• Al­les over ont­slag
Naar das.nl

Welkom op de DAS Ontslag site. DAS streeft er naar om het recht toegankelijk te maken. Veel werkgevers en werknemers hebben wel eens met een ontslagsituatie te maken. De informatie op deze site helpt u om in maximaal 4 vragen bij de voor u relevante ontslagsituatie te komen. Per ontslagsituatie treft u een veelheid aan informatie.

Ook vindt u hier de online tool Transitievergoeding Berekenen die in samenwerking met DAS is ontwikkeld door ArbeidsmarktResearch UvA B.V., onderdeel van de Universiteit van Amsterdam.


Gastvrouw

In vier vragen duidelijkheid

Binnen vier vragen bieden wij u gerichte informatie over uw ontslagsituatie. Of u nu werknemer of werkgever bent. Wij geven u handige en nuttige informatie in de vorm van tips, veelgestelde vragen, video's en gratis downloaddocumenten.

Wat is uw situatie?

Onze oplossing

Direct een loonvordering indienen

Hiermee geeft u bij uw werkgever aan welk bedrag niet betaald is en stelt u een termijn waarbinnen het bedrag betaald moet zijn.

Vanaf
€ 150,-
Meer informatie Direct oplossen
(020) 88 888 88 ma t/m vr van 08.30 tot 17.30
Terug naar uw selectie
Transitievergoeding berekenen

U wilt weten of een transitievergoeding van toepassing is? En wat de hoogte van de eventuele transitievergoeding is?

Via onze online tool weet u het binnen enkele minuten.

Ik ben werknemer

Ik ben een werkgever
Regels over ontslag zijn gewijzigd Wat betekent dat voor u?

Door de invoering van de Wet werk en zekerheid zijn belangrijke regels van het arbeidsrecht veranderd. Bijvoorbeeld de regels over ontslag en proeftijd.  Ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

> Nieuwsbrief particulier

> Nieuwsbrief voor ondernemers