voor u geheel kosteloos de schade verhalen. Onze kosten worden namelijk door de aansprakelijke partij vergoed.

Wilt u meer informatie over onze hulp bij letselschade? Onze juristen beantwoorden graag al uw vragen én geven vrijblijvend advies. Een letselschadeadvocaat of letselschade jurist kan recht doen aan uw situatie. Lees meer over onze werkwijze en veelgestelde vragen.

Meer informatie
Of download de gratis informatiegids over letselschade.

Gra­tis ad­vies­ge­sprek

Onze juristen bespreken graag de verhaalmogelijkheden.

Bel direct: 088 3279817.

Wat kun­nen wij voor u be­te­ke­nen?

Brochure letselschade

Brochure Letselschadehulp van DAS

Download de brochure
Direct hulp in uw situatie

Onze letselspecialisten kunnen u ook helpen bij:

  • Verkeersongevallen
  • Letsel door dieren
  • Bedrijfsongeval

Bel met onze letselspecialisten: 088 3279817.
Van ma. t/m vr., van 8:30 tot 17: 30 uur.

"Met onze expertise en toewijding halen we voor u het onderste uit de kan."

Judith Pol
Senior Letselschadespecialist bij DAS

Uit de praktijk Een geluk bij een ongeluk

"Een man uit Amsterdam wordt al tijden gestalkt door zijn ex-vriendin. Op een dag wordt hij moedwillig aangereden en belandt hij in het ziekenhuis met een gebroken rugwervel. Uit het politierapport blijkt dat de ex-vriendin verantwoordelijk is voor het ongeluk.

De man bekijkt of hij via een letselschade advocaat of andere specialist deze schade kan verhalen. Een specialist van DAS beoordeelt dat de zaak zo sterk is, dat DAS de juridische behandelings en expertisekosten op zich neemt. Deze kosten verhalen we op de verzekeringsmaatschappij van de ex-vriendin. Een letselschade jurist dient met succes een claim in voor de materiële en persoonlijke schade, inclusief de gevolgschade voor de lange termijn.

Want ook al maakt de man het naar omstandigheden goed, er moet helaas rekening worden gehouden met schade in de toekomst. Ook in dit geval kan een letselschade advocaat of letselschade jurist dus recht doen aan de situatie."

Ca­ses van on­ze let­sel­scha­de­ju­ris­ten