Aanmaning van DAS MKB Druten ontvangen?

U hebt een incassobrief ontvangen van DAS Incasso Druten. Dat betekent dat wij een factuur in behandeling hebben die u nog niet betaald hebt. Misschien is het u ontschoten of bent u het niet eens met de factuur? Wij helpen u graag verder.

Direct betalen

Als u een aanmaning hebt ontvangen, is het belangrijk om direct te betalen. Doet u dat niet? Dan kunnen de kosten behoorlijk oplopen. Bespaar uzelf tijd en geld door de aanmaning op tijd te betalen. Lukt dat niet in één keer? Neem dan contact met ons op. Samen kijken we naar een oplossing.

Hoe kunt u betalen?

  • Via een overschrijving op bankrekeningnummer NL36 ABNA 0593929942 t.n.v. Stichting Beheer Derdengelden DAS Incasso Arnhem onder vermelding van uw betaalkenmerk.
  • Betalen via internetbankieren.

In de brief die u hebt ontvangen, staat uw betalingskenmerk. Neem dat over bij de overschrijving.

Betalingsregeling treffen of contact?

Wilt u een betalingsregeling treffen, wilt u een adreswijziging doorgeven of hebt u andere vragen over uw incassobrief? Neem gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken via:


Incasso Keurmerk van DAS
 

DAS MKB staat voor integer en met respect incasseren van vorderingen en is lid van de NVI. Hierbij volgen wij de criteria van het Incasso Keurmerk. Wij werken volgens een gedragscode en elke twee jaar worden wij getoetst door een onafhankelijk instituut. Lees meer over het Incasso Keurmerk. Laatst afgegeven certificaat: 31 mei 2018.