Transitievergoeding tijdelijk contract

Met de nieuwe Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) hebben ook werknemers met een tijdelijk contract recht op een transitievergoeding. Dat geldt al vanaf je eerste werkdag. Op deze pagina lees je er alles over. 

Onze oplossingen

DAS helpt je ook als je niet verzekerd bent. Onze ervaren juristen staan voor je klaar, voor een vast bedrag per oplossing. Zo boek je snel een resultaat, houd je grip op je uitgaven en voorkom je verrassingen.

Ben je wel bij of via ons verzekerd en heb je een geschil? Meld dit dan bij ons.

Vergoeding berekenen

Kom erachter hoe hoog jouw transitievergoeding zou moeten zijn of bereken via onze tool of je transitievergoeding overeenkomt met wat je mag verwachten.

Bereken

Persoonlijk consult

Ben je niet verzekerd bij of via DAS? Ook dan kunnen we je helpen.

Bel ons op maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 tot 17:30 voor een gratis consult om te horen wat in jouw specifieke situatie de volgende stappen kunnen zijn.

Of boek een gesprek voor wanneer het jou uitkomt.

30 minuten jurist

  • Sparren met een ervaren jurist die gespecialiseerd is in jouw situatie
  • Direct antwoord op jouw belangrijkste vragen
  • Rustig vragen stellen zonder verplichting
  • Vandaag besteld, de volgende werkdag contact
Gebruik de pijltjes toetsen om alle producten te zien.

Alles wat je wilt weten over een transitievergoeding

Ben je ontslagen of word je tijdelijk contract niet verlengd? Dan heb je waarschijnlijk recht op een transitievergoeding. Dit is een financiële vergoeding waarmee je de tijd tussen je ‘oude’ en je ‘nieuwe’ baan kunt overbruggen.  
Er komen een hoop wetten, regels en voorwaarden kijken bij een transitievergoeding. Daarom hebben we de belangrijkste vragen voor je op een rijtje gezet. 

Ontslag met een tijdelijk contract 

Ben je ontslagen met tijdelijk contract? Daar ben je misschien wel erg van geschrokken. Het is belangrijk om te weten wat je rechten zijn. Neem daarom contact op met een van onze juridisch specialisten of maak gebruik van onze On Demand-oplossingen. We helpen je graag!