DAS In­cas­so­bu­reau: No Cu­re No Pay

Heeft uw klant nog steeds niet betaald? DAS incasseert snel en daadkrachtig uw geld, met respect voor uw klant.

Dien nu GRATIS uw vordering in en wij gaan direct aan de slag op basis van No Cure No Pay.

Onbetaalde factuur indienen
  • No Cure No Pay
  • Fase 1: minnelijke fase
  • Fase 2: gerechtelijke fase
  • FAQ's
DAS In­cas­so bu­reau

Openstaande rekeningen worden in 88% van de gevallen snel betaald. Uiteraard is het behouden van een goede relatie met uw klant belangrijk. Maar liefst 90% van de goede relaties houden gewoon stand als u het incassobureau van DAS inschakelt.

Dien uw vordering in via het incassobureau van DAS en wij gaan meteen voor u aan de slag! Nu op basis van No Cure No Pay.

No Cure No Pay: dien nu uw onbetaalde factuur in!  • No Cure No Pay
  • Uw rekeningen sneller betaald
  • Behoud een goede relatie met uw klant
Fa­se 1: min­ne­lij­ke fa­se

In de eerste fase roepen wij uw klant op om te betalen. Deze fase wordt de minnelijke fase genoemd.

Zo gaan wij te werk
Om ervoor te zorgen dat uw geld snel wordt geïncasseerd, nemen wij in korte tijd meerdere keren contact op met uw klant, de debiteur. Dit gebeurt schriftelijk, telefonisch en per e-mail. De debiteur wordt op een dwingende, maar nette manier gesommeerd om de rekening te betalen. Vaak leidt dit tot een oplossing: meestal is dat een volledige betaling ineens, maar soms ook een betalingsregeling.

DAS Incassobureau inschakelen: No cure, No pay!
In de meeste gevallen incasseert het incassobureau van DAS uw geld in de minnelijke fase. Dien nu uw vordering in: tijdelijk zonder € 25,- administratiekosten!Dien nu uw onbetaalde factuur in!

Als het incasseren in deze fase niet lukt, dan heeft u de keuze om naar de rechter te stappen om betaling af te dwingen. Aan deze stap kunnen kosten verbonden zijn, al zullen wij die kosten in de meeste gevallen op uw debiteur verhalen. Lees meer over de gerechtelijke fase in Fase 2.

Fa­se 2: ge­rech­te­lij­ke fa­se

Als betaling in de minnelijke fase uitblijft, kunt u naar de rechter te stappen om betaling af te dwingen. Deze fase wordt de gerechtelijke fase genoemd. Ook in deze fase kunt u het incassobureau van DAS inschakelen.

Zo gaan wij te werk

  • Wij stellen een dagvaarding op.
  • Wij procederen voor u bij de rechtbank.
  • Wij verhalen uw geld met behulp van een deurwaarder (executiefase).Kosten
De gemaakte kosten proberen wij zoveel mogelijk op de debiteur te verhalen. Openstaande rekeningen worden in 88% van de gevallen snel betaald. U betaalt alleen de kosten die niet op de debiteur kunnen worden verhaald.