Transitievergoeding kleine werkgever

Ook als je werkt bij een bedrijf met minder dan 25 medewerkers (een kleine werkgever), heb je recht op een transitievergoeding. Voor kleine werkgevers kan zo’n transitievergoeding wel een flink bedrag zijn. Toch is het uitgangspunt dat óók werknemers van kleine werkgevers de reguliere transitievergoeding ontvangen. De vergoeding wordt dan ook op dezelfde manier berekend als bij alle bedrijven.

Onze oplossingen

DAS helpt je ook als u niet verzekerd bent. Onze ervaren juristen staan voor je klaar, voor een vast bedrag per oplossing. Zo boek je snel een resultaat, houd je grip op je uitgaven en voorkom je verrassingen.

Ben je wel bij of via ons verzekerd en heb je een geschil? Meld dit dan bij ons.

Vergoeding berekenen

Kom erachter hoe hoog jouw transitievergoeding zou moeten zijn of bereken via onze tool of je transitievergoeding overeenkomt met wat je mag verwachten.

Bereken

Persoonlijk consult

Ben je niet verzekerd bij of via DAS? Ook dan kunnen we je helpen.

Bel ons op maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 tot 17:30 voor een gratis consult om te horen wat in jouw specifieke situatie de volgende stappen kunnen zijn.

Of boek een gesprek voor wanneer het jou uitkomt.

30 minuten jurist

  • Sparren met een ervaren jurist die gespecialiseerd is in jouw situatie
  • Direct antwoord op jouw belangrijkste vragen
  • Rustig vragen stellen zonder verplichting
  • Vandaag besteld, de volgende werkdag contact
Gebruik de pijltjes toetsen om alle producten te zien.

Meer informatie over transitievergoeding

Ben je op zoek naar meer informatie over een transitievergoeding? Lees dan onze artikelen of neem contact op met een van onze ontslag juristen. Wij helpen je graag!

Heb je een tijdelijk contract of ben je een uitzendkracht en wil je kijken wat de specifieke regels hiervoor zijn? Lees dan ook onze andere artikelen over transitievergoeding.