Transitievergoeding kleine werkgever

Ook als u werkt bij een bedrijf met minder dan 25 medewerkers (een kleine werkgever), heeft u recht op een transitievergoeding. Voor kleine werkgevers kan zo’n transitievergoeding wel een flink bedrag zijn. Toch is het uitgangspunt dat óók werknemers van kleine werkgevers de reguliere transitievergoeding ontvangen. De vergoeding wordt dan ook op dezelfde manier berekend als bij alle bedrijven.

Onze oplossingen

DAS helpt u ook als u niet verzekerd bent. Onze ervaren juristen staan voor u klaar, voor een vast bedrag per oplossing. Zo boekt u snel een resultaat, houdt u grip op uw uitgaven en voorkomt u verrassingen.

Bent u wel bij of via ons verzekerd en heeft u een geschil? Meld dit dan bij ons.

Vergoeding berekenen

Kom er achter hoe hoog uw transitievergoeding zou moeten zijn of bereken via onze tool of u transitievergoeding overeenkomt met wat u mag verwachten.

Bereken

Persoonlijk consult

Bent u niet verzekerd bij of via DAS? Ook dan kunnen we u helpen.

Bel ons op maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 tot 17:30 voor een gratis consult om te horen wat in uw specifieke situatie de volgende stappen kunnen zijn.

Of boek een gesprek voor wanneer het u uitkomt.

30 minuten jurist

  • Sparren met een ervaren jurist die gespecialiseerd is in jouw situatie
  • Direct antwoord op jouw belangrijkste vragen
  • Rustig vragen stellen zonder verplichting
  • Vandaag besteld, de volgende werkdag contact
Gebruik de pijltjes toetsen om alle producten te zien.

Meer informatie over transitievergoeding

Bent u op zoek naar meer informatie over een transitievergoeding? Lees dan onze artikelen of neem contact op met één van onze ontslag juristen. Wij helpen u graag!

Heeft u een tijdelijk contract of bent u een uitzendkracht en wilt u kijken wat de specifieke regels hiervoor zijn? Lees dan ook onze andere artikelen over transitievergoeding.